may_bee 07.11.04, 17:50 kto jest dla Was autorytetem? i za co go cenicie? dla mnie autorytetem jest moj Tatko - za swoja osobowosc, odpowiedzialnosc.. za wyjatkowosc:) buzki Wam sle An Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anima Re: autorytet 07.11.04, 19:54 powtórzę zatem za Tobą: moj Tata pod każdym względem: za jego mądrość życiową, odważne decyzje, zdrowy sceptycyzm i sukces, jaki osiągnął, wyłącznie dzięki swojej (i mamy) pracy. Nie tylko zawodowy, ale przede wszystkim życiowy. Każdą ważną w swoim życiu decyzję konsultuję z nim. I zawsze bardzo zależy mi na jego wsparciu. Odpowiedz Link
nadja Re: autorytet 07.11.04, 23:50 Zazdroszcze Wam. Ja nie mam nikogo takiego. A juz na pewno nie... tatko...jezu ...nie moj ojciec. n Odpowiedz Link
sabba hmmm 08.11.04, 07:52 chyba nie mam. U poszczegolnych ludzi podziwiam duzo cech ale zeby tak za caloksztalt...to chyba nie. CZy to zle?:) Odpowiedz Link
muszka3 Re: hmmm 09.11.04, 04:19 Dla mnie Oprah Winfrey. Nie wiem czy znacie i ogladacie, ja ogladam ja codziennie. Jest dla mnie wzorem do nasladowania. Przeszla trudna droge do osiagniecia sukcesu zawodowego bo jako czarna kobieta ( o Boze jak to brzmi, ale Murzynka chyba jeszcze gorzej, moze - kobieta z afrykanskim pochodzeniem - chyba najgorzej) miala rzucane pod nogi wiele klod w amerykanskich mass mediach przez lata okupowanych przez zarozumialych bialych panow. Teraz jest inspiracja dla wielu ludzi, szczegolnie kobiet. Wiele programow poswiecila na to zeby kobiety zrozumialy kim sa, jak powinny o sobie myslec, oraz na to zeby zawsze sie szanowaly i mialy poczucie wlasnej wartosci. Trudno tak w skrocie powiedziec jak duzo Oprah zrobila dla ludzi, jej praca siega juz chyba 30-lecia. Poza tym legendarna jest jej walka z ciagle powracajaca waga. Teraz w wieku lat 50-ciu wyglada swietnie - jezeli chcecie sie dowiedziec jaka diete stosuje ( ale ostrzegam jest to dieta do konca zycia) wejdzcie na strone "Oprah Diet" i zobaczcie. Ja tyle pamietam ze nie je ona bialych rzeczy - bialego pieczywa, ryzu, cukru, chyba makaronu itp. oraz cwiczy codziennie. Odpowiedz Link