Dodaj do ulubionych

QuickSmart Easy Fold Stroller - warto?

20.05.09, 17:42
allegro.pl/item635436405_rewelacyjny_lekki_wozek_quick_smart_maly_zwrotny.html
Muszę kupić lekką spacerówkę, którą zacznę używać latem, a napewno jesienią. Mam trójkołowe chicco, które bardzo lubię, ale potrzebuję wózka do zadań specjalnych. Otóż będę jeździć z dzieckiem co kilka dni ok 40 minut pociągiem (ha! szybciej niż samochodem i bez stania w korkach), a potem autobus (kilka przystanków) i ok 2 km piechotą. Dziecko jest styczniowe, wiec jesienią napewno już przesiądzie sie do spacerówki. Ten wózek spodobał mi się, bo wydaje się mały, lekki i poręczny. Nie wiem jednak jak z wygodą dla dziecka? Na miejsce w pociągu za każdym razem nie mam co liczyć, być może mała spędzi całe 40 minut w wózku. A jeśli uda się znaleść miejsce, to wózek musiałbym albo złożyć, albo zostawic na korytarzu (czego się jednak obawiam). Do tego małe kółka, a jesień i zima - wiadomo.
Co sądzicie o takim wyborze wózka? Czy ew. możecie mi polecić coś innego?
Obserwuj wątek
    • marsupilami25 Re: QuickSmart Easy Fold Stroller - warto? 20.05.09, 17:47
      Rowniez mnie interesuje ten wozek.
      • ancymon123 Re: QuickSmart Easy Fold Stroller - warto? 01.08.09, 11:42
        Chętnie odkupie QuickSmarta w dowolnym kolorze (oprócz różowego). Lub inny model
        o podobnych parametrach (waga ok. 5kg, regulowane oparcie, mały po złożeniu).
        Potrzebuje na jedna wyprawę (do samolotu), więc chętnie bym pożyczyła jeśli ktoś
        ma - koniec wrzesnia, Warszawa.
        • ewell_85 Re: QuickSmart Easy Fold Stroller - warto? 03.08.09, 10:00
          ja również jestem zainteresowana tym wózeczkiem (mój maż w szczególności się na
          niego napalił.. ;)) ale mało jest opinii na jego temat i sama nie wiem...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka