aniulekq 27.01.09, 16:31 Słyszałyście to takim wózku? Dziś widziałam go na spacerze i wizualnie jest dla mnie rewelacyjny. Może któraś z was go ma? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniulekq Re: wózek Mamas&Papas Luna mix 27.01.09, 16:35 Link to strony z wózkiem www.mamasandpapas.co.uk/product-luna-mix-orchid/277111500/type-i/ Odpowiedz Link Zgłoś
maja3333 Re: wózek Mamas&Papas Luna mix 27.01.09, 18:35 nie posiadam, ale opinie sa na necie raczej niepozytywne - glowne na minus to, ze sie latwo wywraca. Odpowiedz Link Zgłoś
cui Re: wózek Mamas&Papas Luna mix 27.01.09, 19:54 Śliczny wózek - szalenie mi się podoba. Może dlatego, że mamy podobny wizualnie Britax Verve www.roemer.pl/Verve.htm Tu przesyłam link do mojego postu na temat Verve forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22462&w=83970540&a=84036884 Jeśli Luna mix jest wykonana podobnie to ja uważam, że warto ją kupić. Nie jestem specjalistką wózkową, w swojej "karierze" używaliśmy Buzza i właśnie Verve, ale o ile Buzz (którego mimo wszystko będę zawsze wychwalać) po blisko 2-letnim użytkowaniu jest lekko rozklekotany (być może to kwestia przykręcenia śrubek) o tyle Verve to świetny stalowy stelaż, bez szans na rozklekotanie. A co do wywrotności... cóż... Trzy koła to nie cztery - tego typu wózki zawsze będą bardziej wywrotne niż klasyczne czterokołowce. Odpowiedz Link Zgłoś