misiowamama 09.06.09, 16:58 www.allegro.pl/item656699895_cosatto_wozek_zabawka_interaktywna_z_anglii.html Może ktoś coś wie o tym modelu, bardzo proszę o pomoc, czy warto go kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kroliczyca80 Re: Cosatto - jaki to model? 09.06.09, 21:45 Na pewno nie Hula, chyba że jakiś przedpotopowy rocznik. Ten facet sprzedaje dużo używanych wózków, kilka dni temu sprzedał taki sam model cosatto i też z zabawką: www.allegro.pl/item652526724_cosatto_wozek_zabawka_interaktywna_z_anglii.html Całkiem drogo poszedł jak na nie-wiadomo-co;) Odpowiedz Link Zgłoś
misiowamama Re: Cosatto - jaki to model? 09.06.09, 21:56 Uuuu, to faktycznie drogo, myślałam że duuużo mniej, lepiej już kupić coś bardziej znanego i pewnego. Bardzo dziękuję za odpowiedz. W takim razie szukam dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
kr.kr Re: Cosatto - jaki to model? 09.06.09, 22:19 to jest cosatto dixie sport - nie sadze zeby to byl przedpotopowy model na ebayu mozna ciagle kupic nowki bardzo fajny wozeczek, kiedys rozwazalam nawet zakup jako wozka wakacyjno-samochodowego raczej nie okreslilabym jako nie-wiadomo-co Odpowiedz Link Zgłoś
kr.kr Re: Cosatto - jaki to model? 09.06.09, 22:20 images.google.pl/images?q=cosatto%20dixie%20sport%20poppy&oe=utf-8&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&sa=N&hl=pl&tab=wi Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: Cosatto - jaki to model? 09.06.09, 22:41 Miałam na myśli, że _jeśli_ to byłby Hula (waga taka sama) to na pewno nie z tego i nie z ubiegłego roku, bo te wyglądają trochę inaczej. Skoro zidentyfikowałaś go jako dixie to ok, już nie jest nie-wiadomo-czym. Ale jak widać nawet sprzedawca nie do końca wie co sprzedaje. To tyle:) Odpowiedz Link Zgłoś
kr.kr Re: Cosatto - jaki to model? 09.06.09, 22:51 w sumie co go to...pewnie zbiera za jakies smieszne grosze a potem puszcza dalej za dwie stowki :) a hula to chyba juz od 2007 wyglada podobnie - wtedy chcialam go kupowac, dixie w sumie tez, ale jednak sciaganie wozka jakos mnie wtedy przeroslo...troche szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: Cosatto - jaki to model? 09.06.09, 23:01 A orientujesz się może czym się hula rózni od dixie poza daszkiem? Waga podawana jest ta sama (5,5). No... wiadomo o co mi chodzi - może nagle odkryję, że dixie ma super amortyzację:))))))) Hehe marzenia;) Odpowiedz Link Zgłoś
kr.kr Re: Cosatto - jaki to model? 09.06.09, 23:15 z tego co wiem/widze hula ma budke z siatka i dodatkowym daszkiem w ogole tak mi sie kojarzy i chyba nawet tak jest przedstawiany jako wozek wakacyjny i nie jestem pewna ale moze oparcie bardziej sie pochyla... watpie zeby amortyzacja jakas tam byla :/ ale dla mnie nawet atlantico ma kiepska amortyzacje...ale ja mam tak gowniany chodnik ze nogi mozna polamac pomecz magde79pn i maje3333 kiedys one dyskutowaly(moze nawet mialy) te wozki w ogole ze dwa-trzy lata temu byl chyba tu(albona jakims innym forum dzieciowym) szal na hule albo dixie, a okazalo sie ze importter czy dystrybutor czy ktos tam przestal sprowadzac i trwaly poszukiwania ale wyszukiwarka tego nie pokazuje(sprawdzilam) - moze za stare ot bylo... na ebay.co.uk mozesz znalezc dokladnie takie czerwone i szare i tam chyba jest jais opis ile ci jeszcze w ogole czasu zostalo na zakup wozka? Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: Cosatto - jaki to model? 10.06.09, 00:00 Cięzko powiedzieć, bo mieliśmy przeprowadzać się w czerwcu, czyli już, a mieszkanie na razie wygląda jakby w nim bomba wybuchła;) Ale myślę, że wprowadzimy się do 2 miesięcy. Początkowo jakoś mogę sobie jeszcze radzić z buggsterem, który mnie rozczarował trudnością w przenoszeniu. Nie ma pieron ani jednej rurki za którą dałoby się go swobodnie chwycić, wszędzie ma wszyte zamki błyskawiczne łączące stelaż z siedziskiem:( A o uchwycie to w ogóle można pomarzyć. Tak więc 2-3 miesiące... Odpowiedz Link Zgłoś
kr.kr Re: Cosatto - jaki to model? 10.06.09, 09:18 moze to jest klucz! nie koniecznie waga a jakas mozliwosc zlapania wozka? ja np uwielbiam atlantico - super sie go podnosi Odpowiedz Link Zgłoś
misiowamama a może taki? 10.06.09, 07:31 Ja też poszukuje typowej przewozówki w baardzo rozsądnej cenie. Wolałabym jednak nową chyba bo już sparzyłam się na używanych niby w bardzo dobrym stanie. Może wiecie coś o tej century? Będę wdzięczna za każde info. Z góry wielkie dzięki. Misiowamama www.allegro.pl/item658775958_przepiekny_wozek_spacerowy_z_anglii_nowy.html Odpowiedz Link Zgłoś
ania_niunus Cosatto w Polsce! 18.06.09, 22:28 ja też jestem na kupnie - zauroczyła mnie ta marka już dawno temu, ale jej w Polsce nie było, tylko tak jak własnie pokazujecie, facet przywozi z Anglii używane, ale wpadłam na to: Cosatto.com.pl chyba są od niedawna w Polsce, bo wcześniej szukałam i nic mam nadzieję, że to Wam pomoże dziewczyny:) Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: Cosatto w Polsce! 18.06.09, 23:02 Cosatto od dość dawna są w Polsce. Nie wiem jak w innych miastach, ale w Krakowie są w sklepie 4kids na Zakopiance. Wszystkie albo prawie wszystkie modele. Odpowiedz Link Zgłoś