poinformowany1958 11.05.13, 12:20 Zastanów się co Ty najlepszego robisz? Nigdy Ci tego nie zapomną. Wspomnisz moje słowa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neptun666 Apel do Pani Aldony 11.05.13, 12:55 Pani Aldono, pewnie nie tak pani sobie wyobrażała gdy Pani mąż wygrał wybory na burmistrza Łomianek. Pewnie nawet nie pomyślała Pani że Tomek może okazać się tak nieczuły na ludzką krzywdę, ba nawet do tej krzywdy się przykłada. Ktoś wcześniej napisał że przez P. Dąbrowskiego płaczą ludzie, płaczą całe rodziny które na Pani męża oddały głos. Jest jeszcze nadzieja że tylko Pani może użyć swoich argumentów i Pani mąż zmieni zdanie i przywróci tych ludzi do pracy, nie 5 ( piątkę) ale 7 ( siódemkę), wiem coś o tym bo tak robi moja żona ze mną kiedy oczekuje na zmianę mojego stanowiska. Więc jak spróbuje Pani, ja na Panią liczę. Odpowiedz Link Zgłoś
prochownia2 Re: Apel do Pani Aldony 11.05.13, 13:41 Żenada, a nie przeszkadza wam bezradniaki, żeście upodlili burmistrza pensją 4000 zł? Odpowiedz Link Zgłoś
neptun666 Re: Apel do Pani Aldony 11.05.13, 14:17 prochownia2 napisał(a): > Żenada, a nie przeszkadza wam bezradniaki, żeście upodlili burmistrza pensją 40 > 00 zł? Już Ci tyle razy tłumaczyłem nie jestem radnym jak widać nic do ciebie nie dociera wichura ma jednak rację. Odpowiedz Link Zgłoś
prochownia2 Re: Apel do Pani Aldony 11.05.13, 14:48 Wmawiaj to wszystkim bezradniaku i wyzwij jak to macie w zwyczaju od debili. Odpowiedz Link Zgłoś
wichura.lomianki Re: Apel do Pani Aldony 11.05.13, 16:43 prochownia2 napisał(a): > Wmawiaj to wszystkim bezradniaku i wyzwij jak to macie w zwyczaju od debili. debil Odpowiedz Link Zgłoś
sztomat Re: Apel do Pani Aldony 11.05.13, 17:43 neptun666 napisał: wiem coś o tym bo tak robi moja żona ze mną kiedy oczekuje na zmianę mojego stan > owiska. Więc jak spróbuje Pani, ja na Panią liczę. Marku a mógłbyś przedstawić nam tą swoją żonę a gdzie brałeś ślub bo w Polsce to chyba jeszcze nie można? Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo_kocham_cie Re: Apel do Pani Aldony 11.05.13, 17:48 sztomat napisał: > neptun666 napisał: > wiem coś o tym bo tak robi moja żona ze mną kiedy oczekuje na zmianę mojego sta > n > > owiska. Więc jak spróbuje Pani, ja na Panią liczę. > > Marku a mógłbyś przedstawić nam tą swoją żonę a gdzie brałeś ślub bo w Polsce t > o chyba jeszcze nie można? Oczywiście, nam nie można przedstawić Bezgranicznie uwielbiam wypowiedzi Wiceburmistrza Piotra Rusieckiego!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
tede-3 Re: Apel do Pani Aldony 11.05.13, 17:59 Piotrusiu, a czy leki Ci się już skończyły? Zgłoś się do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś