Dodaj do ulubionych

Problemik szkolna miłość co mam robić

23.07.11, 22:59
Hej mam problem zakochałam się w koledze z przeciwnej klasy gdy byłam na etapie by się odkochać to on mnie wtedy zauważył. Jechaliśmy z wycieczki do zakopanego on spytał(wręcz krzyczał) na cały autokar czy chce z nim chodzić ja odpowiedziałam nie bo bałam się reakcji innych zwłaszcza że moja klasa nie uznaje osób chodzących ze sobą to znaczy nie to że nie uznaje ale po prostu nikt ze sobą jeszce nie chodził wiec nie chciałam być z tym sama . Jednak staram się myśleć że odmowa to była dobra decyzja bo on później założył się o moją koleżankę z jego klasy że bedzie z nią chodził .... Ale teraz ja chce znowu żeby MNIE spytał.... ale wątpie czy to zrobi ...... ja tego nie zrobię bo jestem nieśmiała ... co mam robić??????serceserceserce
Obserwuj wątek
    • kotek.bieberka Re: Problemik szkolna miłość co mam robić 23.07.11, 23:23
      dziecko, masz 11 lat sciana
      • klaudia_25 Re: Problemik szkolna miłość co mam robić 23.07.11, 23:30
        Nie dość, że 11 to jeszcze są wakacje! ;o
        • szalona12345 Re: Problemik szkolna miłość co mam robić 24.07.11, 03:56
          Widać , że twój kolega nie traktuje miłości poważnie . Dla niego to taka dziecinna zabawa xD . Na twoim miejscu dałabym sobie spokój , a po drugie po twoim sposobie pisania można wywnioskować , że nie jesteś gotowa na prawdziwą miłość tylko na zabawę tongue_out. Jesteś za młoda , poza tym są WAKACJE tongue_outtongue_outtongue_out.
    • alexis69 Re: Problemik szkolna miłość co mam robić 24.07.11, 17:48
      daj spokój kochanie. jesteś za młoda na miłość.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka