Dodaj do ulubionych

Dąbrowski zdecydowanie lepszy

28.11.10, 21:07
Zwycięstwo w całej debacie dla Dąbrowskiego. Publiczność za Dąbrowskim, oklaski i owacje na stojąco dla TD. Gwizdy dla Pszczoły.
Obserwuj wątek
    • esscort Re: Dąbrowski zdecydowanie lepszy 28.11.10, 21:11
      Daj spokój PWZ. Publicznośc tymi gwizdami to akurat pogrążyła Dąbrowskiego
      • qaz2510 Re: Dąbrowski zdecydowanie lepszy 28.11.10, 21:13
        piekne gwizdy - wprost z rynsztoka
        pokazaliscie klase nie ma co...

i ty z tym plastrem - nie było większego?:P - moze nie wszyscy może zobaczyli?

• lomek2 Re: Dąbrowski zdecydowanie lepszy 28.11.10, 21:13
      Poproszę o dokładniejszą relację z tej drugiej debaty, bo coraz więcej się tu o niej mówi. Była przed czy po tej, o której słyszeli wszyscy?
      :)
      • qaz2510 Re: Dąbrowski zdecydowanie lepszy 28.11.10, 21:14
        lomek2 napisał:

> Poproszę o dokładniejszą relację z tej drugiej debaty, bo coraz więcej się tu o
        > niej mówi. Była przed czy po tej, o której słyszeli wszyscy?
        > :)
        >

Lomek przestan PWZ nic nie widział przez jego GIGANTYCZNY plaster;P

• lomlive Re: Dąbrowski zdecydowanie lepszy 28.11.10, 21:22
      przepraszam, ale tak mi podpasowało

www.youtube.com/watch?v=_2fY0RL4Fu0&feature=related
      :D
      • qaz2510 Re: Dąbrowski zdecydowanie lepszy 28.11.10, 21:25
        lomlive napisał:

> przepraszam, ale tak mi podpasowało
        >
        > www.youtube.com/watch?v=_2fY0RL4Fu0&feature=related
        > :D
        masz racje, ja się tak śmiałem jak usłyszałem " nie mam pytań"
      • mazowianka Do pwz90 28.11.10, 21:29
        pwz90 odnoszę wrażenie że byliśmy na dwóch różnych debatach.
        Ale kładę to na karb pańskiego zmęczenia:)
        Spokojnej nocy,Magda Wójcicka
        • corner111 Re: Do pwz90 28.11.10, 21:30
          I wielkiej rany na policzku!
          • qaz2510 Re: Do pwz90 28.11.10, 21:35
            corner111 napisała:

> I wielkiej rany na policzku!
            To tylko WIELKI plaster, zeby publika mogła popatrzec;)
            • lomlive Re: Do pwz90 28.11.10, 21:37
              Wielki, i do tego pewnie za nasze (powiatowe) pieniądze!!:D:D
              • kmsanczia Re: Do pwz90 28.11.10, 21:40
                Dajcie spokój, może to po walce o słup ogłoszeniowy. :P
                • lomlive Re: Do pwz90 28.11.10, 21:42
                  "oj tam, oj tam":P żarty żartami, ale troche mnie ten brak pokory u zwolenników TD martwi..
                  • qaz2510 Re: Do pwz90 28.11.10, 21:44
                    skoro długi, sprzedasz maszyn i zwolnienia można nazwać "modernizacją", to zastanawiam się czy kradzież można nazwać wypożyczeniem ;)
                    • pwz90 Re: Do pwz90 29.11.10, 14:43
                      Na jeden mój słuszny wpis tyle odpowiedzi i ataków. Bałbym się was dwóch wszystkich spotkać na ulicy:)
                      • esscort Re: Do pwz90 29.11.10, 14:49
                        zapomniałeś użyć słowa "jad" ;)

a tak na marginesie - to po piszesz, jeśli nie chcesz odpowiedzi. Albo zawsze napisz, że nie życzysz obie odpowiedzi. Możesz dodać, że kto odpisze, ten jest (do wyboru): faszystą/pedałem, złamanym organem/
                        to zwiększy niechęć do odpisywania
                        • roberto19633 Re: Do pwz90 29.11.10, 17:23
                          esscort napisał:

> zapomniałeś użyć słowa "jad" ;)
                          >
                          > a tak na marginesie - to po piszesz, jeśli nie chcesz odpowiedzi. Albo zawsze n
                          > apisz, że nie życzysz obie odpowiedzi. Możesz dodać, że kto odpisze, ten jest (
                          > do wyboru): faszystą/pedałem, złamanym organem/
                          > to zwiększy niechęć do odpisywania

>>Ess, poważnie, gdy kogoś nazwę << złamasem>>, to myślisz że będzie taki efekt jak napisałeś?
                          Wątpię ,wiele osób inaczej zinterpretuje ten epitet.
                          • esscort Re: Do pwz90 29.11.10, 18:19
                            Są tacy, na których nic nie zadziała. Ale próbować trzeba :)
    • dr_sztrosmajer1 Re: Dąbrowski zdecydowanie lepszy 28.11.10, 21:33
      Nie mamy porównania, może faktycznie jest zdecydowanie lepszy niż byłby przed pierwszą turą, ale ok, wierzę na słowo. Trzeba było jednak przystąpić do debaty już w pierwszym termninie, mielibyśmy już nowego-starego burmistrza, a pan Dąbrowski mógłby odpocząć, czego jak było dziś widać rozpaczliwie potrzebuje.
    • papaduluba Re: Dąbrowski zdecydowanie lepszy 28.11.10, 21:59
      pwz90 napisał:

> Zwycięstwo w całej debacie dla Dąbrowskiego. Publiczność za Dąbrowskim, oklaski
      > i owacje na stojąco dla TD. Gwizdy dla Pszczoły.
      Toć pewno. Zesrała się dupa i płacze kameleonie.
      • guzikiewicz69 Re: Dąbrowski zdecydowanie lepszy 28.11.10, 22:55
        Opinia PZW mnie- jako zwolennika P. Pszcżólkowskiego mnie cieszy. Spośród zwolenników P. Dąbrowskiego PZW wydaje mi się najdziwniejszą postacią (człowieka nie znam, z twarzy i plastra nie kojarzę) Pamiętam jak w czasie zagrożenia powodziowego wypisywał, że największym zagrożeniem dla Łomianek jest burmistrz. Pamiętasz Robert ? Ludziska biegali z łopatami i sypali piasek ,a on zamiast w burej wezbranej rzece brrr widział zagrożenie w P. Pszcżółkowskim. Okulista by się przydał.
    • obserwatorka1947 Re:Gratulacje p.Burmistrzu Pszczółkowski 28.11.10, 23:27
      Teraz Szanowni Państwo mamy rozeznanie na kogo głosować.Oczywiście na P.Pszczółkowkiego.
      pw90 to ma tupet.Był na debacie i nie wie co pisze.Gwizdy na sali to świadczą ,o bylejakiej kulturze.Tych ,co gwizdali należało wyprosić ,żeby poszli na spacer do puszczy straszyć zwierzynę. Powinniście się wstydzić takiego zachowania, a Ty pw90 szczególnie..
      • qaz2510 Re:Gratulacje p.Burmistrzu Pszczółkowski 28.11.10, 23:30
        wybacz pwz'owi - miał plaster na pol twarzy to i nic nie widział:P
      • dr_sztrosmajer1 Re:Gratulacje p.Burmistrzu Pszczółkowski 28.11.10, 23:37
        obserwatorka1947 napisała:

Powinniście się wstydzić takiego zachowania, a Ty pw90 szczególnie..

Dotknęłaś ważnej rzeczy. Wstyd. Niestety Ci panowie go nie posiadają.
      • dorota.alex Re:Gratulacje p.Burmistrzu Pszczółkowski 29.11.10, 10:10
        Nie wolno straszyć zwierzyny w lesie!
        Pogwizdali sobie na debacie i od razu wszystko stało się jasne i oczywiste. Kultura zwolenników TD i kultura samego TD, który z błogim uśmiechem słuchał tych gwizdów próbujących zagłuszyć jego przeciwnika. TD nie wykonał żadnego gestu uciszającego swoją publiczność!
        • guzikiewicz69 Re:Gratulacje p.Burmistrzu Pszczółkowski 29.11.10, 10:28
          No fakt, że tylko się uśmiechał.
    • xx-partisan Re: Dąbrowski zdecydowanie lepszy 29.11.10, 17:48
      Pełna zgoda. Dąbrowski i jego zwolennicy wypadli na miarę XXI wieku (konkretnie, radośnie i z dużym rozmachem, ale bez ględzenia głupot). Nic dziwnego, że burmistrz Pszczółkowski i jego biurokratyczny zaścianek wypadli na miarę Galicji wschodniej z wieku XIX. Przed Łomiankami duża szansa rozwoju z burmistrzem Dąbrowskim na czele. Już mam dość oglądaniam jak Łomianki rok po roku staczają się w wyścigu modernizacyjnym wśród miast około-warszawskich. Zdecydowanie czas na ZMIANĘ!
      • kmsanczia Re: Dąbrowski zdecydowanie lepszy 29.11.10, 17:55
        xx-partisan napisał:
        > Już mam dość oglądaniam jak Łomianki rok po roku staczają się w
        > wyścigu modernizacyjnym wśród miast około-warszawskich.

Rzeczywiście, w temacie modernizacji pan Dąbrowski ma coś do powiedzenia. :)
      • porucznik_borewicz_pl Re: Dąbrowski zdecydowanie lepszy 29.11.10, 18:44
        Radośnie to chyba tylko pogwizdywali, konkretnie to pierdzieli w stołek a z dużym rozmachem to tupali w podest. Jeśli Dąbrowski zostanie burmistrzem to dopiero wtedy Łomianki będą wygladały jak małe zaściankowe miasteczko
      • bolo889 Re: Dąbrowski zdecydowanie lepszy 03.12.10, 09:27
        Komitet Dąbrowskeigo jest świetnie zorganizowany. To też o wielu sprawach świadczy.
        • amigo465 Re: Dąbrowski zdecydowanie lepszy 03.12.10, 09:45
          Tak, świetnie zorganizowany w plotach i pisaniu pomówień. W tym osiągnęli szczyty czarnego PR!
          Tak, to doprawdy świetny komitet, wypromować Tymińskiego na kandydata w wyborach. Zapewne to trzeba umieć i mieć stosowną do tego naturę. Nie lękać się niczego co przez nas katolików uznawane jest jako grzech! Trzeba się jednak wpierw pozbyć zupełnie kośćca moralnego, a nie każdy to potrafi. Doprawdy wielkie osiągnięcie!
        • sparrow.jack Re: Dąbrowski zdecydowanie lepszy 03.12.10, 10:57
          Oczywiście, że jest świetnie zorganizowany. Tak kulturalnej publiki na debacie nikt jeszcze nie widział, a dla lepszego efektu komitet dostarczył niezbędny element na poważnej debacie, czyli gwizdki. Brawo za świetną organizację!
          • pwz90 Re: Dąbrowski zdecydowanie lepszy 03.12.10, 11:02
            Niestety PO na bazarku rozdawało żółtego paszkwila na konkurenta. Burmistrz te działania firmował swoją osobą.
            • 2hestia Re: Dąbrowski zdecydowanie lepszy 03.12.10, 11:11
              Jakie paszkwile Pwz. To były zwykłe pytania do p. Dąbrowskiego na które sam chciał odpowiedzieć na debacie. Nie powiedział, że jest urażony, pomówiony tylko podziękował za te pytania i chciał na nie odpowiedzieć. Nie manipuluj proszę.
              • qaz2510 Re: Dąbrowski zdecydowanie lepszy 03.12.10, 11:14
                pwzetow palisie grunt pod nogami - tyle kasy wpompowiali a tu moze się okazać ze to pojdzie w błoto
                nie dziw się temu starszemu panu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka