Dodaj do ulubionych

Do aribeth1

20.03.09, 18:37
Długo czekałaś na swojego UJ? Z tego, co pamiętam, zamawiałaś na angielskim
ebay'u. Ja w końcu się też zdecydowałam (u tego samego sprzedawcy), zapłaciłam
we wtorek (PayPal), płatnosc zrealizowana, ale nie mam zadnej informacji, że
wózek został wysłany...
Obserwuj wątek
    • aribeth1 Re: Do aribeth1 20.03.09, 19:37
      Czekałam tydzień. Po wpłacie dostałam maila z informacją, że sprzedająca
      dziękuje mi za wpłatę i wysyła wózek. Myślę, że możesz zaczekać do wtorku (bo
      powinien do tego czasu dojść), a jak nie - pisać. Ale myślę, że dojdzie:)
      • sylver80 Re: Do aribeth1 20.03.09, 19:50
        Dzięki :) Już mi lepiej ;-)
        Kupowałam już kilka razy wózek z zagranicy, ale zawsze mam stracha... A nie
        chciałabym, żeby z tym coś "nawaliło", bo to raczej nasz ostatni wózek (na pewno
        z tych droższych), tyle się zbierałam z jego kupnem, aż w końcu córka skończyła
        2 latka :-/ Więc ten UJ to taki miód na moje serce i na odchodne ;-)
        • aribeth1 Re: Do aribeth1 20.03.09, 19:58
          Też miałam stracha:) Miał być we czwartek lub piątek, a przyjechał w
          poniedziałek:) Też już miałam w głowie wszelkie najgorsze scenariusze:)
          Ale na ten wózek warto czekać:) Kiedy dotarł, postawiłam go w salonie i tak stał
          przez 2 dni, bo nie chciałam wychodzić z nim na dwór, żeby kół nie pobrudzić:)
          Zwyczajnie, przez 2 dni po prostu się na niego gapiłam:)
          • sylver80 Re: Do aribeth1 20.03.09, 23:02
            U mnie na pewno nie postoi jako nowy, bo szkoda mi czasu :-) Mam nadzieję, że
            córcia będzie zadowolona, bo ja to na pewno! Już jestem na siebie zła, że tyle
            zwlekałam z jego kupnem...
            • sylver80 maaaam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.03.09, 20:22
              Dziś dotarł mój ukochany Urban Jungle!!! Pomimo pogody nie mogłam sobie odmówic
              spaceru i... jestem zachwycona!!!!!!!!!!!!!!! Już rozumiem, o co chodzi z tą
              amortyzacją :-) Rzeczywiście wózek pusty mało się ugina, ale jak mała wsiadła i
              załadowałyśmy ten super kosz zakupami, od razu zrobiło się lepiej :-) 20 min
              rozmawiałam przez telefon i prowadziłam jedną ręką bez żadnego wysiłku.
              Powiem tak: jestem wściekła, że nie kupiłam go wcześniej, teraz córcia coraz
              więcej chce sama chodzic :-/

galeria
              martynka ma
              niko ma

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka