07.11.04, 17:50
kto jest dla Was autorytetem? i za co go cenicie?

dla mnie autorytetem jest moj Tatko - za swoja osobowosc, odpowiedzialnosc..
za wyjatkowosc:)

buzki Wam sle
An
Obserwuj wątek
    • anima Re: autorytet 07.11.04, 19:54
      powtórzę zatem za Tobą: moj Tata pod każdym względem: za jego mądrość życiową,
      odważne decyzje, zdrowy sceptycyzm i sukces, jaki osiągnął, wyłącznie dzięki
      swojej (i mamy) pracy. Nie tylko zawodowy, ale przede wszystkim życiowy.
      Każdą ważną w swoim życiu decyzję konsultuję z nim. I zawsze bardzo zależy mi
      na jego wsparciu.
      • nadja Re: autorytet 07.11.04, 23:50
        Zazdroszcze Wam.
        Ja nie mam nikogo takiego.
        A juz na pewno nie... tatko...jezu ...nie moj ojciec.

n
        • sabba hmmm 08.11.04, 07:52
          chyba nie mam. U poszczegolnych ludzi podziwiam duzo cech ale zeby tak za
          caloksztalt...to chyba nie. CZy to zle?:)
          • muszka3 Re: hmmm 09.11.04, 04:19
            Dla mnie Oprah Winfrey.
            Nie wiem czy znacie i ogladacie, ja ogladam ja codziennie.
            Jest dla mnie wzorem do nasladowania. Przeszla trudna droge do osiagniecia
            sukcesu zawodowego bo jako czarna kobieta ( o Boze jak to brzmi, ale Murzynka
            chyba jeszcze gorzej, moze - kobieta z afrykanskim pochodzeniem - chyba
            najgorzej) miala rzucane pod nogi wiele klod w amerykanskich mass mediach przez
            lata okupowanych przez zarozumialych bialych panow.
            Teraz jest inspiracja dla wielu ludzi, szczegolnie kobiet. Wiele programow
            poswiecila na to zeby kobiety zrozumialy kim sa, jak powinny o sobie myslec,
            oraz na to zeby zawsze sie szanowaly i mialy poczucie wlasnej wartosci.
            Trudno tak w skrocie powiedziec jak duzo Oprah zrobila dla ludzi, jej praca
            siega juz chyba 30-lecia. Poza tym legendarna jest jej walka z ciagle
            powracajaca waga. Teraz w wieku lat 50-ciu wyglada swietnie - jezeli chcecie sie
            dowiedziec jaka diete stosuje ( ale ostrzegam jest to dieta do konca zycia)
            wejdzcie na strone "Oprah Diet" i zobaczcie. Ja tyle pamietam ze nie je ona
            bialych rzeczy - bialego pieczywa, ryzu, cukru, chyba makaronu itp. oraz cwiczy
            codziennie.
          • nadja Re: hmmm 14.11.04, 10:35

Powinno sie chyba miec taka osobe. Ja bym chciala.

n

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka