Dodaj do ulubionych

Cimoszewicz

05.01.05, 00:20
...ma być kołem ratunkowym lewizny.Mnie wydawał się do tej pory jedynym w miarę porządnym czerwonym,teraz ...sam nie wiem.Przydała by się u nas tsunami na SLD.
Obserwuj wątek
    • naata Re: Cimoszewicz 05.01.05, 09:27
      parkowy napisał:

> ...ma być kołem ratunkowym lewizny.Mnie wydawał się do tej pory jedynym w miarę
      > porządnym czerwonym,teraz ...sam nie wiem.Przydała by się u nas tsunami na SLD
      > .
      Przypominam sobie powódź i "współczucie" Cimosiewicza okazane powodzianom.
      Juz wtedy było wiadomo, że 10 mln "naiwnych" zostało na "wodzie" a prawa z lewą
      miały się nadzwyczaj dobrze! Można wnioskować, że dobremu samopoczuciu kolesiów
      obu "wyznań" zaszkodziła prasa i chwała jej za to.
      Lis na prezydenta! Balcerowicz musi - wiadomo, odejść...Czy, jak to jest teraz?
      Kto ma zostać? Kolera, wszystko mi się poplątało, a może idea lenina wiecznie
      żywa? ;DDD
      • chetor Re: Cimoszewicz 05.01.05, 10:54
        Parkoś napisał:
        Mnie wydawał się do tej pory ....
        ---------------------------------------
        Mam to samo: wydawał się
        • toja50 Re: Cimoszewicz 05.01.05, 13:52
          Ale sie wydalo jak chce odejsc od polityki, hehe taki sam farbowany lis jak
          wszyscy, fefefe:-(
          • naata Re: Cimoszewicz 06.01.05, 00:10
            .."związki prominentów nie trwają długo" - powiedział... nooo ktooo????
            Osiołek ze Shreka ;-)))
            • chetor Re: Cimoszewicz 06.01.05, 08:36
              Zagrzmiało rykiem nowego marszałka. Ma on być ostatnią deską ratunku dla
              skompromitowanej lewicy? To nic nie da, ta decha ma sęki i pęknięcia.
              • toja50 Re: Cimoszewicz 06.01.05, 15:32
                I do tego sprochniala, a kiedys byly nawet czyste rece hehehehehehehe. A
                jeszcze bardziej denerwuje mnie ta SLDowska platforma, czy to nie celowe?
                • parkowy Re: Cimoszewicz 06.01.05, 20:49
                  Wczorajsza debata przebiła chyba wszystkie.Trzeba relację wysłać w całośći na najbliższy Kabareton,nagroda murowana.:)Na dodatek szykuje się kolejna komisja.Jak oni się będą dzielić czasem antenowym,bo nie sądzę,aby bez bepośredniej relacji pracowali.:)
                  • naata Re: Cimoszewicz 06.01.05, 23:46
                    Oczywiście, że czas antenowy musi być podzielony, by następni "orędownicy"
                    sprawiedliwości społecznej mogły zapaść w pamięć wyborców!
                    • chetor Re: Cimoszewicz 07.01.05, 10:42
                      Jednak, coby nie wydziwiać na te komisje, to jednak pokazały co dzieje się za
                      kulisami polityki i biznesu. Pewnie, że nie wszystko, ale jednak ludziom
                      otworzyły się bardziej oczy.
                      • toja50 Re: Cimoszewicz 07.01.05, 17:30
                        No i mamy nastepna, ciekawe jaki sklad?, w tym sejmie juz same czuby zostaly,
                        no ciekawe.
                        • parkowy Re: Cimoszewicz 07.01.05, 20:06
                          Skład już znamy.kLeper,Wrzodak qrczę,sama elyta.:)) Oj będzie wesoło.:))
                          • naata Re: Cimoszewicz 09.01.05, 15:35
                            Coś mówili w ostatnich wiadomościach, ze jednak Lepiej nie będzie ;))
                            • toja50 Re: Cimoszewicz 18.01.05, 09:50
                              Parkosiu!!!, przepraszam, apomnialam, o tym watku, prosze wiec moj zlikwidowac,
                              a ten kontynuowac, oczywiscie jak kto chce. Baaardzo przepraszam:-))
                              • parkowy Re: Cimoszewicz 18.01.05, 21:38
                                Dla Ciebie wszystko.:))
                                • toja50 Re: Cimoszewicz 18.01.05, 21:52
                                  Hahahahahaha, juz uwierzylam!!
                                  • chetor Re: Cimoszewicz 19.01.05, 13:21
                                    Ledwo co chwycił laskę w rękę, a już mu skoczyło w sondażach, na dodatek
                                    prezydenckich. Ten co chciał się wycofać, no zobaczymy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka