Dodaj do ulubionych

Trzech tenorów i ... dysonans

14.12.10, 18:07
Tenor- Sokołowski - obietnice wyborcze, niejasności inwestycyjne, donkiszoteria [don kichoteria?] w "gardłowej" sprawie - "my na Gdańsk wy do Wa-wy". TOTALNA porażka.
Powód porażki?
Nie pił surowych jajek (wydmuszek) przed koncertem! A właściwie to, urwał się z choinki.

Tenor - Pszczółkowski - obietnice wyborcze, braki w wykorzystaniu partytury unijnej (unijna kasa na życiowe gminne potrzeby [woda, rury na syfy z wody]), Warszawska wykonana na wyrost (a ja to określam jako taktyczny niedorost).
Totalna porażka.
Powód porażki?
Vice/burmistrz do spraw unijnej forsiczki Pan Wojciech T.
A ile euro przez tę kadencję dla nas ten Pan wyciągnął z Brukseli?
Niezbyt wiele.
Ciągle wlewam swoje domowe ścieki do betonowego prostopadłościanu o wymiarach 3x2x3m.

Tenor Dąbrowski.
Ten zaczyna dopiero śpiewać. Już słyszę jak fałszuje!
Cholera, tenor?
Obserwuj wątek
    • krzysiom1 Re: Trzech tenorów i ... dysonans 14.12.10, 18:37
      Jak widać taki nasz los...
      Może w następnych wyborach doczekamy się normalnego kandydata na burmistrza?
      Jak uczą przykłady z dwóch ostatnich kampanii, wybory na burmistrza może wygrać każdy kto zainwestuje w mądrą kampanię wyborczą.
    • roberto19633 Re: Trzech tenorów i ... dysonans 14.12.10, 18:57
      Trzeci z Tenorów dopiero wszedł na scenę i nie rozpoczął jeszcze arii.
      • krzysiom1 Re: Trzech tenorów i ... dysonans 14.12.10, 20:10
        roberto19633 napisał:

> Trzeci z Tenorów dopiero wszedł na scenę i nie rozpoczął jeszcze
        > arii.
        Jednak pokasływania przed koncertem są wielce niepokojące...........
        • neptun666 Re: Trzech tenorów i ... dysonans 14.12.10, 20:31
          krzysiom napisał:

Jednak pokasływania przed koncertem są wielce niepokojące....

I kto to pisze:(
          • krzysiom1 Re: Trzech tenorów i ... dysonans 14.12.10, 20:36
            neptun666 napisał:

> krzysiom napisał:
            >
            > Jednak pokasływania przed koncertem są wielce niepokojące....
            >
            > I kto to pisze:(
            Kto? Masz cos do mnie?
            • qaz2510 Re: Trzech tenorów i ... dysonans 14.12.10, 22:37
              chyba cień zwątpienia w Krzysiomie roztoczył Sokołowski:P
              Nie martw się - znów przez 4 lata będziemy oglądać jego piękny uśmiech - w końcu ludzie wybrali odpowiednich ludzi - a ktoś tu mówił, że nie będzie powrotu do przeszłości, a ona tak szybko się urealniła :P

p.s.
              Normalnie mnie zatkało jak go zobaczyłem brylującego wśród braci z łnł i robiącego kółka wokół TD...

Pytanie dlaczego nie było koło nich radnych z TŁ?
              Czemu PR nie przywitał się z ŁS - w końcu to od zaprzysiężenia nowego burmistrza będzie jego bratem;P
              • krzysiom1 Re: Trzech tenorów i ... dysonans 15.12.10, 07:32
                Jaki Cień zwątpienia? Co Wy bredzicie?
                Pozbyliśmy się kolejnego burmistrza, który po prostu nie radził sobie z pełnieniem tej funkcji, więc miejmy nadzieję, że trafił nam się w końcu dobry gospodarz. TD nie jest doskonałym wyborem ale taka jest wola wyborców i musimy się z tym faktem pogodzić.
                Miejmy więc nadzieję, że będzie lepiej niż za czasów Sokoła i Pszczoły.
                Niewątpliwie osoby JG czy ŁS w otoczeniu nowego burmistrza to nie jest to na co liczyli wyborcy.
              • roberto19633 Re: Trzech tenorów i ... dysonans 15.12.10, 09:09
                Ale was kręci ,
                To że Ł.Ś się kołował wokół nowego Burmistrza o niczym nie świadczy.
                Kółka to On sobie może na lodowisku robić.
                Nikt nie będzie ryzykował obsadzania stanowisk dyletantami.
                Przykład - ostatni Vice . I ta kobita od przetargów coś na S jak Supermama.
                • kmsanczia Re: Trzech tenorów i ... dysonans 15.12.10, 09:24
                  Wyjątkowo dobrze jesteś poinformowany czego nowa władza nie zrobi.
                  Po co te lamenty, głównie sobie żartujemy w sezonie ogórkowym, w oczekiwaniu na rewelacje. Tylko ty Rob jeszcze jesteś na etapie obsesyjnego bronienia TD, którego nikt nie atakuje.
                  Trochę luzu jeszcze nikomu nie zaszkodziło. Masz zamiar być spięty przez całą kadencję?
                  • roberto19633 Re: Trzech tenorów i ... dysonans 15.12.10, 09:54
                    kmsanczia napisała:

> Wyjątkowo dobrze jesteś poinformowany czego nowa władza nie zrobi.
                    > Po co te lamenty, głównie sobie żartujemy w sezonie ogórkowym, w oczekiwaniu na
                    > rewelacje. Tylko ty Rob jeszcze jesteś na etapie obsesyjnego bronienia TD, któ
                    > rego nikt nie atakuje.
                    > Trochę luzu jeszcze nikomu nie zaszkodziło. Masz zamiar być spięty przez całą k
                    > adencję?

>>Hmmm. Ostatnio to paliwo z BP mnie mocno rano spina. Później ,a zresztą.
                    Świadomość ortografii, braku dobrych książek, mróz , święta, mogę tak dłużej deklamować. Też się mogę śmiać ale tak bardziej obiektywnie i z jednych/świętych krów/ i z drugich/ błądzących we mgle/. A jak na razie taki lekki dysonansik między wchodzącymi i schodzącymi.
                    • phalena Re: Trzech tenorów i ... dysonans i Roberto 15.12.10, 10:37
                      kmsanczia napisała:
                      > Wyjątkowo dobrze jesteś poinformowany czego nowa władza nie zrobi.

Właśnie :) Roberto, czy to Ty obsadzisz funkcję nowego gminnego rzecznika?
                      Czekamy, czekamy bardzo na wiadomości, co nowa władza zrobi i kiedy.
                      Co zaś do trzeciego - oby nie okazało się, że raczej falsetem śpiewa.
                  • dr_sztrosmajer1 Re: Trzech tenorów i ... dysonans 15.12.10, 11:11
                    kmsanczia napisała:

> Trochę luzu jeszcze nikomu nie zaszkodziło. Masz zamiar być spięty przez całą k
                    > adencję?
                    Po podpisaniu paktu z diabłem (łnł), roberto wstydzi się przed sobą zawsze, kiedy cokolwiek pisze. Ale czego się nie robi dla władzy. Dlatego jest taki spięty, może pozostało w nim choć trochę poczucia przyzwoitości i to przez ten dylemat moralny jest taki spięty.
            • dr_sztrosmajer1 Re: Trzech tenorów i ... dysonans 14.12.10, 23:42

> > I kto to pisze:(
              > Kto? Masz cos do mnie?
              Tak, mój drogi łgażu, neptun też wie, że nim jesteś.
              • krzysiom1 Re: Trzech tenorów i ... dysonans 15.12.10, 07:35
                dr_sztrosmajer1 napisał:

>
                > > > I kto to pisze:(
                > > Kto? Masz cos do mnie?
                > Tak, mój drogi łgażu, neptun też wie, że nim jesteś.

Oj doktorku.. Stary a głupi. Podsłuchiwacz i łgaż zawsze widzi to samo u innych.
                Zajmij się swoimi kurami w Burakowie i przestań przekręcac fakty.
                • dr_sztrosmajer1 Re: Trzech tenorów i ... dysonans 15.12.10, 09:18
                  Trzeba by było odpowiedzieć, że "wielki jak broza..., i nie myl mnie z Jurkiem, bo on jest tylko moim kolegą. A łgaż łgażem zostanie.
                  • krzysiom1 Re: Trzech tenorów i ... dysonans 15.12.10, 09:22
                    Przestań więc łgać i bedzie po sprawie.
                    • dr_sztrosmajer1 Re: Trzech tenorów i ... dysonans 15.12.10, 11:08
                      Och, mój drogi łgażu, to Ty wypowiedziałeś jednego dnia dwa skrajnie różne zdania. Jedno w auli ICDS po debacie, drugą zaraz potem na forum. Zapytałem Cię wtedy: komu łgałeś? Do dziś nie masz odwagi się przyznać.
                      • qaz2510 Re: Trzech tenorów i ... dysonans 15.12.10, 11:09
                        czyli ja dobrze widziałem , że ściskał reke WP?

• dr_sztrosmajer1 Re: Trzech tenorów i ... dysonans 15.12.10, 11:27
                          Nie myliły Cię oczy, podobnie jak mnie, moje uszy.
                        • kmsanczia Re: Trzech tenorów i ... dysonans 15.12.10, 21:45
                          Ten typ tak ma, dowala na forum a w realu leci się witać i udaje, że to inne życie.
                          • qaz2510 Re: Trzech tenorów i ... dysonans 15.12.10, 21:52
                            nie lubie takich szczwanych lisków

są zdecydowanie passe;)
                          • krzysiom1 Re: Trzech tenorów i ... dysonans 15.12.10, 21:56
                            kmsanczia napisała:

> Ten typ tak ma, dowala na forum a w realu leci się witać i udaje, że to inne ży
                            > cie.
                            napisała forumowa idiotka......
                            • qaz2510 krzysiom! 15.12.10, 21:59
                              Ty chyba się zapominasz co?
                              Dlaczego kobiete od idiotek wyzywasz?

Ze napisała prawde ze jak WP był przy władzy to sie łasiłeś do niego(nawet po debacie)
                              a zaraz na forum różki pokazałeś
                              oj nie ładnie!
                              Nie masz swoich poglądów - a wiesz kim jest ktoś nie ma własnych poglądów?

• krzysiom1 Re: krzysiom! 15.12.10, 22:18
                                qaz2510 napisał:

> Ty chyba się zapominasz co?
                                > Dlaczego kobiete od idiotek wyzywasz?
                                >
                                > Ze napisała prawde ze jak WP był przy władzy to sie łasiłeś do niego(nawet po d
                                > ebacie)
                                > a zaraz na forum różki pokazałeś
                                > oj nie ładnie!
                                > Nie masz swoich poglądów - a wiesz kim jest ktoś nie ma własnych poglądów?
                                >
                                Weż przestań i się nie komporomituj.....
                                Poczytaj to forum w spokoju i napisz jeszce raz.
                                km uważam za forumową idiotkę i mam do tego prawo.... To nie ja wypisuję brednie( nie mając pojęcia o czym piszą) -tylko ona.
                                • qaz2510 Re: krzysiom! 15.12.10, 22:24
                                  czy jest czy nie - nie mi to osadzać!
                                  Jest kobietą - szacunek się należy!
                                  koniec - kropka

• krzysiom1 Re: krzysiom! 15.12.10, 22:30
                                    qaz2510 napisał:

> czy jest czy nie - nie mi to osadzać!
                                    > Jest kobietą - szacunek się należy!
                                    > koniec - kropka
                                    >
                                    Kundla który gryzie, trzeba odpędzać bez względu na to czy to pies czy suka.....
                                    • dr_sztrosmajer1 Re: krzysiom! 15.12.10, 22:33
                                      No nie, osiągnąłeś dno. Sorry, nie, ty masz jeszcze daleko do dna, bardzo daleko. Tak wysoko nie dopłyniesz.
                                    • kmsanczia Re: krzysiom! 15.12.10, 22:50
                                      krzysiom1 napisał:
                                      > Kundla który gryzie, trzeba odpędzać bez względu na to czy to pies czy suka...

Prymitywny pustak. Znów twój kundel cię nie szanuje? Ktoś cię pogryzł na forum? Bo chyba to ty masz problem, ale w swojej ciasnocie umysłowej projektujesz go na mnie.
                                      Czekam na priv, tam się wyszczekaj i odwal się wreszcie.
                                      • dr_sztrosmajer1 Re: krzysiom! 15.12.10, 22:57
                                        ON SIĘ NIGDY NA TO NIE ODWAŻY. Facet-niefacet. Zakompleksiony tchórz. Nie przejmuj się, jeśli Ty jesteś kundlem, on Spanielem bez wyrazu i charakteru.
                                        Mimo, że Cię prawie nie lubię, to chamstwa poniżej czegokolwiek nie zniesę.
                                        kmsanczia napisała:

> krzysiom1 napisał:
                                        > > Kundla który gryzie, trzeba odpędzać bez względu na to czy to pies czy su
                                        > ka...
                                        >
                                        > Prymitywny pustak. Znów twój kundel cię nie szanuje? Ktoś cię pogryzł na forum?
                                        > Bo chyba to ty masz problem, ale w swojej ciasnocie umysłowej projektujesz go
                                        > na mnie.
                                        > Czekam na priv, tam się wyszczekaj i odwal się wreszcie.
                                        • kmsanczia Re: krzysiom! 15.12.10, 23:15
                                          Sztros prawie się nie znamy, co tu mówić o lubieniu. ;)
                                          • dr_sztrosmajer1 Re: krzysiom! 16.12.10, 01:17
                                            kmsanczia napisała:

> Sztros prawie się nie znamy, co tu mówić o lubieniu. ;)
                                            OK, nie znamy się, dalej podtrzymuję, że Ciebie nie lubię, nie do kńca oczywiście.
                                            • kmsanczia Re: krzysiom! 16.12.10, 10:11
                                              No trudno, jakoś będę musiała z tym żyć. :P Ale nadal mam nadzieję, że przeciwstawiałeś się chamstwu z elementarnej przyzwoitości, a nie tylko po to, żeby dowalić adwersarzowi. :>
                                              Pozdr.
                                              • dr_sztrosmajer1 Re: krzysiom! 16.12.10, 10:16
                                                Święta racja :) To teraz na topie.
                                                • kmsanczia Re: krzysiom! 16.12.10, 10:38
                                                  Co jest na topie?
                                                  • dr_sztrosmajer1 Re: krzysiom! 16.12.10, 14:00
                                                    Święta racja. Jeszcze kilka tygodni temu bym Ci napisał, że: Masz rację, teraz nawet racja będzie święta. Poza tym to z tym nielubieniem to tylko czasem i tylko troszkę:-).
                                                  • kmsanczia ... 16.12.10, 14:19
                                                    A przed świętami to już podwójnie święta. :)
                                                    Co do lu lub nielu to pełna dowolność, no problem for me. ;)
                            • dr_sztrosmajer1 Re: Trzech tenorów i ... dysonans 15.12.10, 21:59
                              krzysiom1 napisał:

> kmsanczia napisała:
                              >
                              > > Ten typ tak ma, dowala na forum a w realu leci się witać i udaje, że to i
                              > nne ży
                              > > cie.
                              > napisała forumowa idiotka......
                              Słuchaj parówo, odszczekaj to natychmiast, bo obraziłeś kobietę i do tego nie miałeś żadnych podstaw. Łgażu, obłudniku i maluczka podła istotko. Szczekaj i wyj.
                              • krzysiom1 Re: Trzech tenorów i ... dysonans 15.12.10, 22:14
                                > krzysiom1 napisał:
                                >
                                > > kmsanczia napisała:
                                > >
                                > > > Ten typ tak ma, dowala na forum a w realu leci się witać i udaje, ż
                                > e to i
                                > > nne ży
                                > > > cie.
                                > > napisała forumowa idiotka......
                                > Słuchaj parówo, odszczekaj to natychmiast, bo obraziłeś kobietę i do tego nie m
                                > iałeś żadnych podstaw. Łgażu, obłudniku i maluczka podła istotko. Szczekaj i wy
                                > j.
                                Doktórku, podsłuchiwaczu, skup się, odpowiadam.....
                                Kobietę? Gdzie?
                                • dr_sztrosmajer1 Re: Trzech tenorów i ... dysonans 15.12.10, 22:18
                                  Jesteś płytki jak Nil w lipcu.
                            • kmsanczia Re: Trzech tenorów i ... dysonans 15.12.10, 22:01
                              Może w końcu się określisz o co ci chodzi, forumowy prostaku? Zapraszam na priv, o ile masz odwagę. Chociaż najwyraźniej wolisz mieć publikę.
                            • jeser Re: Trzech tenorów i ... dysonans 16.12.10, 00:02
                              krzysiom1 napisał:
                              > napisała forumowa idiotka......

Precyzja ocen, klasa i sprawność i intelektu kmsanczi w porównaniu z Twoimi wprawkami, wybacz, ale ma się tak jak dzień do nocy. Tak to oceniam!!!.

---------------------------
                      • krzysiom1 Re: Trzech tenorów i ... dysonans 15.12.10, 22:11
                        dr_sztrosmajer1 napisał:

> Och, mój drogi łgażu, to Ty wypowiedziałeś jednego dnia dwa skrajnie różne zdan
                        > ia. Jedno w auli ICDS po debacie, drugą zaraz potem na forum. Zapytałem Cię wte
                        > dy: komu łgałeś? Do dziś nie masz odwagi się przyznać.
                        Jak to nie mam? Żle mendo podsłuchałeś- więc pytanie zadajesz bez sensu.
                        Przestań sie już kompromitować i wypisywać brednie.
                        Przeciętny łomiankowski burak -którego ty jesteś sztandarowym przykładem a KM się podłącza gdzie tylko może- nie może pojąć , że różnice poglądów nie są powodem do nienawiści i agresji. Można mieć zasadniczo różne zdanie ale można się szanować. Mozna cenić dobre rady i nie jest to ujma na honorze. Próbowałem (chyba jako jedyny) przekazać to ekipie Sokoła(choć Sokół nie był obrażalski) i oszałałym w temacie S7 dąbrowszaczakom- chyba bez rezultatu. WP i jego ekpa okazali się tak samo małostkowi i również nie byli w stanie tej prostej zasady pojąć.
                        Dziwi Cię, że się przywitałem z człowikiem którego znam, który mnie prosił o pomoc i jego kandydaturę przez wiele miesięcy wspierałem?
                        Miałem się zachować jak buraki z poprzedniej rady i grozić, że mu dam, w mordę? Tak pojmujesz rzeczywistość? Gratuluję! Jak widać nawet doktorat nie wypleni buractwa i wsi z chłopa.
                        • dr_sztrosmajer1 Re: Trzech tenorów i ... dysonans 15.12.10, 22:17
                          Mój drogi Koniunkturalny Duowłazie, z mojej korespondencji z Tobą wynika jedno: żal Cię gryzie w d.pę, drzazgę Czujesz w f.ucie, bo olano Twoje doradztwo. Nie mogłeś zaistnieć. Skąd te kompleksy. Człowieku, ja Ci pluję w twarz, a u Ciebie pada. Może potrzebujesz psychologa?
                          PS. Urodziłem się i wychowałem w Warszawie.
                          • krzysiom1 Re: Trzech tenorów i ... dysonans 15.12.10, 22:24
                            dr_sztrosmajer1 napisał:

> Mój drogi Koniunkturalny Duowłazie, z mojej korespondencji z Tobą wynika jedno:
                            > żal Cię gryzie w d.pę, drzazgę Czujesz w f.ucie, bo olano Twoje doradztwo. Nie
                            > mogłeś zaistnieć. Skąd te kompleksy. Człowieku, ja Ci pluję w twarz, a u Ciebi
                            > e pada. Może potrzebujesz psychologa?
                            > PS. Urodziłem się i wychowałem w Warszawie.

Kompleksy? Prawdziwi warszawiacy to powstaniu zginęli a Ty jak przystało na prawdziwego wieśniaka się uchowałeś:)
                            Weż mnie nie rozśmieszaj zarzutem koniunkturalności bo zajadów dostanę.
                            Tak! Gryzie mnie żal, że można na własne życzenie, spieprzyć czteroletnią kadencję i przerżnąć wybory mając tyle kasy i wszytkie atuty w ręku.
                            • qaz2510 Re: Trzech tenorów i ... dysonans 15.12.10, 22:27
                              dosyć!
                              do piaskownicy jazda!

• dr_sztrosmajer1 Re: Trzech tenorów i ... dysonans 15.12.10, 22:31
                                qaz2510 napisał:

> dosyć!
                                > do piaskownicy jazda!
                                >
                                Może masz rację qaz, trochę mnie poniosło, sorry, ale mimo wszystko i tak uważam, że mu się należało. Zaprzeczysz?
                                • krzysiom1 Re: Trzech tenorów i ... dysonans 15.12.10, 22:40
                                  dr_sztrosmajer1 napisał:

> qaz2510 napisał:
                                  >
                                  > > dosyć!
                                  > > do piaskownicy jazda!
                                  > >
                                  > Może masz rację qaz, trochę mnie poniosło, sorry, ale mimo wszystko i tak uważa
                                  > m, że mu się należało. Zaprzeczysz?
                                  Doktórku. Po co te nerwy? Zniżyłem się i zszedłem do poziomu dyskusji prezentowanego przez Ciebie od jakiegoś czasu na forum. Dlaczego jesteś taki zbulwersowany? Nareszcie rozmawiamy w Twoim stylu i może coś do Ciebie dotrze.
                                  • dr_sztrosmajer1 Re: Trzech tenorów i ... dysonans 15.12.10, 22:41
                                    HA
                                • qaz2510 Re: Trzech tenorów i ... dysonans 15.12.10, 22:44
                                  nie zaprzeczę - są granice, ktorych przekraczać nie wolno!
                                  Jestem ciekaw czy na swoja zonę albo matkę też woła idiotka!

zenada w pełnej krasie
                                  • krzysiom1 Re: Trzech tenorów i ... dysonans 15.12.10, 22:47
                                    qaz2510 napisał:

> nie zaprzeczę - są granice, ktorych przekraczać nie wolno!
                                    > Jestem ciekaw czy na swoja zonę albo matkę też woła idiotka!
                                    >

> zenada w pełnej krasie
                                    Mam taki dziwny zwyczaj, że głupka nazywam głupkiem a idiotę idiotą.
                                    Tylko idiota tego nie rozumie. Wspólczuję...
                                    • qaz2510 Re: Trzech tenorów i ... dysonans 15.12.10, 22:58
                                      mnie tez nazywasz teraz idiotą?
                                      słabe to wiesz?:P

tylko ze ja na to szczam z góry -:)
                                      • roberto19633 Re: Trzech tenorów i ... dysonans 16.12.10, 17:15
                                        qaz2510 napisał:

> mnie tez nazywasz teraz idiotą?
                                        > słabe to wiesz?:P
                                        >
                                        >
                                        > tylko ze ja na to szczam z góry -:)

>>>>>>>>o w mordkę ,ale fajna dyskusja- zaczynam się czuć trochę nie swojo.
                                        A już mi się wydawało że to ja zszedłem na samo dno. Jednak jest parę osób które chcą trafić do księgi rekordów G.
                                        • qaz2510 Re: Trzech tenorów i ... dysonans 16.12.10, 17:19
                                          no mam nadzieje ze nie piszesz o mnie, bo ja zostałem zaatakowany po tym jak stanalem w obronie zzatakowanej;)

• dr_sztrosmajer1 Re: Trzech tenorów i ... dysonans 15.12.10, 22:29
                              Rżniesz, to się sam chyba codziennie, takiego napięcie chyba nie można inaczej rozładować. Nabój niedowartościowania załatwia ręka pod kołdrą? Ponadto wiedz parówo, że pojechałeś mi po rodzinie i tego ci nie zpomnę. Tak to jest jak debil z rozdętym ego zostaje tam gdzie jego miejsce, a nie na salonach jak fantazjował nocami. Teraz robi co innego.
                              • krzysiom1 Re: Trzech tenorów i ... dysonans 15.12.10, 22:34
                                dr_sztrosmajer1 napisał:

> Rżniesz, to się sam chyba codziennie, takiego napięcie chyba nie można inaczej
                                > rozładować. Nabój niedowartościowania załatwia ręka pod kołdrą? Ponadto wiedz p
                                > arówo, że pojechałeś mi po rodzinie i tego ci nie zpomnę. Tak to jest jak debil
                                > z rozdętym ego zostaje tam gdzie jego miejsce, a nie na salonach jak fantazjow
                                > ał nocami. Teraz robi co innego.
                                Kolejny idiota? Gdzie pisaliśmy o twojej rodzinie...
                                Widzisz jak brzydko kończy się szczeniackie podsłuchiwanie i wypisywanie bredni...
                                Kazdego własną miarką się ocenia -więc nie przesadzaj z tą łapką pod kołderką -bo jeszcze sobie coś urwiesz ze złości..
                                • dr_sztrosmajer1 Re: Trzech tenorów i ... dysonans 15.12.10, 22:48
                                  krzysiom1 napisał:

> Kolejny idiota? Gdzie pisaliśmy o twojej rodzinie...
                                  Napisałeś IDIOTO, że prawdziwi warszawiacy zginęli w powstaniu. Mojego dziadka wcześniej wywieźli do obozu. Bez komentarza.
                                  Daukszewicz kiedyś w liście do Pana Hrabiego napisał:
                                  Nie wiem Panie Hrabio, jak to jest, ale on przed wojną faktycznie leżał pod krzyżem, po wojnie pod komitetem, a teraz z powrotem otrzepał kolana i poszedł po krzyż, a pytającym powiedział, że nie zauważył, gdzie się położył. Taki jesteś. Nigdy nie masz pewności gdzie będziesz musiał leżeć jutro.
                  • jeser Re: Trzech tenorów i ... dysonans 16.12.10, 00:38
                    dr_sztrosmajer1 napisał:

> i nie myl mnie z Jurkiem,
                    >
                    Spokojnie sztrosie, szaleju się pewnie najadł i musi odreagować. Większość Twoich wypowiedzi oceniam, jako trafne a niektóre nawet błyskotliwe w swej prostocie. Przy sposobności daj jakiś znak kim jesteś?.
                    Pozdrawiam,
                    Jerzy Serzysko

-------------------------------------------
                    Spoko,
                    Niewymierność jest jedną
                    z cech bezgranicznej głupoty

• jeser Re: Trzech tenorów i ... dysonans 16.12.10, 00:12
                  krzysiom1 napisał:
                  >
                  > Oj doktorku.. Stary a głupi.
                  > .
                  Pisałem Ci w którejś odpowiedzi na Twoje insynuacje, trzy krótkie słowa ‘”wal się chłopie”.
                  Przekraczasz pewne ramy i nie musisz na każdym kroku z uporem maniaka udowadniać, że wskaźnik masy ciała jest bardzo często odwrotnie proporcjonalny do szeroko rozumianej zdolności logicznego myślenia.

----------------------------
                  Niewymierność jest jedną
                  z cech chronicznej głupoty

• roberto19633 Re: Trzech tenorów i ... dysonans 16.12.10, 17:22
                    jeser napisał:
                    .
                    > Pisałem Ci w którejś odpowiedzi na Twoje insynuacje, trzy krótkie słowa ‘
                    > ;”wal się chłopie”.

>>>>>>>>I to właśnie mówił/pisał/- Jesser/ nazwisko przemilczę/.
                    Nie sądziłem że swymi wypowiedziami osiągniesz dno. Aczkolwiek gdy Ciebie widziałem zauważyłem w twych oczach olbrzymi potencjał.
                    Teraz widzę że przesunęłeś granicę dyskusji- ja przynajmniej postaram się do nich dostosować -panie Jerzy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka