elba10 02.07.12, 22:19 Komu to wadziło forum.gazeta.pl/forum/w,396,137012330,137012330,Sindaco2006.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swojak_net Re: Ciekawam mocno 03.07.12, 08:26 elba10 napisała: > Komu to wadziło > forum.gazeta.pl/forum/w,396,137012330,137012330,Sindaco2006.html A co było z grubsza w wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
otwarty-live Re: Ciekawam mocno 03.07.12, 08:39 W wątku były głównie wyzwiska, do których naprawdę nie warto wracać ani czytać. Po prostu ostatnio jeden z długoletnich forumowiczów wręcz sens życia uczynił sobie z obrażania i wymyślania innym. Bardzo nieciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
ziomalreaktywacja Re: Ciekawam mocno 03.07.12, 09:16 To kolejny wątek wycięty przez moderatora z powodu mało eleganckiego zachowania na forum układu trzymającego władzę. "Kolesie" Pana Dabrowskiego nie dorośli do dyskusji i sporu, nie wiedzą gdzie leży granica pomiędzy wymianą zdań a demagogią i skrajnym wewnętrznym nacjonalizmem. Niestety jest to przywara pewnej kasty ludzi dla których nie liczy się nic innego jak władza i zasada Teraz Q.. My. Odpowiedz Link Zgłoś
nasze.lomianki Re: Ciekawam mocno 03.07.12, 18:58 ziomalreaktywacja napisał: > To kolejny wątek wycięty przez moderatora z powodu mało eleganckiego zachowania > na forum układu trzymającego władzę. "Kolesie" Pana Pszcz-łkowskiego nie dorośl > i do dyskusji i sporu, nie wiedzą gdzie leży granica pomiędzy wymianą zdań > a demagogią i skrajnym wewnętrznym nacjonalizmem. > > Niestety jest to przywara pewnej kasty ludzi dla których nie liczyło się nic inne > go jak władza i zasada Teraz Q.. My. Dobrze że uwalili referendu,. Burmistrz Pszczółkowski ,burmistrzem utraconych szans. Odpowiedz Link Zgłoś
brycezion Re: Nic ciekawego... 03.07.12, 21:37 Trzeba powiedzieć, że mowa tu jest nie o jednym, a o dwu wątkach. Pierwszy został skasowany przez administratora na moją prośbę. Drugi - nie wiem kto go skasował. Pierwszy wątek nie sądzę -aby jak uważa Esscort- był wyjątkowo obrzydliwy. Był dokładnie w stylu kultywowanym przez zwolenników referendum. Nadany został 29/6 o godz.7.19 przez osobnika Sindaco2006. Nosił tytuł : "Burmistrzu - nie uczysz się na błędach" , był dość długi i zaczynał się od słów: "Niestety, Dotąd, dokąd będziesz szczuł....i kończył....nie można, panie burmistrzu." W treści była propozycja kompromisu, spotkania przy stole dla ustalenia warunków współpracy. I nic w tym wątku nie odbiegałoby od znanych nam inwektyw, gdyby Sindaco2006 nie omieszkał wkleić zdanie nazywające "lomka2, krzysioma1 i mnie chamem i prostakiem". Sindaco2006 może sobie hasać do czasu jako anonim, ale mnie już się znudziło być bezkarnie opluwany. Napisałem : "traktuję to jako pierwszy krok ostrzeżenia dla Sindaco, w wypadku nie usunięcia tego postu wystąpię na drogę sądową". Jak widać post i nawet cały wątek został usunięty. Drugi wątek ja założyłem pt. Sondaco2006. Zacząłem od "mały człowieczku, któremu żądza władzy odbiera rozum". A ponieważ ktoś z forumowiczów pisał, że Sindaco2006 to Jan Grądzki, więc napisałem: " nie wiem kto to jest Sindaco2006, ale jeżeli JG, to zajmę się Nim..itd." Po 3 dniach zadzwonił do mnie p.Jan Grądzki oburzony, że nigdy nie pisze na forum, że Sindaco2006 to nie On. W takim razie nie ma sprawy, przepraszam, że mogłem Go posądzić o taką głupotę. Co nie znaczy, że zapomniałem o "drodze po wale" i ICDS. Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: Ciekawam mocno 03.07.12, 13:40 Moderator tego forum rzadko interweniuje, jest baaardzo tolerancyjny, więc jeśli coś skasował, to musiało to by coś wyjątkowo obrzydliwego - nawet jak na tutejsze stosunki Odpowiedz Link Zgłoś