mezark 04.02.12, 20:07 Ja dokarmiam pataki, a wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neptun6666 Re: Zwirzęta w potrzebie 04.02.12, 20:19 mezark napisała: > Ja dokarmiam pataki, a wy? >>>czyżbyś naoglądała się ALLO, ALLO? . Jakoś tak dziwnie się rozpisujesz. Podokarmiaj psy i koty, . Fakt że więcej jedzą niż,, pataki,,. Najlepiej będzie jak odpiszesz 1% przy rocznym PiT na schronisko, będzie to przynajmniej efektywne. W sumie dobre i to . Na jeziorze /w zasadzie po nim chodzą kaczki i łabędzie/ Wydaje mi się że większość z forumowiczów kogoś dokarmia. No i większość czytelników ,z tego co widzę, łącznie ze stefanem widzi jakie są temperatury i co należy robić, bez przypominania. Odpowiedz Link Zgłoś
neptun666 Re: Zwirzęta w potrzebie 04.02.12, 20:32 Dobrze że mieszkasz nad jeziorem??? Odpowiedz Link Zgłoś
neptun6666 Re: Zwirzęta w potrzebie 05.02.12, 09:23 neptun666 napisał: > Dobrze że mieszkasz nad jeziorem??? >>a ,czy myślisz o wspólnej kąpieli??? Odpowiedz Link Zgłoś