blackpraca 27.09.13, 15:27 Witam poszukuję dobrego stolarza który zrobi drzwi przesuwane, Możecie kogoś polecić ? Podać jakieś namiary. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgorzatastachura123 Polecam dobrego 16.03.14, 10:34 Witam serdecznie, Polecam dobrego, solidnego i nie drogiego stolarza z Łodzi. Mówił, że w Warszawie też dużo wykonywałam mebli kuchennych, zabudów wnękowych i mebli łazienkowych. Mnie wykonał kuchnię i trzy szafy suwane. Polecam Pan Sławomir Głowadzki tel. 533-322-357 e-mail: dsmeble@dsmeble.pl www.dsmeble.pl Małgorzata Stachura Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzatastachura123 Polecam dobrego stolarza 16.03.14, 10:35 Witam serdecznie, Polecam dobrego, solidnego i nie drogiego stolarza z Łodzi. Mówił, że w Warszawie też dużo wykonywałam mebli kuchennych, zabudów wnękowych i mebli łazienkowych. Mnie wykonał kuchnię i trzy szafy suwane. Polecam Pan Sławomir Głowadzki tel. 533-322-357 e-mail: dsmeble@dsmeble.pl www.dsmeble.pl Małgorzata Stachura Odpowiedz Link Zgłoś