matylda07_2007 05.07.09, 21:56 Czy nomad, którego chcesz sprzedać, to model air? Gdzie go kupiłaś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiniak22 Re: next.housewife 05.07.09, 22:04 sorki ze sie wtrace :P teraz wzielo cie na nomada??? :P sprzedaje wersje air (co wynika z opisu:P) a reszte juz ci musi sama powiedziec :) Odpowiedz Link Zgłoś
matylda07_2007 Re: next.housewife 05.07.09, 22:09 Wzięło mnie, ale nie mam kasy na już, więc nie dam rady chyba kupić wózka wystawionego przez next.housewife. Sprawdzałam w sklepach internetowych, wszędzie po ok.1850, a Ona pisze, że dała 1500. To się zastanawiam GDZIE? Bo to jednak spora różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
matylda07_2007 Re: next.housewife 05.07.09, 22:12 PS. Model air naprawdę mi odpowiada. Jak na taki wózek jest dosyć lekki (wiem, że nie waży 6,5 kilo, tylko ponad 9), chociaż tylne koła ma pompowane. Siedzisko jest szerokie, a podnóżek regulowany. Nadałby się nawet na nasz wyjazd, ale nie zostało mi już wiele czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
kiniak22 Re: next.housewife 05.07.09, 22:13 tu masz nowke z torba, tylko ze wszystkie kola piankowe :) www.allegro.pl/item679278121_nowe_jane_nomad_torba_folia_zobacz_taka_okazja.html aria ci juz przeszla? Odpowiedz Link Zgłoś
kiniak22 Re: next.housewife 05.07.09, 22:16 no i jesli uzywany moglby byc to starszy sie zawsze gdzies znajdzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
matylda07_2007 Re: next.housewife 05.07.09, 22:23 Aria była jedynie wynikiem pędu owiec. Normalne działanie. Jak wszyscy mają, kupują, to ja też muszę mieć. Całe szczęście nie byłam do końca przekonana do arii. Nie lubię takich drobnych wózków. Mam parasolkę do samochodu i wystarczy. Nie wiem gdzie miałabym tą arią jeździć... A innego nomada air używanego nie mogę znaleźć. Ten ze wszystkimi piankowymi nie wchodzi w grę. Odpowiedz Link Zgłoś
next.housewife Re: next.housewife 05.07.09, 22:29 witam, wózek zakupiony na www. jane-sklep.pl razem z torbą kosztował 1800 zł i jest to model 2008 co widać wyraźnie, kolor etna, czyli bez pompowanych kół, wszystkie piankowe. ps. no jest różnica w używaniu wózka 2 m-ce kilkanascie razy może, a w używanym np. 1,5 roku od noworodka. sprzedaje go, bo moje dziecie juz duze, chce kupic pliko i volo. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kiniak22 Re: next.housewife 05.07.09, 22:34 ta pompka w opisie mnie zmylila :P a ciekawe czy jest jakas wielka roznica miedzy kolami piankowymi a pompowanymi? gdyby wszystkie byly pompowane to jeszcze rozumiem ale tylko tylne? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
matylda07_2007 Re: next.housewife 05.07.09, 22:49 No właśnie zdziwiłam się tą pompką... to taki gratis? Jeśli nie znajdę jakiejś okazji, pewnie obejdę się smakiem. Nie będę tyle kasy wychrzaniać przy prawie 2-letnim dziecku. Odpowiedz Link Zgłoś
next.housewife Re: next.housewife 06.07.09, 13:31 przepraszam, wprowadziłam w błąd-już poprawione. bezmyślnie skopiowałam opis ze strony sklepu, tylko oczywiście, ja genialna, nie sprawdziłam, że to opis nomad air. ja właśnie kupiłam go dla prawie dwulatki, i mógłby zostać z powodzeniem, bo to świetny wózek, ale jeszcze muszę pojeździć pliko p3 - wiem, znam opinie, ale nie potrafię go sobie wybić z głowy, spróbować muszę :> Odpowiedz Link Zgłoś
matylda07_2007 Re: next.housewife 06.07.09, 13:41 Taaaak... skąd ja to znam. Oczywiście wózki, które mam, z powodzeniem wystarczyłyby. Zwłaszcza chicco s3, ale dlaczego nie spróbować czegoś nowego ;) Właśnie jestem na etapie urabiania męża, ale coś strasznie twardy jest! Niestety po sprzedaży chicco nie wystarczy mi na nomada. Muszę się zastanowić, co jeszcze z domu wynieść :P Odpowiedz Link Zgłoś