lomianki_live 11.05.12, 11:21 Czy to prawda, ze w komitecie organizacyjnym referendum jest osoba, która była księdzem katolickim? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j.urek Re: Kpmitet referendum - były ksiądz? 11.05.12, 11:36 Agent Tadek coś wykrył? :)))))))))))) Ale były ksiądz to chyba dobrze, czy nie? To znaczy że człowiek odpowiednio wykształcony, z wartościami, a jednocześnie nie oderwany od życia. Odpowiedz Link Zgłoś
neptun666 Re: Kpmitet referendum - były ksiądz? 11.05.12, 11:37 A prawdą jest że burmistrz Dąbrowski był kierowcą biskupa? Odpowiedz Link Zgłoś
lomianki_live Re: Kpmitet referendum - były ksiądz? 11.05.12, 11:40 neptun666 napisał: > A prawdą jest że burmistrz Dąbrowski był kierowcą biskupa? W końcu Józef Stalin też był w seminarium... Odpowiedz Link Zgłoś
neptun666 Re: Kpmitet referendum - były ksiądz? 11.05.12, 11:42 lomianki_live napisał: > neptun666 napisał: > > > A prawdą jest że burmistrz Dąbrowski był kierowcą biskupa? > > W końcu Józef Stalin też był w seminarium... a więc co ma do tego gdzie był pełnomocnik. Odpowiedz Link Zgłoś
prochownia2 Re: Kpmitet referendum - były ksiądz? 11.05.12, 11:43 neptun666 napisał: > lomianki_live napisał: > > > neptun666 napisał: > > > > > A prawdą jest że burmistrz Dąbrowski był kierowcą biskupa? > > Tłumaczy to retorykę komitetu. > > W końcu Józef Stalin też był w seminarium... > > a więc co ma do tego gdzie był pełnomocnik. Odpowiedz Link Zgłoś
j.urek Re: Kpmitet referendum - były ksiądz? 11.05.12, 11:48 lomianki_live napisał: > W końcu Józef Stalin też był w seminarium... Chcesz powiedzieć, że w seminariach sami zwyrodnialcy i że to przekreśla człowieka? No, no, ciekawa teza z otoczenia burmistrza. Księdzu się spodoba Odpowiedz Link Zgłoś
lomianki_live Re: Kpmitet referendum - były ksiądz? 11.05.12, 11:54 To jest wśród was były ksiądz czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
j.urek Re: Kpmitet referendum - były ksiądz? 11.05.12, 12:13 Domyślam się że masz pewnie jakieś wyniesione z domu lub organizacji nawyki, ale staraj się do mnie nie mówić per "wy". Odpowiedz Link Zgłoś
sindaco2006 Re: Kpmitet referendum - były ksiądz? 11.05.12, 12:00 lomianki_live napisał: > Czy to prawda, ze w komitecie organizacyjnym referendum jest osoba, która była > księdzem katolickim? Czy masz coś do księży? Odpowiedz Link Zgłoś
lomianki_live Re: Kpmitet referendum - były ksiądz? 11.05.12, 12:09 sindaco2006 napisał: > lomianki_live napisał: > > > Czy to prawda, ze w komitecie organizacyjnym referendum jest osoba, która > była > > księdzem katolickim? > Interesuje mnie po prostu to czy w komitecie organizacyjnym referendum jest były ksiądz, tak trudno odpowiedzieć? > Czy masz coś do księży? Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Pogięło was? 11.05.12, 12:20 Zwariowaliście? Nie idźcie tą drogą, bo to ślepa uliczka. Ja nie wiem, kto jest czy nie jest byłym księdzem i guzik mnie to obchodzi, ale takie wrzutki, że Stalin też był seminarzystą, są trochę nie na miejscu. Może i Stalin był, ale co z tego? Naprawdę jest sens atakować kościół? Odpowiedz Link Zgłoś
lomianki_live Re: Pogięło was? 11.05.12, 15:28 esscort napisał: > Zwariowaliście? Nie idźcie tą drogą, bo to ślepa uliczka. > Ja nie wiem, kto jest czy nie jest byłym księdzem i guzik mnie to obchodzi, ale > takie wrzutki, że Stalin też był seminarzystą, są trochę nie na miejscu. Może > i Stalin był, ale co z tego? Naprawdę jest sens atakować kościół? No tak - teraz już wiemy kto atakuje kościół i z jakiego powodu. Nie idźcie tą drogą komitetu referendalnemu. Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: Pogięło was? 11.05.12, 15:33 Daj spokój, bo głupio gadasz. Porównywanie seminarzystów do stalina na pewno nie jest "polityczne". Ale ok, nie mieszam się Odpowiedz Link Zgłoś
2hestia Re: Pogięło was? 11.05.12, 15:37 No tak - teraz już wiemy kto atakuje kościół i z jakiego powodu. Nie idźcie tą drogą komitetu referendalnemu. To prawda teraz już wiemy, że to ty atakujesz kościłół i prosi cię grzecznie esscort, abyś tego nie robił. Odpowiedz Link Zgłoś
lomianki_live Re: Pogięło was? 11.05.12, 20:21 2hestia napisała: > No tak - teraz już wiemy kto atakuje kościół i z jakiego powodu. Nie idźcie > tą drogą komitetu referendalnemu. To prawda teraz już wiemy, że to ty atak > ujesz kościłół i prosi cię grzecznie esscort, abyś tego nie robił. Fakt, że komitet kościoła nie lubi, bo PO-likociarnia też. Odpowiedz Link Zgłoś
be-cacy Re: lomianki-live 12.05.12, 20:15 lomianki_live napisał: > I ka z tym księ-Żulem? lomianki-live Czepiasz się jak rzep..... Idź po rozgrzeszenie.Zachodzi o ciebie potrzeba wypędzenia szatana. Odpowiedz Link Zgłoś
lomba26 Re: lomianki-live 12.05.12, 22:18 lomianki-live skoro masz info/przypuszczenia, że ktoś był księdzem to idź i się sam zapytaj.. Chyba, że się boisz.. Marcinowi też mówisz, żeby zrobił scan matury zamiast ruszyć dupsko Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkanka19 Re: Co to za persona lomianki-live 12.05.12, 23:45 lomianki_live napisał: > Czy to prawda, ze w komitecie organizacyjnym referendum jest osoba, która była > księdzem katolickim? I co z tego twojego głupiego wpisu wynika? Jakie przeszkody widzisz ? Nic konkretnego nie potrafisz napisać.Nie ośmieszaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
prochownia2 Re: Co to za persona lomianki-live 13.05.12, 00:36 mieszkanka19 napisała: > lomianki_live napisał: > > > Czy to prawda, ze w komitecie organizacyjnym referendum jest osoba, która > była > > księdzem katolickim? > Kolejna tajemnica komitetu;-) > I co z tego twojego głupiego wpisu wynika? Jakie przeszkody widzisz ? > Nic konkretnego nie potrafisz napisać.Nie ośmieszaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
refor Re: Kpmitet referendum - były ksiądz? 13.05.12, 07:43 Ciekawe czy burmistrz wie ze jego przyboczni obrazaja ksiezy, nazywajac księ-Żulek? Czy moze ci ktoryzy dali sie nabrac i sa z nami są ok, a ci ktorzy dostrzegają rzeczywistosc są zulami? Odpowiedz Link Zgłoś
tede-3 Re: Kpmitet referendum - były ksiądz? 13.05.12, 13:12 To przecież nic nowego. Ci panowie idą " po trupach do celu". Odpowiedz Link Zgłoś