kola2005 01.03.09, 13:46 miałam już kiedyś wózek bebecar Multipla AT i ogólnie byłam zadowolona teraz chciałbym kupić jeden z wyżej wymienionych czy któraś z Was dokonywała takiego wyboru, jeśli tak to co wybrała? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziubekl Re: bebecar Vector czy Vector AT 02.03.09, 14:28 miałam bebecar vector i to była moja największa wózkowa porazka. wózek jest ciezki i ma zerowa amortyzacje. nadaje sie jedynie do jezdzenia po marketach i galeriach bo ma skretne koła. kupiłam go w styczniu'06 a w maju'06 sprzedałam na allegro za połowe ceny. odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
kola2005 Re: bebecar Vector czy Vector AT 02.03.09, 18:06 a to mnie zaskoczyłaś z multipli byłam bardzo zadowolona, sprawdzał się właściwie wszędzie muszę obejrzeć jeszcze raz dokłanie Odpowiedz Link Zgłoś
dziubekl Re: bebecar Vector czy Vector AT 04.03.09, 01:01 multipli nie znam, nawet nie oglądałam wiec nie mam porównania. Vaectora kupiliśmy bo po prostu nam sie podobał i reszta j/w. nie mam zadnego interesu w odradzaniu tego wózka :)) pisze tylko o swoich dośwaidczeniach. Odpowiedz Link Zgłoś
olivka_pestka Re: bebecar Vector czy Vector AT 24.03.09, 16:52 ja mam Icona to w sumie to samo tylko 3 kolowe. Bujać się nie da to prawda, ale zeby powiedziec , że amortyzacja zerowa? zdziwiiłam się. Mieszkam w dość powiedzmy "niewyrównanej" okolicy i nie mam problemów, ale kupiłam od początku pompowane koła. A takie mieciutkie wózki to raczej mają stelaż w literę X. Odpowiedz Link Zgłoś
kony2009 Re: bebecar Vector czy Vector AT 23.04.09, 11:34 Jak dla mnie wózek Bebecar Vector to porażka. Mam wrażenie po krótkim czasie jakbym jeździła totalnym gruchotem. Poza tym wcale nie prezentuję się ładnie jak mi się to wydawało wcześniej. Dość wąskie siedzisko spacerówki.... Z chęcią bym go sprzedała na allegro, ale nie widzę zainteresowania tymi wózkami na aukcjach. Odradzam. A tak na marginesie żaden wózek na piankach nie zastąpi jazdy na pompowanych kołach. Nigdy więcej pianek. Odpowiedz Link Zgłoś
agar2208 Re: bebecar Vector czy Vector AT 04.05.09, 23:30 Ja mam bebecar Vectora At. Jeżdżę po nierównym terenie, czest z mężem wyjeżdzamy w górki i u nas sprawdził sie ten wózek. Wybraliśmy wersję At z pompowanymi kołami, bo lepiej sprawdzaja się na nierównym terenie. Jedyna wada tego wózka to jest dość cieżki, ale cos za coś. Duże pompowane koła, duza gondolka trochę ważą. Spacerówka po zamienieniu z wielgasna gondolą wydawała mi siejakas taka mała, ale przyzwyczaiłam sie i jest ok. Amortyzacje ma dobrą. Odpowiedz Link Zgłoś
magdale_5 Re: bebecar Vector czy Vector AT 05.05.09, 10:31 Ja mam też Vector At, ogólnie jestem zadowolona, tylko strasznie skrzypi stelaż podczas jazdy po nierównym podłożu. Próbowałam już wszelkiego typu smarowideł. Czy Wy też macie ten problem, czy mój egzemplaż jest jakiś felerny? Odpowiedz Link Zgłoś
agatek72 Re: bebecar Vector czy Vector AT 15.05.09, 13:31 Nie próbowałam rozmaitych smarowideł tylko CX-80,tak jak piszą w instrukcji. Nic nie skrzypi. Odpowiedz Link Zgłoś
anka481 Re: bebecar Vector czy Vector AT 16.05.09, 19:01 to prawda. ja tak samo i cisza... wózek do mnie nie mówi:) Odpowiedz Link Zgłoś