Dodaj do ulubionych

zooper twist 2009

06.03.09, 21:26
Nabrałam apetytu na ten wózek, podoba mi się w wersji zielonej z 2008.
Ciekawa jednak jestem jaka będzie wersja 2009. Na zdjęciach widac trochę
zmian, no i nowa kolorystyka. Nie mogę się doczekac. A co wy o tym myślicie?
www.stroller.com/zooper-twist-stroller.html
Obserwuj wątek
    • aniaidaniel Re: zooper twist 2009 12.03.09, 21:34
      właśnie kupiłam w baby fant ostatni zooper twist z promocji :) Kolor nie
      wymarzony; granatowo-niebieski, ale jeździ się jak po maśle no i syn polubił
      spacerki w nim :)Szkoda tylko, że ta budka nie jest przezroczysta by widzieć
      malucha. No i mógłby być szerszy (ma 50 cm)
      • bernaka Re: zooper twist 2009 13.03.09, 08:05
        A możesz mi napisać jakie wymiary siedziska ma twist. Bede wdzięczna
      • blueaha Re: zooper twist 2009 13.03.09, 09:06
        to chyba kupiłaś ten 2007, bo 2008 to miał okienko w budce. No ale zobaczymy jak
        sie będzie prezentowac ten 2009 i za ile?
    • monjan Re: zooper twist 2009 13.03.09, 09:09
      fajnie wyglada, ale czy ma budkę "z żaglem" taką mocno naciągana?
      • blueaha Re: zooper twist 2009 13.03.09, 09:52
        Myślę, ze tak- nie poprawia się czegoś co jest już doskonałe;-) tzn. to właśnie
        ze względu na tę budkę dużo osób sie na niego decyduje i to jest jedna z
        podstawowych zalet tego wózka. Jeszcze z 2 tygodnie czekania i ma by w sklepach,
        to się okaże;-)
        • lunieczka1 Re: zooper twist 2009 13.03.09, 10:28
          a w jakich sklepach bo w Fartlandii mi powiedzieli że dopiero w maju
          a w Baby Fancie że nie wiedzą kiedy (choć wcześniej mówili, że za 2
          tygodnie właśnie)
          • blueaha Re: zooper twist 2009 13.03.09, 13:25
            No myślałam, ze właśnie w babyfancie, gdzieś to było w innym wątku. A skoro tam
            jeszcze nie będą mieli to mam nadzieję zobaczyc je wcześniej na stronach
            internetowych amerykańskich sklepów;-) Może tam będą wcześniej. Zobaczymy!
            • aniaidaniel Re: zooper twist 2009 13.03.09, 20:54
              Tak, mój jest z 2007 r. Ale jestem zadowolona bo kupiła go za 340 zł... ostatni
              był, a nowa dostawa na pewno będzie droższa.
              • blueaha Re: zooper twist 2009 14.03.09, 08:55
                Też się nad nim zastanawiałam , bo cena kusząca, w fartlandi chyba są po 319 zł
                albo były, ale właśnie ta budka nie jest chyba taka jak w nowszych no i kółka
                ciut inne. Ale i tak Ci zazdroszczę bo ja się jeszcze turlam ogromnym Quinny
                Freestyle- rozstaw tylnych osi po zewnętrznej- 68cm. Do tramwaju nawet się nie
                wybieram, w autobusie ledwie się mieszczę no ale wózio płynie a Mały ma komfort.
                No i u nas też budka da sie naciagnąc tak, zeby słońce nie świeciło. Czekam na
                kasę i też kupuję Twista;-)
                • aniaidaniel Re: zooper twist 2009 15.03.09, 18:45
                  Akurat promocja się skończyła, teraz kosztuje twist 399 zł. Dziś mały 2 godz. w
                  nim spał. Kółka są ok, a z budki jestem bardzo zadowolona, przełożyła przed
                  buzię i mu nie wiało.
                  esklep.babyfant.pl/index.php?main_page=product_info&manufacturers_id=57&products_id=1269
                  • lunieczka1 Re: zooper twist 2008 15.03.09, 21:04
                    doszedł już mój twist, jest naprawdę fajny, waży 8 kg (z budka i
                    kółkami). Budka jest bardzo fajna, taka powiększana naciąga się aż
                    do samego pałąka, oparcie rozkłada się prawie na płasko (4 stopniowa
                    regulacja) ale dla rocznego dziecka to myślę, że w sam raz, koszyk
                    na zakupy posiada po bokach zameczki dla ładwiejszego włożenia
                    zakupów
                    Do minusów mogę zaliczyć dość głośne składanie oparcia(rozkłada się
                    cicho). Jak dziecko śpi to do koszyka można się dostać tylko z
                    przodu, jest to wózek niezbyt szeroki(33 cm - szerokość siedziska)
                    choć mój 5 latek do niego wsiadł i nie było tak źle. Bardzo fajny
                    jest pałąk, jak dziecko chce wysiąść z wózka to podnosi go do góry i
                    może wyjść. Tak samo może samo wsiąść. Wózek można złożyć razem z
                    tym paląkiem, nie jest chybotliwy (na rączkach powiesiłam 2 siatki z
                    zakupami i nic się nie przeważa do tyłu. Z przodu kółeczka mniejsze
                    z tyłu większe. W komplecie okrycie na nogi (póki co zapina się
                    dziecku pod samym nosem czyli dość wysoko)uchwyt na kubek (taki z
                    siateczki). Jak na razie to tyle

• doda8201 Re: zooper twist 2008 31.03.09, 21:46
                      lunieczka1 a masz twista z 2007 czy 2008??

na allegro są jeszcze twisty z 2007 za 319zł - właśnie zamówiłam jeden:)
                      • lunieczka1 Re: zooper twist 2008 02.04.09, 10:56
                        mam twista z 2008 roku
    • blueaha A moze gdzieś juz mozna kupic twista 2009? 02.04.09, 10:04
      Nikt nic nie słyszał, nie widział??
      • blueaha Re: A moze gdzieś juz mozna kupic twista 2009? 02.04.09, 10:08
        Są zdjęcia innych modeli zoopera, ale twista na razie nie widać
        www.strollers.com/Zooper-SL808G-ZP0910-ZOO1119.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka