Dodaj do ulubionych

Już mam: Aria OH Cameo

13.07.09, 13:31
Dotarła i bardzo mnie sie podoba. Kosz faktycznie ogromny, a dodatkowo ma
wkladke na dnie wiec raczej nie bedzie sie tak ocieral o krawezniki jak kosz
pliko. Róż delikatny calkiem fajnie sie komponuje z brązem. Z plusow o ktorych
nie pisalyscie, a zauwazylam to: tyl budki podobnie jak w pliko jest na
zatrzaski doczepiany do siedziska dzieki czemu material nie lata, ani nie wisi
( strasznie nie podoba mnie sie jak w innych wozkach przy podniesionym oparciu
wisi reszta budy). Ponadto buda jest super po zlozeniu, sklada sie tak mocno,
ze prowadzac widze cale dziecko. No i folia moze nie jest najmniejsza, ale
ladnie lezy na dnie kosza, nie zabierajac miejsca wiec zawsze moge ja miec
przy sobie.To na tyle tak na szybko (wozek mam dopiero od godzinki). Teraz
musze nauczyc sie rozkladac oparcie :)
Obserwuj wątek
    • anm-aj Re: Już mam: Aria OH Cameo 13.07.09, 15:17
      Oto Aria
      fotoforum.gazeta.pl/u/anm-aj.html
      Z plusow jeszcze zauwazylam, ze oparcie w pozycji pionowej jest lekko wysunieye
      przed stelaz, dzieki czemu pomimo boczkow, ktore sie rozkladaja mala nawet jak
      bedzie opatulona bedzie miala sporo miejsca. Boczki w tym wypadku nie zabieraja
      cennych cm w szerokosci oparcia a raczej je dodaja. Ponadto tacka jest szara,
      wiec moze mniej bedzie sie nagrzewac. Poki co Aria jest super!!!
      • pinik Re: Już mam: Aria OH Cameo 13.07.09, 15:49
        Witamy w gronie ariowiczek! Pojdz tym wozkiem na spacer polaczony z
        codziennymi zakupami to go szczerze pokochasz :)
        • karola15.0 Re: Już mam: Aria OH Cameo 13.07.09, 16:25
          Cześć , ja mam córkę 10 miesięczną i właśnie zastanawiam się nad arią może coś
          więcej?
          • anm-aj Re: Już mam: Aria OH Cameo 13.07.09, 23:49
            Aria ma nisko siedzisko, to wozeczek dla starszych dzieciakow. pozycja do spania
            jest ok dla 10 miesieczniaka, rozklada sie do pollezenia, ale sporo. tyle ze nie
            ma rozkladanego podnozka, siedzisko ma glebokie, moja corka ma teraz 14 mies i
            dla niej jest super, jest jej bardzo wygodnie. W sumie spokojnie moglam zamienic
            pliko na arie z 2 mies wczesniej podbija sie o wiele lepiej i ogolnie jezdzi,
            manewruje. Nozki jej zwisaja i nie dotyka jeszcze podnozka dolnego, ale moja
            mala juz duzo chodzi, a wozek sluzy aby dojecha do parku. Dla 10 mies moze byc
            jeszcze niewygodnie, bo duzo czasu spedza w wozku, a koniec siedziska moze miec
            miedzy zgieciem kolana a kostka. To dla mnie jedyny minus dla ktorego
            zastanawialabym sie nad aria dla 10 mies, bo amortyzacja i wygoda malucha w
            siedzisku (pomijajac podnozek) taka sama jak w pliko, ktory jest od 6 mies, aria
            w instrukcji jest od 12 mies.
    • mamachlopca1 Re: Już mam: Aria OH Cameo 13.07.09, 20:38
      no wlasnie-ja tez dla 10-mies szukam;)czytalam ze w arii cos jest nie tak z
      podnozkiem-ale w zooperze walcu jest chyba taki sam krotki?z waszego
      doswiadczenia-nie bedzie wygodnie maluszkowi?a sam wozek jest bardzo niski-tzn
      chodzi mi czy dziecko nie jedzie pupa po chodniku;)
    • mamachlopca1 a gdzie kupowalas? 14.07.09, 18:49
      masz jakies sprawdzone i tanie miejsce godne polecenia?;)
      dziekuje za informacje-cos mi sie zdaje ze jeszcze pojezdze z miesiac duza
      spacerowka i kupie na spokojnie;)
      • anm-aj Re: a gdzie kupowalas? 15.07.09, 00:38
        Kupowalam w 90n za 660 zl z transportem, ale mam u nich rabat, a tak to cena
        695 chyba. Bardzo mily i cierpliwy pan, odpowiada zawsze na wszystkie moje
        pytania. Wozek zawsze docieral w dzien w ktory mi powiedzieli, jezeli maja na
        stanie jest nastepnego dnia. Na zakupy powyzej 500 zl transport gratis. Ja
        jestem bardzo zadowolona z tego sklepu.
        • mamachlopca1 no i zamowilam;) 17.07.09, 17:01
          pomaranczowa-dla chlopca.rozwazalam ta zolto-zielona ale pan powiedzial ze to
          bardziej zotly i balam sie ze bedzie non stop brudne.teraz czekam na przesylke;)
    • mamusiagabusi Re: Już mam: Aria OH Cameo 01.08.09, 19:54
      Ja też mam ochotę na arię cameo, tylko nigdzie nie mogę wyczytać do ilu kg
      dziecko może w niej jeździć. Wiesz może?? Moja córcia ma 2lata i 15kg i
      zastanawiam się czy jeszcze dlugo pojeździ?
      • aniakoles Re: Już mam: Aria OH Cameo 01.08.09, 20:54
        moja starsza córa waży 18 kg, bez problemu sie mieści, nie podbija już się tak
        łatwo jak z młodszą (12 kg), ale da rade. co do podnóżka - można sobie
        dorobić;)był o tym wątek, ktoś wstawił listewki, w galerii są zdjęcia, ja
        wkładam (jak mała zaśnie) taką podkładkę usztywnioną pod myszkę;)akurat pasuje
        mi idealnie :))
        • mamusiagabusi Re: Już mam: Aria OH Cameo 05.08.09, 21:20
          Dziękuję za odpowiedź. Zachęcona opiniami szczęśliwych posiadaczek arii
          postanowiłam dołączyć do Waszego grona. Zamówiłam w dzidzio.pl arię również w
          kolorze cameo.
          Ciekawe czy będę zadowolona...
          Póki co zostawiam sobie jeszcze quinny speedi na trudniejsze trasy :)
          Dziś wysłali kurierem...już nie mogę się doczekać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka