blond-aspirynka 14.01.09, 15:00 witajcie, czy ktos uzywal tego wozka?cio mozecie o nim powiedziec?a moze ktos tez chce go kupic?napiszcie pare slow-bede wdzieczna pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika_irl Re: JANE SLALOM 14.01.09, 21:50 uzywałam i uważam, że jest to najlepszy wózek na świecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
sylver80 Re: JANE SLALOM 15.01.09, 08:33 Ja kupiłam slaloma w lipcu tylko na wyjazd w góry i tak go pokochałam, że stoi do tej pory :) Przede wszystkim jest mega wygodny do spania - moja córcia ma 2 latka i śpi w nim w każdej dogodnej dla niej pozycji. Siedzisko baaardzo obszerne, łatwo i przyjemnie się go prowadzi, jak na pompowane kółka jest lekki (ja nim zjeżdżam z dzieckiem w środku z II piętra). Co do wad, to jak dla mnie buda trochę za mała, ale ogólnie wózek jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
ela-e22 Re: JANE SLALOM 15.01.09, 10:31 Używałam go przez 9 m-cy co jak na mnie to dosc długo ;) Wózeczek lekki, świetnie się prowadzi, hamulec ręczny jak dla mnie był bardzo przydatny, bo często chodziłam na spacery do parku gdzie są duże góry. Plusy to świetne prowadzenie, duże siedzonko, dobry dostęp do kosza. Minusy to przede wszystkim serwis i kiepska amortyzacja. Ogólnie polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kot110279 Re: JANE SLALOM 15.01.09, 16:41 CZy JAne Slalom jest mały po złożeniu?I czy dla dziecka 3 letniego też będzie dobry.I oczywiście czy się nie psuje Odpowiedz Link Zgłoś
ela-e22 Re: JANE SLALOM 15.01.09, 19:25 Oj , lepiej żeby się nie psuło, bo serwis fatalny. Odpowiedz Link Zgłoś
monika_irl Re: JANE SLALOM 16.01.09, 11:05 kot110279 napisała: > CZy JAne Slalom jest mały po złożeniu?I czy dla dziecka 3 letniego > też będzie dobry.I oczywiście czy się nie psuje moja córka za dwa miesiace konczy 3 lata, w wózku ma jeszcze pelno miejsca. nawet 4-letnia córka kolezanki ma w nim miejsce a do najmniejszych nie nalezy ;) mam ten wózek od samego poczatku czyli prawie 3 lata i jeszcze nic sie nie zepsulo, a wózek juz kilkakrotnie "latal" samolotem, a jak wiadomo panowie na lotniskach raczej nie przykladaja wagi do ostroznosci. Odpowiedz Link Zgłoś
monika_irl Re: JANE SLALOM 16.01.09, 11:07 a co do zlozenia to stelaz nie jest duzy ale wystaje przednie kolo jesli go nie odepniesz. w kazdym badz razie u mnie miescil sie bez problemu i bez odpinania kola w bagazniku toyoty corrolli hatchback. Odpowiedz Link Zgłoś
blond-aspirynka Re: JANE SLALOM 17.01.09, 20:43 dzieki za odpowiedzi ale mam jeszcze kilka pytan 1.czy siedzisko w spacerowce rozklada sie do pozycji lezacej? 2. czy sa w zestawach pokrowce na nogi albo czy mozna dokpuic bez problemu? 3. folia p/deszczowa-j.w 4. czy siedzisko w spacerowce mozna ustawic pod katem odpwoiednim zeby dzieciatko sie nie garbilo? 5. czy nie skrzypia czesci?kola, buda przy skoadaniu oslonki albo inne czesci? dzieki za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
blond-aspirynka Re: JANE SLALOM 17.01.09, 20:46 acha, jeszcze zapomnialam zapytac co jest z serwisem nie tak?olewaja klientow czy dlugo sie czeka na poprawe? Odpowiedz Link Zgłoś
monika_irl Re: JANE SLALOM 17.01.09, 22:17 1.czy siedzisko w spacerowce rozklada sie do pozycji lezacej? - tak rozkłada się do pozycji leżącej, moja córka użytkowała ten wózek od urodzenia i nie potrzebowała gondoli > 2. czy sa w zestawach pokrowce na nogi albo czy mozna dokpuic bez problemu? - nigdy nie używałam, ale można dokupić > 3. folia p/deszczowa-j.w - dokupiłam bez najmniejszego problemu > 4. czy siedzisko w spacerowce mozna ustawic pod katem odpwoiednim > zeby dzieciatko sie nie garbilo? - masz różne mozliwości ustawienia oparcia bo reguluje się je za pomocą pasków > 5. czy nie skrzypia czesci?kola, buda przy skoadaniu oslonki albo inne czesci? - tak jak pisałam wcześniej, nasz wózek niedługo będzie miał 3 lata i nigdy mi nic się w nim nie popsuło ani nie skrzypiało, a przeżył kilkanaście podróży samolotem. także nie mam pojęcia też co jest nie tak z serwisem jane w PL Odpowiedz Link Zgłoś
olafig2 Re: JANE SLALOM 17.01.09, 21:35 czy to też ta sama firma i model co Nurse Dakar? a co z tą gondolofotelikiem MATRIX? Odpowiedz Link Zgłoś
monika_irl Re: JANE SLALOM 17.01.09, 22:19 olafig2 napisała: > czy to też ta sama firma i model co Nurse Dakar? nie to jest hiszpańska firma Jane a model tak jak w temacie Slalom Pro. > a co z tą gondolofotelikiem MATRIX? a co ma z nią być?? Odpowiedz Link Zgłoś
olafig2 Re: JANE SLALOM 17.01.09, 22:24 chodzi mi czy jest ok. czy sie sprawdza jako gondola, bo fotelik to chyba na pewno:) a co do firmy i modelu Nurse Dakar- wydaje mi sie że to coś podobnego...ale nie jestem pewna:) porównuję na allegro! Odpowiedz Link Zgłoś
monika_irl Re: JANE SLALOM 17.01.09, 22:34 nie używałam tej gondoli/fotelika jeszcze, gondola nie była nam potrzebna ale teraz zamówiłam dla bliźniaków więc najszybciej będę mogła coś o niej powiedzieć w maju ;) nie znam firmy Nurse, nigdy o niej nie słyszałam także nic nie jestem Ci w stanie napisać, na zdjęciach wózek wygląda jak podróbka slaloma, chociaż na pewno kóła ma inne. Odpowiedz Link Zgłoś
olafig2 Re: JANE SLALOM 18.01.09, 08:34 :) dzięki wielkie! gratulacje bliźniaków:) tak wygląda jak podróbka, ale kółka jakby fajniejsze, mocniejsze. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
blond-aspirynka Re: JANE SLALOM 18.01.09, 21:27 po dzisiejszych ogledzinach w sklepach zadecydowalam ze wozeczkiem mojego Oskarka bedzie jane slalom pro-tylko jeszcze nie wiem jakiego koloru:) pozdraiwam i dziekuje za wszystkie wypowiedzi!! Odpowiedz Link Zgłoś
monika_irl Re: JANE SLALOM 19.01.09, 13:16 jestem pewna, ze nie bedziesz rozczarowana :) Odpowiedz Link Zgłoś
sylver80 Re: JANE SLALOM 19.01.09, 19:45 Hej, Jak podoba Ci się kolor cherry, to mam akurat do sprzedania spacerówkę w komplecie z torbą, folią przeciwdeszczową i pompką do kół, kupiony pod koniec lipca (na gwarancji jeszcze). Zawsze mam kilka wózków na stanie, więc nie był mocno eksploatowany, bo używany zamiennie z 5-cioma innymi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
blond-aspirynka Re: JANE SLALOM 19.01.09, 23:38 kurcze ktory to jest?tak sie nazywa fabrycznie?bo w katalogu nie ma takiej nazwy.chodzi o ten czerwono-czarny "pigment"? dlaczego sprzedajesz?cos Ci nie podoba w nim? Odpowiedz Link Zgłoś
sylver80 Re: JANE SLALOM 20.01.09, 00:08 To jest ten czerwono zielony z kolekcji 2007. Sprzedaję, bo mam jeszcze 5 wózków na stanie, a córcia za tydzień skończy 2 latka... Czy coś mi się w nim nie podoba? O nie, ja go uwielbiam! Miałam go zostawic tylko na wyjazd wakacyjny w góry i tak mi podpasował, że został... Ale córcia już mało jeździ, a ja chciałabym jeszcze coś wypróbowac, zanim odstawię wózki na stałe :-( Tak na biegu znalazłam jakieś zdjęcie w kompie, możesz zobaczyc kolorek: fotoforum.gazeta.pl/3,0,1635697,2,1.html Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
blond-aspirynka Re: JANE SLALOM 20.01.09, 21:55 dzieki za oferte ale interesuja mnie mniej jaskrawe kolory:(myslalm o brzie albo czyms stalowym. w kazdym razie dzieki wielkie za zainteresowanie i pozdraiwam Odpowiedz Link Zgłoś
pyza77 Re: JANE SLALOM 23.01.09, 21:36 Witam, A skąd jesteś i ile byś chciała za ten wózek? Pozdrawiam pyza Proszę o ewentualne info na: ewelkao@yahoo.com Odpowiedz Link Zgłoś
bananas.only Re: JANE SLALOM 24.01.09, 09:45 Szukam używanej gondoli w rozsądnej cenie. Kolor obojętny. Jak ktoś ma to niech pisze. Chodzi mi o samą gondolę, bez stelaża. Odpowiedz Link Zgłoś
villemo77 Re: JANE SLALOM 24.01.09, 21:55 Mam pytanie do użytkowniczek tego wózka.. Wiem, że nie ma przekładanego siedziska w spacerówce. Co robiciwe jak wieje wiatr? Można mocniej naciągnąć budkę, żeby dziecku nie wiało w buźkę? W zasadzie jest to jedyna rzecz, która powstrzymuje mnie przed zakupem Slaloma... Pozdrawiam serdecznie... Odpowiedz Link Zgłoś
arletha Re: JANE SLALOM 08.02.09, 23:56 Up! Bo też mnie bardzo ciekawi, zwłaszcza, że ktoś wyżej napisał, że budka jest trochę mała. Co jak wieje bardzo wiatr? Odpowiedz Link Zgłoś
jx3 Re: JANE SLALOM 09.02.09, 09:31 Może któraś użytkowniczka slalomu ma niepotrzebną już samą gondolę Capazo do wózków JANE? Mocowania w systemie PRO-FIX. Kolor obojętny. Odpowiedz Link Zgłoś
mycha79 jx3 09.02.09, 10:48 jx3 napisała: > Może któraś użytkowniczka slalomu ma niepotrzebną już samą gondolę Capazo do > wózków JANE? Mocowania w systemie PRO-FIX. > Kolor obojętny. Kupilismy gondolę i okazyjnie kupilismy cały zestaw. Jedną mam więc do sprzedania. Ale ponieważ jest nowa, a w sklepie kosztuje ponad 700pln sprzedam ją za 599pln. Jeśli jesteś chętna to proszę o kontakt na maila magdalenagrajewska@gmail.com Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś