as2008 13.11.04, 21:30 dzieki Monika za przyjecie podczytuje forum hmmm chyba od poczatku :) zeszlo mi pare kilo ale teraz zaczelo powoli wracac no i wracam od poniedzialku na diete /bede sie starac w kazdym razie/ pozdrowka dla wszystkich as Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moonika_l Re: witam @ll 14.11.04, 07:16 Welcome! A właściwie czemu my te diety zawsze od poniedziałku zaczynamy? Chyba tylko po to, zeby w niedziele najesc sie na zapas, co? :))) Ja zaczęłam swoje odchudzanie w dniu, kiedy stwierdziłam, że jestem za gruba, to był akurat czwartek, w domu pełno ciasta po imieninach... a ja to olałam :) Sama się sobie dziwię :) M. Odpowiedz Link
as2008 no prawie sie udalo 15.11.04, 21:34 dieta od dzis bo wczoraj bylam u siorki na urodzinach i rozpasanie zupelne ;) a dieta wlasciwie nie odchudzajaca tylko od lekarza/alergie mnie sie w pas klaniaja/ - ale same kilogramki zeszly jak zaczelam stosowac sie do zalecen teraz wracam na dietke bo mam problemy ze skora i zoladkiem no i dzis sie prawie udalo byl grzech chleba z pszenicy , no i troszke konserwantow no i niestety jadlam po 20 ale to byl tylko jogurt /bialko po aerobiku jest dobre / as Odpowiedz Link