pwz90 28.11.10, 21:07 Zwycięstwo w całej debacie dla Dąbrowskiego. Publiczność za Dąbrowskim, oklaski i owacje na stojąco dla TD. Gwizdy dla Pszczoły. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
esscort Re: Dąbrowski zdecydowanie lepszy 28.11.10, 21:11 Daj spokój PWZ. Publicznośc tymi gwizdami to akurat pogrążyła Dąbrowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
qaz2510 Re: Dąbrowski zdecydowanie lepszy 28.11.10, 21:13 piekne gwizdy - wprost z rynsztoka pokazaliscie klase nie ma co... i ty z tym plastrem - nie było większego?:P - moze nie wszyscy może zobaczyli? Odpowiedz Link Zgłoś
lomek2 Re: Dąbrowski zdecydowanie lepszy 28.11.10, 21:13 Poproszę o dokładniejszą relację z tej drugiej debaty, bo coraz więcej się tu o niej mówi. Była przed czy po tej, o której słyszeli wszyscy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
qaz2510 Re: Dąbrowski zdecydowanie lepszy 28.11.10, 21:14 lomek2 napisał: > Poproszę o dokładniejszą relację z tej drugiej debaty, bo coraz więcej się tu o > niej mówi. Była przed czy po tej, o której słyszeli wszyscy? > :) > Lomek przestan PWZ nic nie widział przez jego GIGANTYCZNY plaster;P Odpowiedz Link Zgłoś
lomlive Re: Dąbrowski zdecydowanie lepszy 28.11.10, 21:22 przepraszam, ale tak mi podpasowało www.youtube.com/watch?v=_2fY0RL4Fu0&feature=related :D Odpowiedz Link Zgłoś
qaz2510 Re: Dąbrowski zdecydowanie lepszy 28.11.10, 21:25 lomlive napisał: > przepraszam, ale tak mi podpasowało > > www.youtube.com/watch?v=_2fY0RL4Fu0&feature=related > :D masz racje, ja się tak śmiałem jak usłyszałem " nie mam pytań" Odpowiedz Link Zgłoś
mazowianka Do pwz90 28.11.10, 21:29 pwz90 odnoszę wrażenie że byliśmy na dwóch różnych debatach. Ale kładę to na karb pańskiego zmęczenia:) Spokojnej nocy,Magda Wójcicka Odpowiedz Link Zgłoś
qaz2510 Re: Do pwz90 28.11.10, 21:35 corner111 napisała: > I wielkiej rany na policzku! To tylko WIELKI plaster, zeby publika mogła popatrzec;) Odpowiedz Link Zgłoś
lomlive Re: Do pwz90 28.11.10, 21:37 Wielki, i do tego pewnie za nasze (powiatowe) pieniądze!!:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Do pwz90 28.11.10, 21:40 Dajcie spokój, może to po walce o słup ogłoszeniowy. :P Odpowiedz Link Zgłoś
lomlive Re: Do pwz90 28.11.10, 21:42 "oj tam, oj tam":P żarty żartami, ale troche mnie ten brak pokory u zwolenników TD martwi.. Odpowiedz Link Zgłoś
qaz2510 Re: Do pwz90 28.11.10, 21:44 skoro długi, sprzedasz maszyn i zwolnienia można nazwać "modernizacją", to zastanawiam się czy kradzież można nazwać wypożyczeniem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pwz90 Re: Do pwz90 29.11.10, 14:43 Na jeden mój słuszny wpis tyle odpowiedzi i ataków. Bałbym się was dwóch wszystkich spotkać na ulicy:) Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: Do pwz90 29.11.10, 14:49 zapomniałeś użyć słowa "jad" ;) a tak na marginesie - to po piszesz, jeśli nie chcesz odpowiedzi. Albo zawsze napisz, że nie życzysz obie odpowiedzi. Możesz dodać, że kto odpisze, ten jest (do wyboru): faszystą/pedałem, złamanym organem/ to zwiększy niechęć do odpisywania Odpowiedz Link Zgłoś
roberto19633 Re: Do pwz90 29.11.10, 17:23 esscort napisał: > zapomniałeś użyć słowa "jad" ;) > > a tak na marginesie - to po piszesz, jeśli nie chcesz odpowiedzi. Albo zawsze n > apisz, że nie życzysz obie odpowiedzi. Możesz dodać, że kto odpisze, ten jest ( > do wyboru): faszystą/pedałem, złamanym organem/ > to zwiększy niechęć do odpisywania >>Ess, poważnie, gdy kogoś nazwę << złamasem>>, to myślisz że będzie taki efekt jak napisałeś? Wątpię ,wiele osób inaczej zinterpretuje ten epitet. Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: Do pwz90 29.11.10, 18:19 Są tacy, na których nic nie zadziała. Ale próbować trzeba :) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_sztrosmajer1 Re: Dąbrowski zdecydowanie lepszy 28.11.10, 21:33 Nie mamy porównania, może faktycznie jest zdecydowanie lepszy niż byłby przed pierwszą turą, ale ok, wierzę na słowo. Trzeba było jednak przystąpić do debaty już w pierwszym termninie, mielibyśmy już nowego-starego burmistrza, a pan Dąbrowski mógłby odpocząć, czego jak było dziś widać rozpaczliwie potrzebuje. Odpowiedz Link Zgłoś
papaduluba Re: Dąbrowski zdecydowanie lepszy 28.11.10, 21:59 pwz90 napisał: > Zwycięstwo w całej debacie dla Dąbrowskiego. Publiczność za Dąbrowskim, oklaski > i owacje na stojąco dla TD. Gwizdy dla Pszczoły. Toć pewno. Zesrała się dupa i płacze kameleonie. Odpowiedz Link Zgłoś
guzikiewicz69 Re: Dąbrowski zdecydowanie lepszy 28.11.10, 22:55 Opinia PZW mnie- jako zwolennika P. Pszcżólkowskiego mnie cieszy. Spośród zwolenników P. Dąbrowskiego PZW wydaje mi się najdziwniejszą postacią (człowieka nie znam, z twarzy i plastra nie kojarzę) Pamiętam jak w czasie zagrożenia powodziowego wypisywał, że największym zagrożeniem dla Łomianek jest burmistrz. Pamiętasz Robert ? Ludziska biegali z łopatami i sypali piasek ,a on zamiast w burej wezbranej rzece brrr widział zagrożenie w P. Pszcżółkowskim. Okulista by się przydał. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwatorka1947 Re:Gratulacje p.Burmistrzu Pszczółkowski 28.11.10, 23:27 Teraz Szanowni Państwo mamy rozeznanie na kogo głosować.Oczywiście na P.Pszczółkowkiego. pw90 to ma tupet.Był na debacie i nie wie co pisze.Gwizdy na sali to świadczą ,o bylejakiej kulturze.Tych ,co gwizdali należało wyprosić ,żeby poszli na spacer do puszczy straszyć zwierzynę. Powinniście się wstydzić takiego zachowania, a Ty pw90 szczególnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
qaz2510 Re:Gratulacje p.Burmistrzu Pszczółkowski 28.11.10, 23:30 wybacz pwz'owi - miał plaster na pol twarzy to i nic nie widział:P Odpowiedz Link Zgłoś
dr_sztrosmajer1 Re:Gratulacje p.Burmistrzu Pszczółkowski 28.11.10, 23:37 obserwatorka1947 napisała: Powinniście się wstydzić takiego zachowania, a Ty pw90 szczególnie.. Dotknęłaś ważnej rzeczy. Wstyd. Niestety Ci panowie go nie posiadają. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.alex Re:Gratulacje p.Burmistrzu Pszczółkowski 29.11.10, 10:10 Nie wolno straszyć zwierzyny w lesie! Pogwizdali sobie na debacie i od razu wszystko stało się jasne i oczywiste. Kultura zwolenników TD i kultura samego TD, który z błogim uśmiechem słuchał tych gwizdów próbujących zagłuszyć jego przeciwnika. TD nie wykonał żadnego gestu uciszającego swoją publiczność! Odpowiedz Link Zgłoś
guzikiewicz69 Re:Gratulacje p.Burmistrzu Pszczółkowski 29.11.10, 10:28 No fakt, że tylko się uśmiechał. Odpowiedz Link Zgłoś
xx-partisan Re: Dąbrowski zdecydowanie lepszy 29.11.10, 17:48 Pełna zgoda. Dąbrowski i jego zwolennicy wypadli na miarę XXI wieku (konkretnie, radośnie i z dużym rozmachem, ale bez ględzenia głupot). Nic dziwnego, że burmistrz Pszczółkowski i jego biurokratyczny zaścianek wypadli na miarę Galicji wschodniej z wieku XIX. Przed Łomiankami duża szansa rozwoju z burmistrzem Dąbrowskim na czele. Już mam dość oglądaniam jak Łomianki rok po roku staczają się w wyścigu modernizacyjnym wśród miast około-warszawskich. Zdecydowanie czas na ZMIANĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Dąbrowski zdecydowanie lepszy 29.11.10, 17:55 xx-partisan napisał: > Już mam dość oglądaniam jak Łomianki rok po roku staczają się w > wyścigu modernizacyjnym wśród miast około-warszawskich. Rzeczywiście, w temacie modernizacji pan Dąbrowski ma coś do powiedzenia. :) Odpowiedz Link Zgłoś
porucznik_borewicz_pl Re: Dąbrowski zdecydowanie lepszy 29.11.10, 18:44 Radośnie to chyba tylko pogwizdywali, konkretnie to pierdzieli w stołek a z dużym rozmachem to tupali w podest. Jeśli Dąbrowski zostanie burmistrzem to dopiero wtedy Łomianki będą wygladały jak małe zaściankowe miasteczko Odpowiedz Link Zgłoś
bolo889 Re: Dąbrowski zdecydowanie lepszy 03.12.10, 09:27 Komitet Dąbrowskeigo jest świetnie zorganizowany. To też o wielu sprawach świadczy. Odpowiedz Link Zgłoś
amigo465 Re: Dąbrowski zdecydowanie lepszy 03.12.10, 09:45 Tak, świetnie zorganizowany w plotach i pisaniu pomówień. W tym osiągnęli szczyty czarnego PR! Tak, to doprawdy świetny komitet, wypromować Tymińskiego na kandydata w wyborach. Zapewne to trzeba umieć i mieć stosowną do tego naturę. Nie lękać się niczego co przez nas katolików uznawane jest jako grzech! Trzeba się jednak wpierw pozbyć zupełnie kośćca moralnego, a nie każdy to potrafi. Doprawdy wielkie osiągnięcie! Odpowiedz Link Zgłoś
sparrow.jack Re: Dąbrowski zdecydowanie lepszy 03.12.10, 10:57 Oczywiście, że jest świetnie zorganizowany. Tak kulturalnej publiki na debacie nikt jeszcze nie widział, a dla lepszego efektu komitet dostarczył niezbędny element na poważnej debacie, czyli gwizdki. Brawo za świetną organizację! Odpowiedz Link Zgłoś
pwz90 Re: Dąbrowski zdecydowanie lepszy 03.12.10, 11:02 Niestety PO na bazarku rozdawało żółtego paszkwila na konkurenta. Burmistrz te działania firmował swoją osobą. Odpowiedz Link Zgłoś
2hestia Re: Dąbrowski zdecydowanie lepszy 03.12.10, 11:11 Jakie paszkwile Pwz. To były zwykłe pytania do p. Dąbrowskiego na które sam chciał odpowiedzieć na debacie. Nie powiedział, że jest urażony, pomówiony tylko podziękował za te pytania i chciał na nie odpowiedzieć. Nie manipuluj proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
qaz2510 Re: Dąbrowski zdecydowanie lepszy 03.12.10, 11:14 pwzetow palisie grunt pod nogami - tyle kasy wpompowiali a tu moze się okazać ze to pojdzie w błoto nie dziw się temu starszemu panu Odpowiedz Link Zgłoś