kanka9 27.05.09, 20:20 Witam Czy może ktoś wie czy do nowych wózków emmaljunga pasuje stary adapter do fotelika maxi cosi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaly Re: Emmaljunga a maxi cosi 27.05.09, 21:11 Są dwa typy adapterów do Emmy. Jeden pasuje a drugi nie. Ale na pocieszenie mogę napisać, że są już testy fotelika Emmaljungi i wypadł w testach dobrze (bez bazy isofix) A Odpowiedz Link Zgłoś
pstrabiedronka Re: Emmaljunga a maxi cosi 28.05.09, 07:41 Jeśli masz adapter mocowany za pomoca takich dwóch wystających bolców a wózek z mocowaniem clickclack to nie będa te dwie części pasować. Odpowiedz Link Zgłoś
kanka9 Re: Emmaljunga a maxi cosi 28.05.09, 10:17 Czyli nie będzie pasować bo mam na bolce a widze że teraz wszystkie sa na te klik klaki nowe. A nie wiecie ile kosztuje taki adapter, bo wtedy chyba go sprzedam ale nie wiem ile za niego ;-)? Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: Emmaljunga a maxi cosi 30.06.09, 22:23 przegladnij zamkniete aukcje na allegro ;) Odpowiedz Link Zgłoś
koliberek15 Re: Emmaljunga a maxi cosi 01.09.09, 19:25 Właśnie zamówiłam wózek emmaljunga edge duo combi sport. od siosrty dostałam w prezencie fotelik samochodowy maxi cosi, po jej synku. fotelik jest z 2003 roku. chciałabym miec mozliwość montazu fotelka na stelazu wózka ale nie wiem czy jest do tego odpowiedni adapter i ew. jakiego szukać? maxi cosi, emmaljunga??? w sieci oglądałam adapter emmaljunga ale napisane było ze pasuje do fotelikow emmaljunga first class oraz fotelików romer. czy ktoraś z was ma jakieś doświadczenia w tym wzglęzie? wiem ze mogę po prosu kupic i fotelik i adapter emmaljunga, ale wózek i tak koszmarnie drogi, że chętnie zadowolę sie fotelikiem maxi cosi drugiej ręki, tym bardziej że to przecież dobra sprawdzona firma. jako początkująca przyszła mama będę wdzięczna za wszelkie informacje Odpowiedz Link Zgłoś
ika-79 Re: Emmaljunga a maxi cosi 01.09.09, 19:40 Ja mam emmaljunge i fotelik maxi cosi plus adapter. jednak obie te rzeczy sa ok 3 letnie. zanim kupilam zestaw (allegro) podpytalam sprzedawce w sklepie czy mozna taki zestaw kupic nowy. odpowiedzial ze aktualnie emmaljunga nie robi adapterow do maxi cosi bo wprowadzaja nowy model wlasnego fotelika samochodowego. chyba ze sobie poszukam w necie uzywanego. no i znalazlam:) w komplecie z wozkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś