Dodaj do ulubionych

Komorki.....

17.03.04, 18:56
Lubicie telefony komorkowe? Ja nie mam i nie lubie i nie chce miec. Denerwuja
mnie ludzie chodzacy po ulicach z komorkami przy uszach, a szczegolnie w
zamknietych miejscach publicznych. Wiem, wiem, ze to koniecznosc, ale jeszcze
potrzeba sie z tym umiec obchodzic.
Obserwuj wątek
    • naata Re: Komorki..... 17.03.04, 19:11
      kilka lat temu nauczyłam się z konieczności, nie mam z tym problemów,ale nie
      szaleję, i najcześciej wyłączam, jak wychodzę. 'Komórkowa" aluzja Waldemara
      Malickiego, mówi za wszystkie uwagi na ten temat... :))
      Co mnie martwi, to, ze gadanie może okazać się przyczyną choróbsk? Okaże się po
      latach...
      • chetor Re: Komorki..... 17.03.04, 19:17
        Wymóg czasów i tyle. A gdzie i jak używać to sprawa kultury osobistej.
      • rix Re: Komorki..... 17.03.04, 19:18
        Nie potrafie żyć bez telefonu, zdarzało mi sie raz rozmawiac 75 minut bez
        przerwy ale z czasem się opamiętałem :))
        • parkowy Re: Komorki..... 17.03.04, 20:20
          Komórę mam prawie od zawsze.:)Jest mi potrzebna tylko do spraw służbowych.Do prywatnych mam tepsę.Dziś jest to swego rodzaju smycz przed którą raczej nie uciekniemy.Gdyby jeszcze opłaty były ciut mniejsze...:)Ciekawostka:Byłem jednym z pierwszych klientów Idei,kiedy działała tylko w dużych miastach,za minutę połączenia płaciłem poniżej złotówki,teraz 70% drożej.:)
          • toja50 Re: Komorki..... 17.03.04, 20:53
            Obslugi komorki, oczywiscie mozna sie nauczyc, jednak kulture osobista nalezy
            miec od urodzenia prawie, i z tym jest zdecydowanie gorzej, i nie dotyczy to
            tylko komorek niestety. No i ci co maja mowia, ze bez tego nie da sie zyc, moze
            cos w tym jest. Moze sobie kupie, cholerka, zeby te rozmowy nie byly takie
            drogie.
            • chetor Re: Komorki..... 17.03.04, 21:22
              To przejdziemy na smsy, będzie taniej ;-)
              • toja50 Re: Komorki..... 17.03.04, 21:30
                Ja smsy wysylam z komputera, z moimi blisko i daleko mam lacznosc caly czas, w
                kazdej chwili, przez cala dobe jak TVN 24 hehehehehe, ale to nie na wszystkich
                operatorow.Wygoda przednia, to prawda.
                • magikos Re: Komorki..... 19.03.04, 16:39
                  Fura skóra i komóra ,3 postawowe sprawy prawdziwego czubka (czyt.karka,łysej
                  pały) :DD:D:D:D:D dlatego też, ja mam tylko komóre z tego ,nawet dwie :]]]]]]
                  pozdrawiam
                  • chetor Re: Komorki..... 19.03.04, 17:05
                    No to prawie czubek jestem: fura, komóra - całe szczęście, że skóra mi się
                    zestarzała i nie noszę. No ale nosiłem - kurde czubem byłem ?!
                    ;-)
                  • toja50 Re: Komorki..... 19.03.04, 18:08
                    A ja nie mam nic, buuuuuuuu
                    • naata Re: Komorki..... 20.03.04, 12:16
                      Myślę, że powiedzonko; fura, skóra i komóra nie jest aktualne, kiedyś wiadomo
                      powyższe "luxusy" były ciężko dostępne dla przeciętnego pracujacego. Teraz nie
                      ma problemu nabyć komórę, nawet stara furę, a skóra nie modna. Ale dresik nadal
                      egzystuje i koniecznie markowy, koszulka markowa może Versace? i koniecznie
                      ciężka keta albo dużo ket ;-)))No i fura za minimum, bagatela,200 tys zł w zwyż!
                      Ponoć takie mają u nas popyt...
                      A tak przy okazji warto wiedzieć ile kosztuja markowe ciuchy i nie tylko ;-)
                      www.raffaello-network.com/raffties/gianni-versace.html
                      • chetor Re: Komorki..... 20.03.04, 16:22
                        Po tym linku jużwiem dlaczego niektórzy mogą mieć kłopoty ze wzrokiem.
                        Godzinami wpatrywać się w te cenyyyyyyy. ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka