Dodaj do ulubionych

Torba do Peg Perego

22.06.09, 12:41
Poszukuję torby do wózka Peg Perego Pliko Completo w kolorze MOKA.
Masakra nigdzie nie można jej dostać, producent wycofał sie z produkcji:(
Parasolke udało mi się znaleźć, a torby nie:(
A moze polecicie mi jakąś inną torbę pasującą do tego wózka.
Obserwuj wątek
    • kiniak22 Re: Torba do Peg Perego 22.06.09, 14:15
      w niejednym sklepie internetowym widzialam :) chocby tutaj:
      www.90n.pl/sklep/product/p/343/peg,perego,torba,cambio.html
    • kiniak22 Re: Torba do Peg Perego 22.06.09, 14:16
      gdzies widzialam nawet po ok 160zl no ale mususz sama poszukac gdzie bedzie
      taniej :)
      • kkasia_lublin Re: Torba do Peg Perego 22.06.09, 14:41
        hej ja mam ta torbe, jeszcze z metką...nigdy jej nie uzylam
        jak chcesz moge odsprzedac
        • kkasia_lublin Re: Torba do Peg Perego 22.06.09, 14:44
          www.rampers.pl/index.php?inc=2&id_prod=1200524369&szc=2&ikp=17&it=27&l=1
          mam dokladnie tą
          oczywiscie sprzedam taniej bo okazala sie niepotrzebna ...zawsze nosze swoją
          torebkę, a jest bardzo pojemna
          • agar2208 do kiniak22 22.06.09, 17:39
            w niejednym sklepie internetowym widzialam :) chocby tutaj:
            www.90n.pl/sklep/product/p/343/peg,perego,torba,cambio.html

Niestety tam juz jej nie mają. Obdzwoniłam wszystkie sklepy internetowe i
            znalazłam, ale tylko w jednym.
            U producenta juz ich nie ma, przestali je produkować
            • agar2208 do kkasia_lublin☺ 22.06.09, 17:41
              Kurcze , nie zgrałyśmy sie. Wynalazłam ją w sklepie: WWW.dzidzio.pl
              Tam tylko była dostępna i juz mi ja wysłali, jutro mam odebrać.
              Juz nie będą ich produkować, a szkoda.

• kkasia_lublin Re: do kkasia_lublin☺ 22.06.09, 19:22
                no szkoda..jakby torba nie przyszla lub gdyby inna forumowiczka chciala to ja za
                nowiutką z metkami i przewijakiem chce tylko 120zl...mam tez nowa miekka gondole
                do wózka
                obie rzeczy mi sie nie przydadza - kolor mokka

pozdraiwam
          • elmo34 Re: Torba do Peg Perego 22.06.09, 19:34
            A ja jestem zdziwiona ze jej nie mozesz znalezc- przeciez kolor mokka
            jest produkowany w wersji ppp3 i ppswitch ?! Patrzylam specjalnie na
            ich najnowsza kolekcje torby mokka stoja jak malowane!
            • agar2208 Re: Torba do Peg Perego 22.06.09, 21:36
              Tak na stronkach sklepów są wystawione torby. Jeżeli jakiś sklep ma zrobiony
              zapas,to można jeszcze dostać. Jednak większość sklepów internetowych zamawia
              towar u producenta, jak klient u nich zamówi, nie robią stanów magazynowych. A
              producent zaprzestał ich produkcji. Kolor mokka jest dość popularny i nie można
              go dostać. Obdzwoniłam bardzo dużo sklepów internetowych , większość z nich
              dzwoniła do producenta i mówili że nie ma i nie będzie.
              Najprędzej pewnie można by było dostać je w normalnych sklepach, ale w moim
              pobliżu nie ma ich za wiele. W jednym udało mi sie kupić parasolkę,jednak torby
              już nie mieli.
              • elmo34 Re: Torba do Peg Perego 22.06.09, 22:45
                Hmmm no faktycznie widze ze na wloskich stronkach torba w kolorze
                mokka jest tylko w zestawie-trzeba dokupic do niej wozek, fotelik i
                navette:))) slabo sie oplaca:))) Inne kolorki sa w cenie 39 euro, na
                frnacuskich stronach znalazlam torbe mokka ale za 49 euro
                eeeee....wiesz co kup jakas innej firmy tylko w podobnym kolorze bo
                to szkoda pieniedzy-ta torba jest zwyczajna nic specjalnego-mam
                wlasnie switcha mokka z calym zestawem i z tej torby jestem tak
                srednio zadowolona-nie mozna do niej naladowac duzo bo zapiecie jest
                na jednego rzepa i ciagle sie otwiera. Wolalam torbe z wozka ktory
                sprzedalam -z Brevi-ona byla porzadna naprawde-na suwak, pakowna i
                calkiem elegancka. Ta torba pega to szmatka taka.
                Zobacz sobie takei torby-nie wiem tylko czy ta firma jest w Polsce,
                ale jest bardzo w porzadku i jakosciowo i wygladem i cenowo:

www.beaba.com/en/index_collection.htm
                www.beaba.com/en/index_collection.htm
                albo taka brevi:
                www.babyclub.pl/product-pol-3688-Torba-z-przewijakiem-Brevi-Click-Bag-kolor-nr-292.html

• agar2208 Re: Torba do Peg Perego 22.06.09, 22:58
                  Kurcze już zamówiłam tą peg perego :(
                  Kupiłam ja w ciemno, bo nie widziałam na żywo. A ja własnie lubię napchac do
                  torby dużo rzeczy.
                  A jesteś zadowolona z wózka??
                  Ja zamówiłam completo, bo switch ma przekładane siedzisko, a mi juz nie jest
                  potrzebne.
                  Mam obecnie Bebecara Vectora At, jest duzym masywnym wózkiem na pompowanych
                  kołach i pewnie trochę czasu minie, jak sie przyzwyczaję do Pliko. Jestem
                  zadowolona z Bebecara, jednak synek ma już 13 mc i chcieliśmy z mężem coś
                  mniejszego.
                  Wózek ma mi przyjść w środę.
                  Dowiedziałam sie również, że Peg Perego zaprzestał tez produkcji wózka Uno, tego
                  z przekładana rączką.
                • agar2208 Re: Torba do Peg Perego 22.06.09, 23:01
                  A torby fajne. Ja skusiłam się na ta Peg Perego, bo ma haczyki od zapinania na
                  rączkach.
                  • elmo34 Re: Torba do Peg Perego 23.06.09, 10:57
                    Te haczyki to lipne troche-strasznie ciezko sie je zapina-bardzo sa
                    ciasne-przynajmniej u mnie wiec ich prawie wcale nie uzywam-zanim
                    bym odpiela torbe...Moze jak je troche "rozpracujesz" beda chodzily
                    elegancko:)Ja zawieszam po prostu torbe na raczkach wozka i jak mam
                    dziecko na reku zdejmuje ja jednym palcem-z haczykow potrzebne sa
                    dwie dlonie niestety...
                    Z wozka jestem zadowolna bardzo-ja wlasnie chcialam przekladane
                    siedzisko. Dla moich potrzeb-miasto, ciasnota, male windy, metro-
                    jest wprost idealny. Poza tym wygodny dla dziecka,przestronny w
                    srodku , oparcie sie rozklada na plasko-calkowite 180 stopni-nie tak
                    jak w kubelkowych siedziskach bugaboo, quinny czy bebeconfort. Dla
                    mnei to bylo wazne bo woze malego w spacerowce od 3 mies. zycia. Nie
                    ma amortyzacji, ale dziecko nawet jak bylo malenkie za bardzo w nim
                    nie "skakalo"-wozek jest zdecydowanie mniej roztrzesiony niz
                    maclaren quest ktorego tez mam.
                    Podbijanie wozka jest ok,ale za pomoca nogi-nawet w instrukcji
                    obslugi polecaja podnosic wozek przy wzniesieniach przy pomocy nogi.
                    Przednie koleczka ladnie sie obracaja, nie blokuja, nie skrzypia,
                    nie trzeszcza, hamulce solidne, latwo je "wlaczyc"
                    Jedyne co mi przeszkadza to zatyczki od kolpakow na kolkach ktore
                    sie ciagle gubia -cale szczescie serwis co chwila daje mi nowe
                    komplety-chyba je przykleje w koncu na jakis super glue:)) No ale to
                    drobiazg. I jeszcze mi kolor przeszkadza-nie cierrrpie brazow;)))
                    Jak kupowalam wozio chcialam kolor starlet-mial byc za 3 tygodnie
                    wiec nie chcialam czekac i teraz mam za swoje!!! No ale innym (w tym
                    tatusiowi) mokka sie bardzo podoba.
                    Jesli lubisz brazy i takie elegnackie wozki bedziesz zachwycona bo
                    wozek w kolorze mokka wyglada bardzo subtelnie
                    • agar2208 Re: Torba do Peg Perego 23.06.09, 11:53
                      Elmo dziękuję za dopowiedz:)
                      Mi brązy bardzo sie podobaja. Teraz mam Vectora beżowo -brązowo-błękitnego i
                      jestem zadowolona. Jak dla mnie Pliko mógł być troszkę jaśniejszy , ale i tak
                      jest ok.
                      Oglądałam jeszcze szary, zielony i czerwony. Też bardzo ładne, ale mają dodatki
                      białego w tapicerce, więc odpadają. Tapicerka w nich była taka jakaś
                      siateczkowa, i moim zdaniem ciężka do przetarcia, a wkolorz mokka tapicerka
                      jest troszkę inna. Synek ma 13 mc i wcina różności w wózku, więc wolałam
                      ciemniejszy.
                      Jeszcze raz bardzo dziękuję za porady.
                      Pozdrawiam :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka