Dodaj do ulubionych

PARKOWY..:

21.05.04, 04:35
Obserwuj wątek
    • zlotowa Re: PARKOWY..: 21.05.04, 04:39
      pozdrowienia za oceanu od starego kumpla wiecha:)
      pamietasz kanki z mlekiem?
      • naata Re: PARKOWY..: 21.05.04, 07:34
        Witaj Wiechu! ja tam nic nie mówię, ale oprócz "ojca" tego forum,Parkowego, są
        tu jeszcze: Toja, Chetor i ja... :)
        No, wiem, ze tylko Parkowy, jest Twoim kumplem, ale my są kumple Parkowego!
        No to WITAJ Wiechu na forum! I pisz częściej, fajnie jest miec kumpli za
        oceanem! ;)
        PZDR
        • toja50 Re: PARKOWY..: 21.05.04, 10:38
          Dobrze, ze chociaz raz w roku odezwiesz sie do kumpla. A kanki z mlekiem
          pamietamy wszyscy. I mleko w butelkach roznoszone przez mleczarza i ten fajny
          halasik przed wczesnym rankiem i jeszcze smietane w butelkach i duzo innych
          rzeczy, chyba, ze te kanki sa szczegolne. Pozdrawiamy z daleka.
          • chetor Re: PARKOWY..: 21.05.04, 10:42
            Kanki - to musi być dla nich hasło identyfikacyjne :-)
            Pozdrawiam rodaka.
            • toja50 Re: PARKOWY..: 21.05.04, 10:52
              Cos musi byc, moze nam wydradza, a moze razem nosili, albo oprozniali, albo
              jeszcze, nie daj Bog co innego robili jak staly przed sklepem, O rany, ale maja
              wspomienia?
              • parkowy Re: PARKOWY..: 21.05.04, 20:59
                Witaj Wiechu!Obcyndalałeś się tak długo nie dając znaku życia.Chyba nie odstawili Cię za karę do Meksyku? Opowiadaj co u Ciebie.:)
                • zlotowa Re: PARKOWY..: 04.06.04, 04:15
                  Ok! juz sie poprawiam,pozdrawim nate,chektora i toja, no i oczywiscie
                  parkusia:)))
                  U mnie nic nowego w lipcu bede goscil w polsce i to na wlasnym weselichu:)
                  Aaa... kanki sa puste.pozdr.
                  • naata Re: PARKOWY..: 04.06.04, 08:30
                    Witaj Wiechu -Złotówo! :))

Dzięki za pozdrowienia i pozdrawiam równiez! ;))
                    Jeżeli goszczenie na własnym weselichu to nic nowego? To co jest "nowe"? hehehe
                    SZCZĘŚCIA ŻYCZĘ NA NOWEJ DRODZE!!! ;)
    • toja50 Re: PARKOWY..: 11.06.04, 17:06
      A Parkowy gdzie znowu wybyl? ten to ma zycie, pojawia sie i znika itd.....
      • chetor Re: PARKOWY..: 11.06.04, 18:16
        toja50 napisała:

> A Parkowy gdzie znowu wybyl? ten to ma zycie, pojawia sie i znika itd.....

Pojawia się i znika - jak Murzyn na pasach ;-)
        • toja50 Re: PARKOWY..: 11.06.04, 21:21
          Hahahahahahaha, a co to jest ? czarne na czerwonym jezdzi po zielonym?
      • parkowy Re: PARKOWY..: 11.06.04, 21:33
        toja50 napisała:

> A Parkowy gdzie znowu wybyl? ten to ma zycie, pojawia sie i znika itd.....
        ---------------------------------------
        ... i kontroluje Wasze wpisy.:) Nie każdy może się cieszyć z długiego wykendu.
        • naata Re: PARKOWY..: 11.06.04, 22:35
          a co to jest ? czarne na czerwonym jezdzi po zielonym?
          -----------------------------------------

tego nie wiem ale wiem co to jest chodzi po scianie i tupie a czasem świeci ;-))

Parkoś, jak zawsze, nie ma czasu ;))
          • chetor Re: PARKOWY..: 12.06.04, 13:48
            Murzyn na Jawie jeździ po trawie - staaaare jak świat ;-)))
            • toja50 Re: PARKOWY..: 12.06.04, 14:49
              Na to liczylam, Chetorku!!! hahaa, a to Od Naaty to cos ze zlotym zebem, ale
              juz nie pamietam co.:-)
              • naata Re: PARKOWY..: 13.06.04, 13:00
                ..ze złotym zębem i w bitelsówach, mucha, też stare ;-)))
                • naata Re: PARKOWY..: 13.06.04, 20:22
                  A Parkowy co??? Znowu na szychcie??? ;-)
                  • toja50 Re: PARKOWY..: 13.06.04, 21:48
                    Ta mature swietuje juz dosc dlugo, prawdaz?
                    • chetor Re: PARKOWY..: 14.06.04, 11:29
                      Jego ostatnie bytowanie na forum przeradza się w jakiś niebyt :-((
                      Zarobiony na pięciu etatach czy cooooooooo ?!!!!
                      • naata Re: PARKOWY..: 14.06.04, 11:52
                        Zmienił forum czy cóś????
                        • toja50 Re: PARKOWY..: 14.06.04, 13:43
                          Zmieni sie caly chyba, bo nigdzie nie bywa:-)))
                          • parkowy Re: PARKOWY..: 14.06.04, 23:44
                            Wczoraj od niepamiętnych czasów miałem wolny dzień,który postanowiłem spędzić z rodzinką.Po spełnieniu obywatelskiego obowiązku pojechliśmy nad morze odetchnąć jodem.:)Powrót do Szczecina wiążał się z odwiedzeniem Wałów Chrobrego przy których zacumowały żaglowce:Kruzensztern,Tolkien i nasz Chopin.Nie sposób nie odwiedzić przy okazji każdego z nich.okoliczne ogródki piwne ugasiły pragnienie,co było konieczne przed dalszym planem dnia.Poszliśmy do Multikina na "Pojutrze",całe dwie i pół godziny.:) W poczuciu dobrze spędzonego dnia nie omieszkałem zamówić chińszczyzny do domu,którą przepłukałem kolejnym piwkiem.:)Dziś od rana w drodze,druga zmiana w pracy i dopiero teraz mam chwilę wytchnienia aby napisać Wam powyższe.Ufff
                            • naata Re: PARKOWY..: 15.06.04, 12:52
                              Nasz przykładny Parkowy ;D
                              • toja50 Re: PARKOWY..: 15.06.04, 20:01
                                No to usprawiedliwiony, a nich Ci, ale ze Ty pilki nie lubisz na takim
                                poziomie? Bo naszej ligi to ja tez nie tego :-))) A na dobry film sama bym
                                poszla, ale u nas tylko Hary,,,
                                • chetor Re: PARKOWY..: 16.06.04, 10:25
                                  Nie wiem jak wyglądają ogródki piwne w Szecinie ale wiem, i drżę, jak wyglądają
                                  w G-dzu. Stojąc an face do pomnika, od lewej:
                                  I ogródek z ZIELONYMI parasolami piwa Lech
                                  II ogródek z CZERWONYMI parasolami Warki
                                  III ogródek z KREMOWYMI parasolami Żywca

Zobaczyć rynek(?), zobaczyć pomnik(?) - NIE NADA !!!!
                                  Z jakiegoś schrypniętego głośnicza sączy się nijaka muzyczka.
                                  HORROR a nie ogródki na rynku zabytkowej,ponoć, starówki.
                                  :(((

• toja50 Re: PARKOWY..: 16.06.04, 12:06
                                    No i o to chodzi, o to nacpanie i nijaka muzyke, wstyd, wstyd i zalosc, ze
                                    nikomu to nie przeszkadza, ten balagan na wizytowce. Ale pracownicy urzedu
                                    jezdza samochodami i ten rynek omijaja, a jak cos napiszesz, zadwonisz, to
                                    olewaja i maja spokoj. Piwo jest i to jest okey, a reszta ? A tyle bylo
                                    obietnic na spotkaniach z prezydentem hehe szkoda slow.
                                    • zlotowa Re: PARKOWY..: 28.06.04, 04:22
                                      witam!!!!:)
                                      a wiecie czym sie rozni rzeka od polityka???????????

rzeka czasami odchodzi od koryta:)))))))
                                      pozdrawiam:)
                                      • parkowy Re: PARKOWY..: 29.06.04, 13:14
                                        I tu masz rację.:(Nasi politykierzy niestety nie czytają spłodzonych przez nas złotych myśłi,a szkoda.pzdr
                                        • naata Re: PARKOWY..: 29.06.04, 21:23
                                          Pewnie, że szkoda ;))) Co niektórzy może by jakiegoś Pulizera dostali? ;P;P
                                          • chetor Re: PARKOWY..: 30.06.04, 12:37
                                            naata napisała:

> Pewnie, że szkoda ;))) Co niektórzy może by jakiegoś Pulizera dostali? ;P;P

Chyba miałaś na myśłi Pilsnera ;-))
                                            • naata Re: PARKOWY..: 30.06.04, 14:08
                                              TEŻ!!! ;-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka