agasaga 26.01.09, 16:11 muszę kupić wózek parasolkę dla 3 latka.lekką,która dobrze się prowadzi, składaną jak parasolka, najlepiej,żeby miała amortyzowane koła,i wytrzymała,rozkładane oparcie do spania. Córka niebawem skończy 3,5 roku.?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monaka5 Re: dla 3-4 latka wózek parasolka -jaką kupić??? 26.01.09, 16:51 A do jakiego wieku zamierzasz ją wozić w wózku???? Sprówowałam sobie wyobrazić mojego niespełne cztero letniego syna w wózku i wiesz co on sekundy by nie usiedział za to uwielbia pchać wózek ze swoją młdszą siostrą. Kup jej lepiej rower. Pozdrawia Monika Odpowiedz Link Zgłoś
dziubekl Re: dla 3-4 latka wózek parasolka -jaką kupić??? 26.01.09, 17:01 moim zdaniem jedyny porządny wózek dla dziecka w takim wieku (ze względu na wielkość i wagę dziecka), spełniajacy twoje kryteria (parasolka z amortyzacja, rozkładane oparcie) + wygoda dla dziecka (szerokość wózka) to MACLAREN TECHNO XLR. Używam tego wózka juz drugi rok i nei zamieniłabym na zaden inny. Odpowiedz Link Zgłoś
agasaga Re: dla 3-4 latka wózek parasolka -jaką kupić??? 26.01.09, 17:14 potrzebuję wózek na dalsze spacery,na wczasy,czasami po zakupy. A mam Coneco Solar,który jest za ciężki...nie chce go zabierać po raz kolejny do samolotu...Na wqakacjach wózek jest bardzo porzebny..dlatego szukam wózka. A rowery córka ma dwa...Może ktoś ma jeszcze jakiś sprawdzony wózek,któty sprawdził się u 3-4 latka? Odpowiedz Link Zgłoś
monaka5 Re: dla 3-4 latka wózek parasolka -jaką kupić??? 26.01.09, 17:29 Wiesz no tak się składa,że my też jeżdzimy na wakacje i latamy samolotem i jak tylko syn skończył dwa i pół roku wózek nie jest ani jemu ani mi potrzebny do szczęścia :) Codziennie chodzę na spacery np. do moich rodziców,do których mam 3 km i on idzie na piechotę :) Dlatego moim zdaniem potrzebujesz wózka dla swojej wygody,bo i zakupy nie są wytłumaczeniem. Mam takie zdanie na ten temat ale Ty masz inne i szanuję to :) Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
agasaga Re: dla 3-4 latka wózek parasolka -jaką kupić??? 26.01.09, 17:38 potrzebuję,ale raczej dla wygody dziecka a nie swojej. Po to,żeby np. na lotnisku nie musiało spać na ławce,czy na bagażaach czy ramieniu rodziców...Każde dziecko jest naprawdę inne i ma inne potrzeby i inny iemperament.Jedno lubi długie spacery,inne szybko się męczy...i jest to niezależne od wieku czasami.Fajnie,że twój maluszek radzi sobie z długimi spacerami,moja córka niestety nie ... Odpowiedz Link Zgłoś
monaka5 Re: dla 3-4 latka wózek parasolka -jaką kupić??? 26.01.09, 17:48 A wiesz dlaczego nie radzi sobie z długimi spacerami,bo jej na to nie pozwalasz. Wiem,że każde dziecko inne tylko trzeba dać im pole do popisu w granicach rozsądku oczywiście. Nie przemawia do mnie nawet fakt,że dziecko nie będzie spało na lotnisku na ławeczce,bagażach czy na ramieniu rodziców,bo co zrobisz jak będzie miała np. 10 lat ? Odpowiedz Link Zgłoś
nissanmicra Re: dla 3-4 latka wózek parasolka -jaką kupić??? 26.01.09, 17:38 dziewczyny,autorka wątku nie prosiła o komentarz,czy 3-4latek powinien jeźzić jeszcze wózkiem. Grzecznie zapytała jaki wózek możecie jej polecić. Czy tak trudno zrozumieć pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
ewamamaemi Re: dla 3-4 latka wózek parasolka -jaką kupić??? 26.01.09, 17:42 myślę, że to podstawowy problem tego forum-dziewczyny nie zawsze doradzają, a moralizują, nie odpowiadając na pytania; chyba osobny wątek trzeba o tym założyć... Odpowiedz Link Zgłoś
nissanmicra Re: dla 3-4 latka wózek parasolka -jaką kupić??? 26.01.09, 17:48 Fajnym wózkiem jest Maclaren Volo,lekki,super się go prowadzi,poradzi sobie a wagą 4-latki,tylko on nie ma rozkładanego oparcia. To moze Maclaren Triumph, podobny do Volo a ma rozkładane oparcie i napewno dziecko się wyśpi Odpowiedz Link Zgłoś
monaka5 Re: dla 3-4 latka wózek parasolka -jaką kupić??? 26.01.09, 17:52 Ja nikogo nie moralizuje tylko wyrażam swoją opinię. Jak ktoś ma inne zdanie to zaraz jest krytykowany. Uważam,że dziecko w tym wieku nie powinno jeżdzić wózkiem i już a że autorka wątku ma ochotę kupić swojemu dziecku wózek niech kupuje ja nie mam zamiaru jej tego zabraniać. Odpowiedz Link Zgłoś
maria10344 Re: dla 3-4 latka wózek parasolka -jaką kupić??? 12.03.09, 08:44 monaka5 napisała: > Ja nikogo nie moralizuje tylko wyrażam swoją opinię. > Jak ktoś ma inne zdanie to zaraz jest krytykowany. > Uważam,że dziecko w tym wieku nie powinno jeżdzić wózkiem i już a że > autorka wątku ma ochotę kupić swojemu dziecku wózek niech kupuje ja > nie mam zamiaru jej tego zabraniać. To po jaką jasną anielkę się wcinasz,przecież dziewczyna prosiła o radę na temat wózka.Jak ty chodzisz tylko na spacerunio to siedż cicho.Wózek potrzebny jest na wypad urlopowy mnie też na chodzenie dzienne po ok.7 godź. Odpowiedz Link Zgłoś
monaka5 Re: dla 3-4 latka wózek parasolka -jaką kupić??? 26.01.09, 17:50 Tak prosiła a ja mam prawo wyrazić swoją opinię a ona nie musi i ty też nie musisz się z nią zgadzać.To jest forum publiczne i każdy pisze co chce. Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
ewamamaemi Re: dla 3-4 latka wózek parasolka -jaką kupić??? 26.01.09, 17:56 monaka5 napisała: ... > pisze co chce. ale na temat:) Odpowiedz Link Zgłoś
nissanmicra Re: dla 3-4 latka wózek parasolka -jaką kupić??? 26.01.09, 17:59 No widzę że ktoś tu nadal nie rozumie zadanego pytania w tytule wątku Odpowiedz Link Zgłoś
monaka5 Re: dla 3-4 latka wózek parasolka -jaką kupić??? 26.01.09, 18:04 Kiedyś ktoś mi powiedział coś mądrego,że g..... należy odpuścić i ja właśnie to robię. Odpowiedz Link Zgłoś
maja3333 do monaka5 26.01.09, 18:23 wiesz przegladam to forum i co jakis czas przewijaja mi sie Twoje posty. Juz dawno zauwazylam, ze jestes "najmadrzejsza" w tym co piszesz i robisz.. Zastanawiam sie tylko czy jest na tym forum jakis moderator, bo to co czasami napiszesz jest CO NAJMNIEJ obrazliwe. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monaka5 Re: do monaka5 26.01.09, 18:25 Tak są bardzo obrażliwe,wszystkie pom koleji. Odpowiedz Link Zgłoś
monaka5 Re: do monaka5 26.01.09, 18:26 iI jeszcze jedno pokaż mi te moje wszystkie obrażliwe wątki. Odpowiedz Link Zgłoś
ewamamaemi Re: dla 3-4 latka wózek parasolka -jaką kupić??? 26.01.09, 18:38 faktycznie zgubiłam wątek w międzyczasie... dla dziecka w tym wieku najlepszy Maclaren, ja przy pierwszej córci bardzo długo - do ok 4,5 r.ż. naprawdę XT jeździłam i był ok. jak na taki wiek; teraz przymierzam się dla drugiego dzieciątka też na Maclarena na potem, ale mniejszego Volo etc, ale ich nie znam, więc jest o Maclarenach inny wątek:) odnośnie tych kąśliwych wypowiedzi...jak nie ma się już nic do powiedzenia- to nie trzeba kogoś obrażać:( i...dajmy już temu spokój i starajmy trzymać się tematów. Odpowiedz Link Zgłoś
maja3333 Re: dla 3-4 latka wózek parasolka -jaką kupić??? 26.01.09, 18:38 wracajac do tematu agasaga dziewczyny dobrze Ci radza - zastanow sie nad ktoryms z maclarenow. Twoje warunki spelnia maclaren xt i maclaren xlr. Quest i triumph maja rozkladane oparcia do pozycji pol-lezacej, ale nie maja amoryzacji na kola. Co do prowadzenia to wszystkie Maclareny prowadzi sie jak marzenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ol_a77 Re: dla 3-4 latka wózek parasolka -jaką kupić??? 26.01.09, 19:11 A ja popieram Monikę. Zaatakowałyście ją,bo ośmieliła się mieć inne niż wy i autorka wątku zdanie. Mimo wszystko pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agasaga Re: dla 3-4 latka wózek parasolka -jaką kupić??? 26.01.09, 19:26 ja jednak liczyłam na poradę dotyczącą zakupu,chyba dosłownie się wyraziłam w temacie.... Odpowiedz Link Zgłoś
kiniak22 Re: dla 3-4 latka wózek parasolka -jaką kupić??? 26.01.09, 19:46 parasolke to ja w zyciu mialam tylko jedna a mianowicie baby design travel, dzisiaj nawet o niej pisalam w jednym watku, corka miala jakies 2,5 roku jak ostatnio wniej jezdzila i bylo calkiem ok, no i jak ona ma byc tylko na wakacje to cenowo tez droga nie jest swoja droga to ja doskonale rozumiem autorke watku, moja corka ma 3 lata i nadal najchetniej nie wychodzilaby z wozka, do tej pory jezdzilysmy na spacery zooperem ale chce go juz sprzedac i zmusic tym samym corke do chodzenia, problem tylko w tym ze i tak zawsze mam wozek ze soba bo mlodsza ma 1,5 roku i wozka nadal uzywa i wiecznie jest darcie o wozek :/ Odpowiedz Link Zgłoś
my-alena Re: dla 3-4 latka wózek parasolka -jaką kupić??? 12.03.09, 09:54 > swoja droga to ja doskonale rozumiem autorke watku, moja corka ma 3 lata i nada > l > najchetniej nie wychodzilaby z wozka Ja też świetnie rozumiem i choć zrezygnowaliśmy z wózka jak starsza córka miała 2,5 roku to zdarzało się, że musiałam nieść córkę na ręku i w wieku 4 lat wracając z przedszkola bo usypiała mi na stojąco !!!! Moja córka potrafi biegać godzinami, ale pod warunkiem, że to jest atrakcja, natomiast spacer nudzi ją totalnie, nawet jak to tylko wyjście do sklepu to zaraz marudzi, że nogi ją bolą, a córka ma obecnie 6 lat. A. Odpowiedz Link Zgłoś
karen1000 Re: dla 3-4 latka wózek parasolka -jaką kupić??? 13.03.09, 17:58 No nie! Miałam siedziec cicho..........ale nie mogę! Hmmm, jeśli ktoś ma dużo czasu, bo nie pracuje np. i ma jedno dziecko, to właśnie ma czas na spacerki, zakupy i odpoczynek z dzieckiem na nóżkach. Ale nie wszyscy są w takiej komfortowej sytuacji!!! I nie można krytykować osób, które mają ochote powozic 4-latka w wózku. Nie zawsze jest czas, żeby poczekać aż dziecko "nadąży" za mamusią. Czasem dla wygody dziecka, i oczywiście własnej też, warto zabrac wózio. Przynajmiej człowiek nie wraca po pracy i zakupach wykończony i ma przynajmiej czas i siły, aby pobawić się z dzieckiem, a nie z utęsknieniem czekac na nadejście pory snu maluchów..... a dziecko puścić samemu sobie. Kobiety, bądźcie wyrozumiałe!!! No, to chyba wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
monaka5 Karen, 13.03.09, 22:10 mam dwójkę wspaniałych dzieci 4 letniego Kacperka i 13 msc Majkę. Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
karen1000 Re: Karen, 14.03.09, 21:36 No to gratuluję! Ja też mam dwoje wspaniałych dzieci, w bardzo podobnym wieku, a jednak starszego Mikołaja często zabieram do wózka, kiedy idę na zakupy. Mieszkam przy drodze krajowej na Zgorzelec - granicę z Niemcami, przy drodze nie ma chodnika, a do sklepu niestety muszę pokonac jakieś pół km bez pobocza i chodnika. Właściwie to nie ma innej opcji jak wózek;-) a kiedy idę z wózkiem i drugim dzieckiem za rękę, to kierowcy Tirów stukaja sie na mój widok w głowę! I nie jest to przyjemne! Chyba muszę postarać się o skrzydła,żeby przefrunąć ten kawałek i nie narażać się kierowcom!!!! Taka jest polska rzeczywistość, niestety....Gdybym mieszkała w mieście, pewnie dawno zrezygnowałabym z drugiego wózka dla synka. Choć w sumie to nie zamieniłabym wsi na nic innego!!!! Nigdy!!! Może tylko położenie domu....... Odpowiedz Link Zgłoś
monaka5 Dziękuję :) 14.03.09, 23:40 Ho ho dla mnie w takich warunkach to jesteś SUPER MAMA!!! Uważajcie na siebie na tej drodze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nutelka23 Re: dla 3-4 latka wózek parasolka -jaką kupić??? 13.03.09, 18:19 Ja woziłam synka jak miał 3,5 roku w CHICCO CT 0.5. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz1978 Re: dla 3-4 latka wózek parasolka -jaką kupić??? 13.03.09, 21:02 Straszne w publicznych forach jest to, ze sa ludzie, ktory byliby chorzy gdyby komus nie dosrali... Pytanie nie dotyczylo porady czy wozic 3,5 letnie dziecko w wozku, ani autorka chyba tez nie chciala wiedziec, ze wasze dzieci juz nie potrzebuja wozkow choc sa mlodsze (rozumiem, ze chcecie sie pochwalic w tym momencie?). Pytanie dotyczylo konkretnego modelu wozka, wiec jak ktos nie ma pomyslow to po cholere sie wtrynia i krytykuje????? A moze corka autorki posta ma jakas chorobe, ktora sprawia ze nie moze na dlugie dystanse chodzic? I moze autorka nie chciala na ten temat pisac zeby nie wtajemniczac wszystkich w swoej sprawy??? Oczywiscie teoretyzuje, jednak taka sytuacja jest mozliwa. No i wyobrazcie sobei ze ktos prosi o porade a niemal jedyna odpowiedzia sa umoralniajace gadki i krytyka? Powracajac do tematu, to ja mam wprawdzie niespelna dwuletniego synka, jednak jest duzy (wazy 15kg i ma ponad 90cm) i zastanawiam sie nad wozkiem Coneco Joker a to dlatego, ze z tego co pisza jest przeznacozny dla dzieci do 20kg, a podejrzewam, ze Twoja corka tez okolo 15kg spokojnie juz wazy (o ile nie wiece), wiec raczej na pewno szukaj wozka, ktory pozwala na przewozenie dziecka ciezszego niz 15kg. :-) Pozdrawiam i fajnie byloby gdybys napisala na co sie zdecydowalas :-) Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: dla 3-4 latka wózek parasolka -jaką kupić??? 13.03.09, 21:52 A JA MAM W NOSIE KOGOŚ OPINIĘ ŻE DZIECKO W WIEKU OK 3 LAT NIE POWINNO JEŹDZIĆ WÓZKIEM !!! powiem wam tak, mój syn 1 marca skończył 3 latka i wszystko zależy od dziecka, przyzwyczajeń i twojego/waszego trybu życia. Mój syn ma nadal wózek, nie jeździ nim ciągle, ale często się przydaje, mój mąż pracuje i całymi dniami jestem z dwójką dzieci sama, sama robię zakupy (nie małe) i wszystko załatwiam więc musi być szybko :) dlatego mamy wózek, a niedługo kupię drugi :) w zeszłym roku na wakacje też zabraliśmy parasolkę taką zwykłą bez regulacji oparcia i przydała się, planuję w tym roku dla 3,5 latka również zabrać wózek na wczasy bo on po prostu nie jest przyzwyczajony do chodzenia (moja wina-nie nauczyłam go długich spacerów po nogach- było mi wygodniej włożyć go we wózek a zakupy pod wózek itp) z boku koło wózka idzie drugi mój syn 6 latek (który w wieku 2,5 roku nie korzystał już z wózka) nie wyobrażam sobie zakupów z biegającym 3 latkiem, idącym spokojnie 6 latkiem a ja ręce zajęte przez siatki... a tak wszyscy są zadowoleni :) Odpowiedz Link Zgłoś
majarzeszow Re: dla 3-4 latka wózek parasolka -jaką kupić??? 13.03.09, 22:00 w wakacje moj 4-latek jezdzil Zappem, a jego siostrzyczka - posiadaczka Zappa, musiala przesiasc sie do chusty lub MT. niestety Zapp nie spelnia twojego wymagania rozkladanego oparcia. ale ja jestem bardzo z niego zadowolona ! Odpowiedz Link Zgłoś
monaka5 Re: dla 3-4 latka wózek parasolka -jaką kupić??? 13.03.09, 22:24 Wątek z końca stycznia a widać,że towarzystwo wzajemnej adoracji bardzo się nudzi i wracacie do niego.Non stop krytykując kogoś kto ma inne niż Wy zdanie. Moja opinia jest taka na ten temat i tyle.Tak bardzo trudno to zrozumieć. Forum służy do dyskusji drogie Panie i do wyrażania swoich opinii. No dalej,zaczynajcie nagonkę na mnie.Będę miała z czego się pośmiać jak za jakiś czas wróce na to forum. Pozdrawiam Was wesoło :) Odpowiedz Link Zgłoś
mysz1978 Re: dla 3-4 latka wózek parasolka -jaką kupić??? 13.03.09, 22:37 monaka - ja nie naleze do towarzystwa wzajemnej adoracji (rzadko sie udzielam), ale jak widze takie odpowiedzi kompletnie nie na temat to mnie po prostu krew zalewa :-) Rowniez Cie pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
monaka5 Re: dla 3-4 latka wózek parasolka -jaką kupić??? 14.03.09, 23:41 Niech Cię tak ta krew nie zalewa,więcej dystansu :) :) :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamaly Re: dla 3-4 latka wózek parasolka -jaką kupić??? 14.03.09, 10:37 > Wątek z końca stycznia a widać,że towarzystwo wzajemnej adoracji > bardzo się nudzi i wracacie do niego.Non stop krytykując kogoś kto > ma inne niż Wy zdanie. Ja ma raczej wrażenie, że ty Ty zajęłaś się krytyką kogoś, kto postępuje inaczej niż Ty. > Forum służy do dyskusji drogie Panie i do wyrażania swoich opinii. Owszem do tego właśnie służy forum, ale jednocześnie każdy wątek ma swój temat. Tematem tego wątku jest wózek dla 3-4 latka. Twojej opinii na ten temat zabrakło, za to znalazła się opinia nt "Czy 3-4 latka można wozić w wózku ????" A. Odpowiedz Link Zgłoś
dima1312 Re: dla 3-4 latka wózek parasolka -jaką kupić??? 14.03.09, 11:18 ja zaglądam tutaj sporadycznie ale widzę ze głupota ludzka osiąga zenitu!!! dziewczyna prosi o poradę w sprawie wózka a jakieś babsko wciska jej na siłę swoje zdanie ! wszystkie jesteśmy głupie tylko ona mądra???! a tak apropos spory wózek to np. peg perego parasolka ma wysokie siedzisko ja starszego syna woziłam do 4 lat teraz ma 14 lat i 178 cm. jakoś mu to jeżdżenie nie zaszkodziło !!! Odpowiedz Link Zgłoś
monaka5 Dima jesteś zabawna! 14.03.09, 23:38 Mam nadzieję,że ulżyłaś sobie babo hahahahahahahaha dobre Ja jej nic nie wciskam na siłę,ona ma swój rozum i zrobi jak będzie uważała ja bym dziecka w tym wieku nie woziła w wózku i tyle ona może wozić swoją córkę tyle ile chce.Ja wyraziłam swoją opinię,dzięki której Ty jak widzę możesz się wyżyć tylko za bardzo się nie denerwuj,bo po co :) Więcej dystansu :) :) :) Pozdrawiam Cię wesoło :) Odpowiedz Link Zgłoś
monaka5 Re: dla 3-4 latka wózek parasolka -jaką kupić??? 14.03.09, 23:43 Ja tak uważam i tyle i będę broniła swojego zdania :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dima1312 Re: dla 3-4 latka wózek parasolka -jaką kupić??? 15.03.09, 12:58 monaka masz prawo mieć własne zdanie ale już je wielokrotnie wypowiedziałaś czy sprawia ci przyjemność jak czytasz niepochlebne opinie na własny temat?? apropos wozka np. Bugster? Odpowiedz Link Zgłoś
monaka5 Wiesz dima 21.03.09, 20:42 trzeba brać na klate i krytyką i komplementy na swój temat.Ty chyba masz z tym problem i to spory.Podaj mi proszę link do wątku o niepochlebnych opiniach na mój temat w temacie BUGGSTER.Jako`s nie mogę go znależć a może mi się nie chce??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamula_to_ja Re: dla 3-4 latka wózek parasolka -jaką kupić??? 15.03.09, 11:14 Tak - właściwie jak powiedzialy dziewczyny wcześniej - najlepszy Maclaren XLR albo XT ale to spory wydatek. Może używany? I jakoś nie mogę nie wypowiedzieć się na temat poruszany przy okazji. Ja mam 2,5 letnią córkę. Mam też wózek. I możecie mi wierzyć że bez wózka sobie nie wyobrażam jak to będzie. Najgorsze jest to że Młoda niechętnie wsiada-zawsze się strasznie namorduję zanim ją usadzę. Natomiast nie wyobrażam sobie dłuższych spacerów "na piechotę". Do usranej śmierci (za przeproszniem) nigdzie bym nie dotarła. A noszenie jej na rękach nie należy do moich ulubionych czynności. Nie ma opcji - choć Hanka jest wyrywna do chodzenia w końcu się męczy. Nie mogę też wymagać od niej żeby za mną nadążała. No i musiałabym chyba mieć z 10par rąk żeby ogarnąć przy okazji wszystkie czapeczki, laleczki, podręczne zakupy itp. Bez wozka-owszem jeśli się nie spieszę, jeśli to tylko spacerek. Natomiast jakieś wyjazdy, zwiedzanie - bez wozka nie ma mowy.Dla mnie rzecz jasna. Jest to moje zdanie z którym można się nie zgadzać. Za to moje zapędy wózkowe nie przeszkadzają mojemu dziecku w byciu zatwardziałym piechurem. Jest świetnym piechurem w ramach swoich dwu i pół letnich możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
sprzedawca.online Re: dla 3-4 latka wózek parasolka -jaką kupić??? 15.03.09, 16:08 maclaren volo. Odpowiedz Link Zgłoś
zuchatka Re: dla 3-4 latka wózek parasolka -jaką kupić??? 22.03.09, 23:44 moja corcia skonczyla 2 lata i cos czuje ze jeszcze sporo pojezdzi- chociaz jak wychodzimy to lubi isc sama. ale w sklepie siedzi spokojnie, albo jak trzeba szybko wrocic czy gdzies dotrzec czy cos- siedzi spokojnie. czesto spi 2-3 godz w wozku. i mam pyt do doswiadczonych mam-zastanawiam sie nad inglesina trip-rozne przedzialy wagowe widzialam i juz nie wiem w co wierzyc... czy warto kupowac ten akurat dla 2latki? minimum na rok. waga cos miedzy 12- 13kg teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
ewikowa Re: dla 3-4 latka wózek parasolka -jaką kupić??? 23.03.09, 11:58 Ja sugerowalabym Maclaren VOLO pomimo tego ze nie ma rozkladanego oparcia - wiele dzieci chetniej sypiaja w volo niz w innych wozkach i nie wyglaldaja na niezadowolone:)) Ja calkiem rozumiem sprawe lotniskowa - jest calkiem inaczej jak sie ma jeden 2 godzinny lot a inaczej jak sie po drodze odwoedza przynajmniej 3 lotniska, 20 pare godzin lotu i zmiane czasu! Na 100% wiem jak to jest i sama kupilabym volo - taki wlasnie mam zamiar sama zrobic!! Odpowiedz Link Zgłoś