esscort 09.04.11, 17:10 Na ostatniej sesji u boku burmistrza nie było mec. Czarneckiego. Czy to oznacza, że burmistrz odprawił swojego papugę i będzie więcej kasy w budżecie na bardziej sensowne wydatki? Miejmy nadzieję, że tak Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wardecka78 Re: Papuga odleciała? 09.04.11, 17:15 też mnie to zdziwiło może Tomek choć o ciupine zmądrzał Odpowiedz Link Zgłoś
tfoje_lom Re: Papuga odleciała? 09.04.11, 17:46 Asz mi was szkoda;). Papagaj wzbił się tylko w powietrze, a jak już uchwalono poprawki w budżecie, to w odpowiedniej rubryce znalazły się środki i dla niego. Pewnie nowa umowa już podpisana. Obym się mylił. Odpowiedz Link Zgłoś
was2000 Re: Papuga odleciała? 09.04.11, 19:08 gdy nie wiadomo zbytnio o co chodzi to na pewno chodzi o pieniądze . Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: Papuga odleciała? 11.04.11, 10:45 tfoje_lom napisał: > Pewnie nowa umowa już podpisana. A ja nie wykluczam, że burmistrz się już pewniej poczuł, w dodatku przy okazji ustalania budżetu zobaczył, że każdy grosz się liczy, więc osobista papuga mu już nie wydaje się tak niezbędna. Zresztą na nagraniach z sesji wyraźnie widać, że w razie jakichś problemów burmistrz zwracał się do innego radcy prawnego, a wybitny działacz samoobrony siedział i się nudził Odpowiedz Link Zgłoś
tfoje_lom Re: Papuga odleciała? 11.04.11, 12:40 Właśnie przejeżdżałem obok UM. Na parkingu lśni BMW mec. Czarneckiego... Odpowiedz Link Zgłoś
tfoje_lom Re: Papuga odleciała? 11.04.11, 12:42 Przejmując Twój optymizm Ess, mam nadzieję, że pakuje swoje zabawki. Poczucie rzeczywistości podpowiada mi coś zupełnie innego. Odpowiedz Link Zgłoś
robeerto19633 Re: Papuga odleciała? 11.04.11, 19:12 Może to będzie tak jak z papuga karolińska której ostatni egzemplarz zginął w 1918 r. Odpowiedz Link Zgłoś
elba10 Re: Papuga odleciała? 13.04.11, 23:17 Żeby odlecieć trzeba umieć fruwać a w tym przypadku kojarzy to sie z czeską gołębicą dr Sztrosmajera. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_sztrosmajer1 Re: Papuga odleciała? 14.04.11, 08:10 Zgodnie z Twoim skojarzeniem, to wszyscy burmistrzowie winni furgać po naszym niebie. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-gruszka Re: Papuga odleciała? 14.04.11, 08:39 Ale przecież to nieloty pospolite... :) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_sztrosmajer1 Re: Papuga odleciała? 14.04.11, 09:54 A Ty nie wiesz spiskowcu z ICDS-u, co dawało skrzydła nielotom wg dr. Sztrosmajera? ;) :) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-gruszka Re: Papuga odleciała? 14.04.11, 13:52 Wypraszam sobie, nie jestem żadnym spiskowcem :) Odpowiedz Link Zgłoś
roberto19633 Re: Papuga odleciała? 14.04.11, 15:22 marcin-gruszka napisał: > Wypraszam sobie, nie jestem żadnym spiskowcem :) I poszybował ku stratosferze. Odpowiedz Link Zgłoś
neptun666 Re: Papuga odleciała? 16.04.11, 22:06 Przyleciała bo bez niej nasz Tomcio boi się chodzić po urzędzie. Ciekawe czy do kościoła tez chodzą razem? Odpowiedz Link Zgłoś
hornet-lom Re: Papuga odleciała? 17.04.11, 16:17 neptun666 napisał: > Przyleciała bo bez niej nasz Tomcio boi się chodzić po urzędzie. > Ciekawe czy do kościoła tez chodzą razem? Gdyby U.M. nie był pełen zastawionych pułapek , to pewnie i taka papuga by nie była potrzebna. To tylko reakcja na wasze neptunie chwyty , te poniżej pasa oczywiście. Sam przecież masz nadzieję na referendum. PO prostu Burmistrz ma reakcje obronną na wasze numerki. Ciesz się że nie ma na twój widok alergii. Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: Papuga odleciała? 18.04.11, 11:31 hornet-lom napisała: > Gdyby U.M. nie był pełen zastawionych pułapek Czyli działacz samoobrony w roli sapera. Niezłe połączenie. Tym z samoobrony to najlepiej zawsze wychodziło grabienie do siebie no i figle z działaczkami. Odpowiedz Link Zgłoś
hornet-lom Re: Papuga odleciała? 18.04.11, 15:26 Tym z P.O najlepiej natomiast wychodziły ustawy hazardowe. No i przyjmowanie korzyści majątkowych/ Posłanka Sawicka/-czyli krokodyle łzy. Drogi Esscort lub Esscort owa........ jak kto woli. Odpowiedz Link Zgłoś
tfoje_lom Re: Papuga odleciała? 19.04.11, 00:58 Samoobrona była i jest w Łomiankach, jak koparko-ładowarka. Za-się-bierna. Bo za sobą ma doradców i jast wobec ich decyzji bierna. I przed-się-biorcza, bo bierze dla sie wszystko, co widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: Papuga odleciała? 19.04.11, 09:37 Ale co ma PO do papugi? O hazardzie to lepiej nie piszmy, bo zaraz ktoś tu wrzuci nazwisko głównego łomiankowskiego bossa od jednorękich bandytów... Odpowiedz Link Zgłoś