cytrusowa999 26.03.09, 18:05 Tak sobie myślę, ze ciekawe czy są jakieś fajne wózki niedostępne w Polsce? Czy wszystko u nas już jest? Mogłybyście sie dołaczyć z jakimiś nowinkami ze świata? 1. Baby Jogger Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polijanka Orbit 26.03.09, 19:40 Nie wiem czy fajny, ale nie ma u nas, i to pewnie wózek tylko na 1 sezon? I drogi... ORBIT Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn parasolek 26.03.09, 20:11 konkretnego przykładu nie podam ale niema w Polsce żadnej porządnej parasolki dla starszaka, ważącej do 5kg z wysokim nierozkładanym oparciem i ogólnie dobrej gatunkowo - jedyny wyjątek to volo ale nie każdemu się podoba a wyboru w tego typu wózkach niema. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaly Re: Jakie wozki sa fajne ale nie ma ich w Polsce? 26.03.09, 20:19 Mnie się podobają niektóre modele Mamas and papas (Frankie Ziko, Pulse, o3 sport), niestety nie są dostępne w Polsce. Poza tym nie są dostępne - hartany - gessleiny choć czy fajne to kwestia gustu, bo te akurat wózki były chyba wprowadzane na polski rynek, ale się nie przyjeły. A. Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa999 Re: Jakie wozki sa fajne ale nie ma ich w Polsce? 26.03.09, 20:39 ciekawe kiedy kończy/skończy się granica wózkowa? co jeszcze wymyślą? ot tak mi się na rozmyśłania wzięło wieczorowo.... pinik chyba kiedys pisała o jakimś Origami? ale magda ma rację, parasolek dla starszych, a są takie jak piszesz gdzieś na swiecie? Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: Jakie wozki sa fajne ale nie ma ich w Polsce? 26.03.09, 20:44 są, kiedyś z nudów szukałam sobie w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
procenka na 20-to calowych kolach... GIANT, SCHWINN. B.O.B. 27.03.09, 14:53 nie ma wozkow do biegania, takich prawdziwych do biegania - na 20-to calowych kolach jak schwinn joyrider jogger, giant prerunner LX bell sport jogger jest baby jogger, ale okropnie drogi, co najmniej 2razy drozszy od powyzszych. Odpowiedz Link Zgłoś
polijanka Re: na 20-to calowych kolach... GIANT, SCHWINN. B 27.03.09, 16:10 Schwinn chyba jestw Euro Baby na Puławskiej Odpowiedz Link Zgłoś
polijanka Re: na 20-to calowych kolach... GIANT, SCHWINN. B 27.03.09, 16:13 www.joggingstroller.com/Shop-by-Stroller-Brand/BOB/index.cat całkiem chyba fajne te BOB? Odpowiedz Link Zgłoś