Dodaj do ulubionych

czarny PR - roberto 19633 i roberto 16933

15.11.10, 10:42
Drodzy forumowicze, po raz pierwszy postanowiłam się wypowiedzieć publicznie i wyrazić swoje oburzenie tym, że ktoś na forum dopuszcza się manipulacji nickami. Każdy ma prawo mieć swojego faworyta w wyborach, ale gra powinna być fair. Gdyby nie uwaga kmsanczi nie zauważyłabym, że ktoś podszywa się pod roberto 19633 (klon 16933), którego posty od jakiegoś czasu wzbudzały moje zdziwienie. Czy tego typu zachowania nie podlegają interwencji administratora? Czy to się nazywa demokracja, przecież to jest wyjątkowy objaw nietolerancji.
Obserwuj wątek
    • qaz2510 Re: czarny PR - roberto 19633 i roberto 16933 15.11.10, 10:59
      majka1567 napisała:

Czy tego typu zachowania nie podlegają interwencji administrat
      > ora? Czy to się nazywa demokracja, przecież to jest wyjątkowy objaw nietoleranc
      > ji.

Maju,
      Na początku powiem, że jestem przeciwny "klonowaniu" nicków, uważam to lekko mówiąc za niesmaczne, jednakże moderatorowi nic do tego ponieważ:
      - nick dał się zarejestrować(czyli był wolny i nie jest wulgaryzmem)
      - Roberto-Klon okazuje się być bardziej kulturalny od oryginału, ponieważ nie ubliża innym forumowiczom.

Miłego, słonecznego dnia życzę wszystkim FORUMOWICZOM;)
      -
      • mariaanna-3 Re: czarny PR - roberto 19633 i roberto 16933 15.11.10, 11:42
        qaz2510 napisał:

> - Roberto-Klon okazuje się być bardziej kulturalny od oryginału, ponieważ nie u
        > bliża innym forumowiczom.

To co, że niby klon roberto jest kulturalniejszy, jeśli on wali w przeciwników politycznych przy pomocy manipulacji. Niby kulturka, ale przy tym agitacja wyborcza za panem burmistrzem, ośmieszająca innych kandydatów i samego roberto, o którym wiadomo, że stoi za panem Dąbrowskim.
        Co by nie mówić o roberto, to jego klon nie jest na prawdę kulturalniejszy, bo manipuluje forumowiczami. Jestem bardzo zniesmaczona tym.
        • qaz2510 Re: czarny PR - roberto 19633 i roberto 16933 15.11.10, 11:51
          mariaanna-3 napisała:

> To co, że niby klon roberto jest kulturalniejszy, jeśli on wali w przeciwników
          > politycznych przy pomocy manipulacji. Niby kulturka, ale przy tym agitacja wybo
          > rcza za panem burmistrzem, ośmieszająca innych kandydatów i samego roberto, o k
          > tórym wiadomo, że stoi za panem Dąbrowskim.
          > Co by nie mówić o roberto, to jego klon nie jest na prawdę kulturalniejszy, bo
          > manipuluje forumowiczami. Jestem bardzo zniesmaczona tym.

Maria - Ty nie atrz na to czy ktoś jest za obecnym Burmistrzem czy za JG czy TD
          Ja napisałem, że ten Klon nie wrzuca forumowiczom w stylu "jestes idiotą" jest bardziej stonowany - o to mi chodziło.
          Wyluzuj dziewczyno, bo Twe wdzięki przeminą:P
    • kmsanczia Re: czarny PR - roberto 19633 i roberto 16933 15.11.10, 11:05
      Ale nie-fair jest tylko w kontekście wyborów? Bo klona to tu prawie każdy miał.
      Ostatnio np jest corner i cormer.
      • qaz2510 Re: czarny PR - roberto 19633 i roberto 16933 15.11.10, 11:07
        kmsanczia napisała:

> Ale nie-fair jest tylko w kontekście wyborów? Bo klona to tu prawie każdy miał.
        >
        > Ostatnio np jest corner i cormer.
        >

TAK - to jest nie fair - nikt mnie nie chce klonować!

Stanowczo protestuję:)
        • jeser Re: czarny PR 15.11.10, 11:36
          Klony i zawodowi wielonikowcy robią swoja robotę.
          Generalnie to bym się nie zdziwił gdyby jeden roberto, drugi roberto, superprzygodny, majka itd spływali z jednej klawiatury. Komuś sprawia to najwidoczniej przyjemność.

Ps. Autor wątku to nie ta osoba, z której imieniem kojarzona jest przez większość forumowiczów.
      • mariaanna-3 Re: czarny PR - roberto 19633 i roberto 16933 15.11.10, 11:40
        Ja tam myślę, że jest nie-fair w ogóle. I cornera też nie wolno klonować, bo wysyła się fałszywe komunikaty.
      • kowalik22 Re: czarny PR - roberto 19633 i roberto 16933 15.11.10, 21:14
        kmsanczia napisała:

> Ale nie-fair jest tylko w kontekście wyborów? Bo klona to tu prawie każdy miał.

O, niektórzy to mieli ich nawet mnóstwo;) Pamiętam, jak pojawił się mój pierwszy. Był tak świetny w udawaniu mnie, że sama się zdziwiłam, że to nie ja pisałam;)
        Co nie znaczy, że to pochwalam. Ale ja wielu rzeczy na tym forum nie rozumiem:P
    • marmit1 Re: czarny PR - roberto 19633 i roberto 16933 15.11.10, 11:39
      Przeczytałem opinię, że posiadanie klona na forum dodaje splendoru, podobnie jak ilość fanów na fejsbuku.
    • lomek2 Re: czarny PR - roberto 19633 i roberto 16933 15.11.10, 12:08
      Podszywacze zawsze byli, szczególnie dużo przed wyborami.
      Są ludzie, i różne patafiany. Społeczeństwo pełne jest odpadów ludzkich.
      • esscort Re: czarny PR - roberto 19633 i roberto 16933 15.11.10, 12:12
        Dobrze że jeszcze w realu klonów nie ma. Ale młodsi na pewno dożyją czasów, w których zobaczą na Warszawskiej człowieka z mordą psa
        • kmsanczia Re: czarny PR - roberto 19633 i roberto 16933 15.11.10, 12:22
          Co tam psa, gorzej zobaczyć na ulicy swojego klona... i go nie rozpoznać. ;)
          • roberto19633 Re: czarny PR - roberto 19633 i roberto 16933 15.11.10, 15:50
            kmsanczia napisała:

> Co tam psa, gorzej zobaczyć na ulicy swojego klona... i go nie rozpoznać. ;)
            >
            Pocieszę qaz-a wyjeżdżam przed wyborami do Gratzu. Dementuję twoją informację
            o tym że jesteś idiotą ,lub że tak Cię nazwałem.
            Sugerowanie że zrywałem plakaty wyborcze rónież jest niesmaczne. Co jak co, ale , nie jestem aż tak wściekle zagorzałym przeciwnikiem Burmistrza.
            Zawsze piszę że wyrażam swoje i tylko swoje zdanie, i niech tak zostanie.
            A wybory niech wygra lepszy. Mam nadzieję że p. T.Dąbrowski. Jeżeli nie to będzie 2 tura. Co nie znaczy że jeżeli przegra to się wyprowadzę , będę żył dalej i pewnie pracował. Pzdr i życzę powodzenia .
            • qaz2510 Re: czarny PR - roberto 19633 i roberto 16933 15.11.10, 16:11
              Roberto a ja dementuję Twoje dementowanie:P

Owszem pisałem ze uzywasz takich słów, nie napisałem ze pod moim adresem (znów nadinterpretujesz;)
              Napisałem o zrywanych plakatach, ale też nie napisałem ze Ty je zrywasz - pomówienie(kolejne).

Przyjmuj tekst takim jaki jest - nie szukaj drugiego dna, bo posunę się do przysłowia "uderz w stół a nożyce się odezwą" ;)

Baw się dobrze i uważaj na siebie (widzisz potrafię być miły)
              • roberto19633 Re: czarny PR - roberto 19633 i roberto 16933 15.11.10, 16:18
                qaz2510 napisał:

> Roberto a ja dementuję Twoje dementowanie:P
                >
                > Owszem pisałem ze uzywasz takich słów, nie napisałem ze pod moim adresem (znów
                > nadinterpretujesz;)
                > Napisałem o zrywanych plakatach, ale też nie napisałem ze Ty je zrywasz - pomów
                > ienie(kolejne).
                >
                >
                > Przyjmuj tekst takim jaki jest - nie szukaj drugiego dna, bo posunę się do przy
                > słowia "uderz w stół a nożyce się odezwą" ;)
                >
                > Baw się dobrze i uważaj na siebie (widzisz potrafię być miły)

>> Tobie też życzę udanej zabawy. I też czytaj bez nadinterpretacji. Wrócę na wybory tak po 17.00. Pzdr spisz się dzielnie ,i zagłosuj na p.Tomasza Dąbrowskiego, a na pewno się nie zawiedziesz. Po wyborach też jest dzień.
                >
                >
    • corner111 Re: czarny PR - roberto 19633 i roberto 16933 15.11.10, 16:30
      Klon to klon i co ma do tego tolerancja, chyba tylko tyle że musisz go tolerować! Jestem zdziwiony, że sam klona nie spostrzegłeś. Mój nie jest zbyt dokuczliwy, więc dałem spokój tematowi.
      A swoją droga jesteśmy szczęśliwą gmina jeżeli w przeddzień wyborów problemem jest dla nas klon, a nie odpowiedź jak faktycznie wygląda życiorys kandydata Dąbrowskiego w szczegółach. I jaki ma związek z Syzyfem ten kandydat. Czy wszyscy kandydaci na radnych są tak samo wiarygodni jak specjalistka od zieleni miejskiej, rzekomo "dr" która pisząc sążnisty i krytyczna artykuł popełnia merytoryczną gafę za gafą!
      • roberto19633 Re: czarny PR - roberto 19633 i roberto 16933 15.11.10, 16:58
        corner111 napisała:

> Klon to klon i co ma do tego tolerancja, chyba tylko tyle że musisz go tolerowa
        > ć! Jestem zdziwiony, że sam klona nie spostrzegłeś. Mój nie jest zbyt dokuczli
        > wy, więc dałem spokój tematowi.
        > A swoją droga jesteśmy szczęśliwą gmina jeżeli w przeddzień wyborów problemem j
        > est dla nas klon, a nie odpowiedź jak faktycznie wygląda życiorys kandydata Dąb
        > rowskiego w szczegółach. I jaki ma związek z Syzyfem ten kandydat. Czy wszyscy
        > kandydaci na radnych są tak samo wiarygodni jak specjalistka od zieleni miejski
        > ej, rzekomo "dr" która pisząc sążnisty i krytyczna artykuł popełnia merytoryczn
        > ą gafę za gafą!

>>corner daj mi jeszcze trochę czasu bym mógł poroztkliwiać się nad klonem i niesprawiedliwością dziejową. A tak na poważnie nie zaczynaj, zostało jeszcze 6 dni.
        Nie podsycajmy konfliktu , zbyt daleko i w złą stronę to idzie. Jak wejdziesz na łomianki info to zobaczysz ,że Burmistrz z Kandydatem idą łeb w łeb. I na pewno
        wygra lepszy- kto? ludzie będą wybierać w niedzielę. Mam nadzieję że Kandydat. TOMASZ DĄBROWSKI . Postarajmy się by była w tym tygodniu na poziomie Łomianek ,nie depresji kaszubskiej.
        • woynowski1 Re: czarny PR - roberto 19633 i roberto 16933 15.11.10, 21:01
          Ciekawa jest ta gra komputerowa, kto więcej razy kliknie i na kogo. tyle tylko co ma to wspólnego z rzeczywistością?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka