10.09.05, 10:04
Przepraszam, że prywatę na forum uprawiam, ale nie chcę wątku naaty zaśmiecać.

Ja tak mam. Sama słodycz ze mnie :), choć za słodkościami nie przepadam.

Cmokam, żeby Ci przykro nie było, że wieczorne "dobranoc" przegapiłeś ;)
a.

P.S. W razie omdlenia, służę Ci pierwszą pomocą ;)) Aha, na żołądek dobra jest herbata miętowa.
Obserwuj wątek
    • naata Re: ;-))) 10.09.05, 10:16

Brawo Anuś! ;-)

a Czarnemu dedykuję, "odi profanum" - "Jak widzę słodyczę to kwiczę.." ;P
      Golec-łorkiestra
      • anaiss Re: ;-))) 10.09.05, 13:49
        Czch, masz prawo do swoich odczuć i komunikowania ich na forum. Szanuję to. I mam nadzieję, że ten "obuch" był napisany z dużym przymrużeniem oka. Chcesz drapać? W porządku, nie mam nic przeciwko temu. Chcesz sprowokować jakieś przepychanki? Jeśli chodzi o mnie to możesz spróbować. Można mnie wyprowadzić z równowagii, ale, o ile pamiętam, to na forum ta sztuka nikomu się jeszcze nie udała.

a.

P.S. Masz u mnie duży kredyt, więc musiałbyś się wysilić, żebym przestała Cię lubić ;- DDDD
        • naata Re: ;-))) 10.09.05, 13:58
          Myślę, że nasz Czarny, polubi nas jeszcze bardziej i schowa swoją "szpicrutkę"
          ---->>>>odi profanum>>>> przed wejściem na nasz magiczny wąteczek ;-)))
          • dodo66 Generalnie odpowiedz jest taka Czch ... 10.09.05, 22:59
            Ze wsztystkie nas kobity ciagnie do Ciebie ;-)
            • naata Re: Generalnie odpowiedz jest taka Czch ... 10.09.05, 23:26
              Mów za siebie kobietko!
              • toja50 Re: Generalnie odpowiedz jest taka Czch ... 10.09.05, 23:32
                Tylko i wylacznie za siebie!!!
                • dodo66 Mnie CzCh w dalszym ciagu pociaga jako fajny .. 10.09.05, 23:48
                  Rozsadny inteligentny cieply facet. Mimo iz moj wlasny zwiazek partnerski
                  zaliczam do najszczesliwszych i najbardziej wartosciowych uczuciowo (zwlaszcza
                  patrzac na te istniejace obok).
                  • czarnycharakter przestan juz ! 11.09.05, 00:09
                    czch
                    • naata Nie wątpię w zalety CzeCha... 11.09.05, 00:20
                      ale by wydać przekonywującą opinię o mężczyźnie należy go dość dobrze
                      poznać..Cóż, tu wszystko jest możliwe, a może Dodo jest żoną CzCha?
                      • dodo66 Dlaczego mam przestac? 11.09.05, 09:15
                        Nie rozumiem. Dlaczego nie moge wyrazic swojej sympatii dla osoby piszacej na
                        forum? CzCh to jest moje zdanie na Twoj temat i basta.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka