zlotowa Re: PARKOWY..: 21.05.04, 04:39 pozdrowienia za oceanu od starego kumpla wiecha:) pamietasz kanki z mlekiem? Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: PARKOWY..: 21.05.04, 07:34 Witaj Wiechu! ja tam nic nie mówię, ale oprócz "ojca" tego forum,Parkowego, są tu jeszcze: Toja, Chetor i ja... :) No, wiem, ze tylko Parkowy, jest Twoim kumplem, ale my są kumple Parkowego! No to WITAJ Wiechu na forum! I pisz częściej, fajnie jest miec kumpli za oceanem! ;) PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: PARKOWY..: 21.05.04, 10:38 Dobrze, ze chociaz raz w roku odezwiesz sie do kumpla. A kanki z mlekiem pamietamy wszyscy. I mleko w butelkach roznoszone przez mleczarza i ten fajny halasik przed wczesnym rankiem i jeszcze smietane w butelkach i duzo innych rzeczy, chyba, ze te kanki sa szczegolne. Pozdrawiamy z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: PARKOWY..: 21.05.04, 10:42 Kanki - to musi być dla nich hasło identyfikacyjne :-) Pozdrawiam rodaka. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: PARKOWY..: 21.05.04, 10:52 Cos musi byc, moze nam wydradza, a moze razem nosili, albo oprozniali, albo jeszcze, nie daj Bog co innego robili jak staly przed sklepem, O rany, ale maja wspomienia? Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: PARKOWY..: 21.05.04, 20:59 Witaj Wiechu!Obcyndalałeś się tak długo nie dając znaku życia.Chyba nie odstawili Cię za karę do Meksyku? Opowiadaj co u Ciebie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
zlotowa Re: PARKOWY..: 04.06.04, 04:15 Ok! juz sie poprawiam,pozdrawim nate,chektora i toja, no i oczywiscie parkusia:))) U mnie nic nowego w lipcu bede goscil w polsce i to na wlasnym weselichu:) Aaa... kanki sa puste.pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: PARKOWY..: 04.06.04, 08:30 Witaj Wiechu -Złotówo! :)) Dzięki za pozdrowienia i pozdrawiam równiez! ;)) Jeżeli goszczenie na własnym weselichu to nic nowego? To co jest "nowe"? hehehe SZCZĘŚCIA ŻYCZĘ NA NOWEJ DRODZE!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: PARKOWY..: 11.06.04, 17:06 A Parkowy gdzie znowu wybyl? ten to ma zycie, pojawia sie i znika itd..... Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: PARKOWY..: 11.06.04, 18:16 toja50 napisała: > A Parkowy gdzie znowu wybyl? ten to ma zycie, pojawia sie i znika itd..... Pojawia się i znika - jak Murzyn na pasach ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: PARKOWY..: 11.06.04, 21:21 Hahahahahahaha, a co to jest ? czarne na czerwonym jezdzi po zielonym? Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: PARKOWY..: 11.06.04, 21:33 toja50 napisała: > A Parkowy gdzie znowu wybyl? ten to ma zycie, pojawia sie i znika itd..... --------------------------------------- ... i kontroluje Wasze wpisy.:) Nie każdy może się cieszyć z długiego wykendu. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: PARKOWY..: 11.06.04, 22:35 a co to jest ? czarne na czerwonym jezdzi po zielonym? ----------------------------------------- tego nie wiem ale wiem co to jest chodzi po scianie i tupie a czasem świeci ;-)) Parkoś, jak zawsze, nie ma czasu ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: PARKOWY..: 12.06.04, 13:48 Murzyn na Jawie jeździ po trawie - staaaare jak świat ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: PARKOWY..: 12.06.04, 14:49 Na to liczylam, Chetorku!!! hahaa, a to Od Naaty to cos ze zlotym zebem, ale juz nie pamietam co.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: PARKOWY..: 13.06.04, 13:00 ..ze złotym zębem i w bitelsówach, mucha, też stare ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: PARKOWY..: 13.06.04, 21:48 Ta mature swietuje juz dosc dlugo, prawdaz? Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: PARKOWY..: 14.06.04, 11:29 Jego ostatnie bytowanie na forum przeradza się w jakiś niebyt :-(( Zarobiony na pięciu etatach czy cooooooooo ?!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: PARKOWY..: 14.06.04, 13:43 Zmieni sie caly chyba, bo nigdzie nie bywa:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: PARKOWY..: 14.06.04, 23:44 Wczoraj od niepamiętnych czasów miałem wolny dzień,który postanowiłem spędzić z rodzinką.Po spełnieniu obywatelskiego obowiązku pojechliśmy nad morze odetchnąć jodem.:)Powrót do Szczecina wiążał się z odwiedzeniem Wałów Chrobrego przy których zacumowały żaglowce:Kruzensztern,Tolkien i nasz Chopin.Nie sposób nie odwiedzić przy okazji każdego z nich.okoliczne ogródki piwne ugasiły pragnienie,co było konieczne przed dalszym planem dnia.Poszliśmy do Multikina na "Pojutrze",całe dwie i pół godziny.:) W poczuciu dobrze spędzonego dnia nie omieszkałem zamówić chińszczyzny do domu,którą przepłukałem kolejnym piwkiem.:)Dziś od rana w drodze,druga zmiana w pracy i dopiero teraz mam chwilę wytchnienia aby napisać Wam powyższe.Ufff Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: PARKOWY..: 15.06.04, 20:01 No to usprawiedliwiony, a nich Ci, ale ze Ty pilki nie lubisz na takim poziomie? Bo naszej ligi to ja tez nie tego :-))) A na dobry film sama bym poszla, ale u nas tylko Hary,,, Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: PARKOWY..: 16.06.04, 10:25 Nie wiem jak wyglądają ogródki piwne w Szecinie ale wiem, i drżę, jak wyglądają w G-dzu. Stojąc an face do pomnika, od lewej: I ogródek z ZIELONYMI parasolami piwa Lech II ogródek z CZERWONYMI parasolami Warki III ogródek z KREMOWYMI parasolami Żywca Zobaczyć rynek(?), zobaczyć pomnik(?) - NIE NADA !!!! Z jakiegoś schrypniętego głośnicza sączy się nijaka muzyczka. HORROR a nie ogródki na rynku zabytkowej,ponoć, starówki. :((( Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: PARKOWY..: 16.06.04, 12:06 No i o to chodzi, o to nacpanie i nijaka muzyke, wstyd, wstyd i zalosc, ze nikomu to nie przeszkadza, ten balagan na wizytowce. Ale pracownicy urzedu jezdza samochodami i ten rynek omijaja, a jak cos napiszesz, zadwonisz, to olewaja i maja spokoj. Piwo jest i to jest okey, a reszta ? A tyle bylo obietnic na spotkaniach z prezydentem hehe szkoda slow. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotowa Re: PARKOWY..: 28.06.04, 04:22 witam!!!!:) a wiecie czym sie rozni rzeka od polityka??????????? rzeka czasami odchodzi od koryta:))))))) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: PARKOWY..: 29.06.04, 13:14 I tu masz rację.:(Nasi politykierzy niestety nie czytają spłodzonych przez nas złotych myśłi,a szkoda.pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: PARKOWY..: 29.06.04, 21:23 Pewnie, że szkoda ;))) Co niektórzy może by jakiegoś Pulizera dostali? ;P;P Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: PARKOWY..: 30.06.04, 12:37 naata napisała: > Pewnie, że szkoda ;))) Co niektórzy może by jakiegoś Pulizera dostali? ;P;P Chyba miałaś na myśłi Pilsnera ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś