bolo889
27.11.10, 22:59
PełO w Łomiankach postradała rozum!!!
Wydaje mi się że PO może tylko pisać i pluć na kontrkandydata. Kłamać, puszczać paszchwile o bankructwie Jopka i kandydata wyciągać KRS i księgi z wpisami z 2001 i 5 roku. Czepiać się Radziejowic, zakładu w modernizacji, cegieł itd. To jest bardzo niskie i szkoda, że PO nie potrafi dyskutować o Łomiankach i naszych problemach tylko wyciągać sztuczne haki. Robić szopkę medialną. Przypomina mi się szopka PISu z prokuratorem Engelkingiem, tylko że po tym PIS przegrał wybory. Czekamy więc na dalszą kampanię nienawiści i kampanię hakową, mnie na takie sztuczki nie nabiorą. Obecny burmistrz jest słaby i razem ze swoją ekipę na bazarku a więc (pani Pszczókowska, jej córka, pan radny Etienne, pan Wolanin, pan Rusinek i panie Wójcickie-obie) roznosili paszchwile na kontrakdydata po całym bazarku i przy marcpolu. Ludzie pukali się w czoło czytając paszchwile, widocznie PO nie ma się czym pochwalić. A cały bazarek poza członkami PO rozdawał ulotki Dąbrowskiego, sami z siebie i dodawali jeszcze te białe torebki Dąbrowskiego.
Peło w Łomiankach spada po równi pochyłej, skoro po 4 latach rzadzenia potrafi tylko opluwać i stosować haki na kontrkandydata. Wstyd na całej linii.:)