Dodaj do ulubionych

PP Atlantico Pytanie

08.12.08, 11:55
To znowu ja, pisze znowu bo juz od kilku tyg mecze postami o rozne spacerowki.
na allegro jest własnie wysyp PP Atlantico
aukcja.onet.pl/search.php?string=peg+perego+atlantico&category=11846&buy=0&new=0&pay=0&vat_inv=0&personal_rec=0&from_showcat=1&country=1,
czy ktos kto sie zna, odpowie mi czy warto na ktoras sie skusic, pomijam te
granatowe w kratke, ale jest jeszcze czarno szara, wyglada ładnie i czarno
bezowa, moze ktos spojrzy na aukcje i powie czy warto, bo sama nie wiem
pisalam do wlascicieli tych dwoch, o to ile uzytkuja itp, ale na razie nie
otrzymalam inf. Głownie interesuje mnie ta czarno szara, ale czy to nie drogo
za uzywana i nie produkujaca juz spacerowke, bo inne sa o polowe tansze. Bede
wdzieczna za jakas opinie, mam bardziej doswiadczonych.... kusza mnie po
Waszych zachwytach na temat tego wozka
Obserwuj wątek
    • magda79pn Re: PP Atlantico Pytanie 08.12.08, 12:09
      czarno beżowa to moja :) jakie duże masz dziecko?
    • aribeth1 Re: PP Atlantico Pytanie 08.12.08, 12:13
      Najlepiej kupić chyba właśnie beżowo-czarny, szaro-czarny, albo granatowy w
      kratę, bo to kolory z ostatniej kolekcji Atlantico, jaka się ukazała - w 2006
      chyba. Czy warto? Ja uważam, że tak, niedawno kupiłam nieużywany i zapłaciłam za
      niego 1180 zł. Dlatego 300 zł za używany to nie jest dużo, moim zdaniem
      (oczywiście, jeżeli jest w dobrym stanie). Jasne, za 300 zł można kupić jakieś
      nowe spacerówki, ale to będzie zupełnie inna klasa wózka...
      Jak widzę, magda76pn sprzedaje swój. A miała nim jeździć przez zimę:)
      • magda79pn Re: PP Atlantico Pytanie 08.12.08, 12:15
        ha ha ha... u mnie to normalne, każdy wózek jest ostatni ;) a tak poważnie to
        odkąd mam triumpha nie chce mi się znosić atlantico i stoi niepotrzebny w kącie
        a poza tym upatrzyłam coś innego ;)))
        • magda79pn Re: PP Atlantico Pytanie 08.12.08, 12:19
          zapomniałam dodać że ten wózek bez pałąka wygląda dziwnie a mój syn raz siedzi a
          za chwilę chce wyjść i iść i dla mnie męczące jest ciągłe odpinanie jego... w
          triumphie odepnę szelki i wychodzi z wózka a w tym jeszcze trzeba pałąk
          otworzyć, jak próbowałam go wozić bez szelek to gdy staliśmy na przejściu dla
          pieszych zawsze stwierdzał że wychodzi i bałam się że mi ucieknie na ulicę...
          poza tym on już jest duży, mało jeździ wózkiem, pałąk jest nam niepotrzebny a mi
          nie chce się pchać takiego dużego wózka
          • anm-aj Re: PP Atlantico Pytanie 08.12.08, 13:11
            moja mlodsza ma 7 mies, jezdzi teraz na pompow i ledwo sie miesci w kortce i
            spiworze, dlatego zachwycil mnie atlantic, a raczej jego wymiary. chcialabym
            kupic ten od p. Magdy lub szaro czarny, aby zastapic aktualny, a parasolke i tak
            dokupic, ale ta co mnie sie podoba jest niepraktyczna- cybex platinium czarna,
            ale sie zakochalam. Wiec atlantic bylby podstawowy, przynajmniej w ta i nastepna
            zime. nie chodzilo mi, ze 300 to drogo za spacerowke w ogole, tylko
            zastanawialam sie czy to nie za drogo za atlantic, ktory nie wiem jak dlugo byl
            uzywany, nie wiedzialam z jakiego roku to modele, a mialam na mysli ten czarno
            szary ktory przy aktualnej cenie z przesylka wychodzi 410, a w sumie nie wiem w
            jakim stanie dostane, tak jak pisalam wlascicielka jeszcze mi nie odpisala. Mam
            pytanie do p. Magdy, jaki jest ten bezowy kolor bo roznie wyszedl na zdjeciach,
            ktore jest blizsze rzeczywistosci i tak wogole cos o jego stanie
            • magda79pn Re: PP Atlantico Pytanie 08.12.08, 14:59
              wszystko napisałam na aukcji, dzisiaj dopiero miałam czas aby to zrobić, kolor
              jest taki jak na tych ciemnych fotkach bez śpiworka. Na jakieś aukcji
              przeczytałam że budka jest nieprzemakalna, nie jestem tego pewna, moja co prawda
              nieprzemokła ale nie wygląda na super impregnowaną, mój wózek jest po 2 dzieci,
              kupiłam używany po 1 dziecku które miało go od początku.
    • kropka.kreska Re: PP Atlantico Pytanie 08.12.08, 18:19
      na czarno-szary ja bym uwazala
      ten szary material jest cieniutki i osobiscie widzialam dwa wozki z dziurawymi
      budkami - w okolicach tej blokady ze sie tak wyraze budki
      ja wybieralam miedzy wlasnie czarno-szarym i czarno-bezowym i stanelo na bezowym
      wlasnie ze wzgledu na ten dziwny material...
    • kornnella do Magdy 08.12.08, 18:36
      a co planujesz teraz kupić?
      • magda79pn Re: do Magdy 08.12.08, 18:46
        jeszcze w 100% nie wiem, ale jak kupię to się pochwalę, coś szerokiego (nie
        gabarytowo tylko szerokie siedzenie) i bez pałąka, waga niema znaczenia bo mam
        tylko 19 schodów a mały sam chodzi po schodach więc ja niosę pusty wózek.
        • magda79pn Re: do Magdy 08.12.08, 18:47
          nawet zastanawiam się nad zappem... ale jest na ostatnim miejscu na mojej liście
          :) ze względu na płytkie siedzenie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka