parkowy 05.01.05, 00:20 ...ma być kołem ratunkowym lewizny.Mnie wydawał się do tej pory jedynym w miarę porządnym czerwonym,teraz ...sam nie wiem.Przydała by się u nas tsunami na SLD. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naata Re: Cimoszewicz 05.01.05, 09:27 parkowy napisał: > ...ma być kołem ratunkowym lewizny.Mnie wydawał się do tej pory jedynym w miarę > porządnym czerwonym,teraz ...sam nie wiem.Przydała by się u nas tsunami na SLD > . Przypominam sobie powódź i "współczucie" Cimosiewicza okazane powodzianom. Juz wtedy było wiadomo, że 10 mln "naiwnych" zostało na "wodzie" a prawa z lewą miały się nadzwyczaj dobrze! Można wnioskować, że dobremu samopoczuciu kolesiów obu "wyznań" zaszkodziła prasa i chwała jej za to. Lis na prezydenta! Balcerowicz musi - wiadomo, odejść...Czy, jak to jest teraz? Kto ma zostać? Kolera, wszystko mi się poplątało, a może idea lenina wiecznie żywa? ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Cimoszewicz 05.01.05, 10:54 Parkoś napisał: Mnie wydawał się do tej pory .... --------------------------------------- Mam to samo: wydawał się Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Cimoszewicz 05.01.05, 13:52 Ale sie wydalo jak chce odejsc od polityki, hehe taki sam farbowany lis jak wszyscy, fefefe:-( Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Cimoszewicz 06.01.05, 00:10 .."związki prominentów nie trwają długo" - powiedział... nooo ktooo???? Osiołek ze Shreka ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Cimoszewicz 06.01.05, 08:36 Zagrzmiało rykiem nowego marszałka. Ma on być ostatnią deską ratunku dla skompromitowanej lewicy? To nic nie da, ta decha ma sęki i pęknięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Cimoszewicz 06.01.05, 15:32 I do tego sprochniala, a kiedys byly nawet czyste rece hehehehehehehe. A jeszcze bardziej denerwuje mnie ta SLDowska platforma, czy to nie celowe? Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Cimoszewicz 06.01.05, 20:49 Wczorajsza debata przebiła chyba wszystkie.Trzeba relację wysłać w całośći na najbliższy Kabareton,nagroda murowana.:)Na dodatek szykuje się kolejna komisja.Jak oni się będą dzielić czasem antenowym,bo nie sądzę,aby bez bepośredniej relacji pracowali.:) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Cimoszewicz 06.01.05, 23:46 Oczywiście, że czas antenowy musi być podzielony, by następni "orędownicy" sprawiedliwości społecznej mogły zapaść w pamięć wyborców! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Cimoszewicz 07.01.05, 10:42 Jednak, coby nie wydziwiać na te komisje, to jednak pokazały co dzieje się za kulisami polityki i biznesu. Pewnie, że nie wszystko, ale jednak ludziom otworzyły się bardziej oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Cimoszewicz 07.01.05, 17:30 No i mamy nastepna, ciekawe jaki sklad?, w tym sejmie juz same czuby zostaly, no ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Cimoszewicz 07.01.05, 20:06 Skład już znamy.kLeper,Wrzodak qrczę,sama elyta.:)) Oj będzie wesoło.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Cimoszewicz 09.01.05, 15:35 Coś mówili w ostatnich wiadomościach, ze jednak Lepiej nie będzie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Cimoszewicz 18.01.05, 09:50 Parkosiu!!!, przepraszam, apomnialam, o tym watku, prosze wiec moj zlikwidowac, a ten kontynuowac, oczywiscie jak kto chce. Baaardzo przepraszam:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Cimoszewicz 19.01.05, 13:21 Ledwo co chwycił laskę w rękę, a już mu skoczyło w sondażach, na dodatek prezydenckich. Ten co chciał się wycofać, no zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś