hercia83
02.01.09, 12:00
Dziewczyny posiadam 3 wózki Bebecar Vector, Zooper Twist i joggera Baby Trend (właściwie nieużywanego). Synek ma 13 miesięcy i dobrze chodzi od miesiąca. Chciałam sprzedać na wiosnę Bebecara i kupic wózio lekki, który posłuży nam do końca. Co robić???? Myślałam o Buggsterze, ale po głowie zaczął chodzić mi Dazzle Silver Cross. Jest tańszy o prawie 200zł, otrzymał mnóstwo różnych nagród a SC to firma z tradycjami i dobrą opinią - wiem,że nie ma za duzo opinii o tym wózku, jednak te które go mają chwalą. Czytałam,że rączki są wygodne a jego wygląd (do czego najczęsciej są zastrzeżenia na forum ;)) bardzo mi sie podoba, macałam. Wózkowe ekspertki powiedzcie mi, czy taki Dazzle starczy jako jedyny wózek dla takiego Bobaska? Jeżdzę tylko po mieście, synek śpi 2 razy po 1,5 godziny dziennie, na spacerach rzadko,ale wózek musi być wygodny do spanka jakbyśmy np cały dzień siedzieli w parku. A DAZZLE ma chyba bardziej rozkładane oparcie niz Buggster.Do tego widziałam Buggi uzywane na Allegro juz za 300zł, więc czy w ogóle warto tyle płacić za nowego? Chodzi tez o to, czy jak będę gdzieś z synkiem szła to czy wygodnie będzie tachać SC pomimo,że waży 6,8 kg czy i tak będę musiała kiedyś kupic Questa??? Chociaż przeciez na dłuższe wyjścia będzie siedział w wózku jak będę szła coś załatwic czy na zakupy a na spacerku powoli mogę wózeczek prowadzic obok lub ciągnąc, co myslicie??? Trochę zamotałam ale licze na Was Kobietki bardzo!!!