Dodaj do ulubionych

Gdzie radna Sylwia M. Wójcicka uciekła?

18.10.13, 08:58
Po raz kolejny się okazało, że jak jest trudny temat pani radna Wójcicka z PO ucieka. Niestety wczoraj na sesji gdy przyszło tak wielu mieszkańców pani radna Maksim Wójcickia nie przyszła na sesję.

Wczoraj przyszło wielu mieszkańców zapytać radnych co z MKS? Niestety kolejny raz przez nieporadność pana Gradzkiego (lidera opozycji, lidera PełO) sesja trwała do późnych godzin nocnych, żeby nie napisać porannych i wielu mieszkańców nie doczekało momentu kiedy radni opozycji zabrali mieszkańcom środki na:
budowę wod-kanu z MKSów. Znowu radni nie dali środków na:
MKSy,
nie dali środków dla szkół i przedszkoli,
nie dali środków dla pracowników administracji,
nie ma środków na demontaż azbestu.

Za to w budżecie 600 tyś zł leży w Sadowej, środki te mogłyby pomóc wielu mieszkańców, a tak przeleżą sobie na zadaniu które nie zostanie zrealizowane.
Obserwuj wątek
    • neptun666 Gdzie uciekła władza z sesji 18.10.13, 11:48
      TY odważniaku powiedz, jak spieprzałeś przed mieszkańcami na wczorajszej sesji, bo bałeś sie pytań mieszkańców, zapewniam Cie macie to jak banku jeszcze będziecie odpowiadać na pytania.
      a MKS to szukaj pieniędzy u siebie w kieszeni.
      A szkoła w Sadowej i tak powstanie tyle że Was już nie będzie.
    • komandos-artysta Re: Gdzie radna Sylwia M. Wójcicka uciekła? 18.10.13, 12:32
      okleoik napisała:
      Za to w budżecie 600 tyś zł leży w Sadowej, środki te mogłyby pomóc wielu mieszkańców, a tak przeleżą sobie na zadaniu które nie zostanie zrealizowane.

Ale czemu nie będzie zrealizowane, tak bardzo bur chce likwidacji szkoły w Sadowej, dlaczego?
      • stefanprawo żałosne kłótnie 19.10.13, 10:36
        Moim zdaniem kłótnie pomiędzy Radnymi i Burmistrzem są żałosne...Nie wnikam i nie interesuje mnie kto zaczął kto podbija etc...wszyscy daliście się w to moim zdaniem wciągnąć...
        Na szczęście już niedługo wybory samorządowe i my mieszkańcy Was Radnych podsumujemy w wyborach w okręgach jednomandatowych wreszcie...
        Mam nadzieję,że wyborcy nie pokażą,że nie chcą Partii Politycznych w samorządzie...wszyscy wiemy jak partie funkcjonują w Sejmie więc ja osobiście nie chcę powtórki z Sejmu w samorządzie...Wyborcy czyli My was podsumujemy przy urnie wyborczej i mam nadzieję,że nowa Rada da radę...
        • stefanprawo Partie polityczne a samorząd 19.10.13, 10:39
          Mam nadzieję,że mieszkańcy Łomianek w nadchodzących wyborach pokażą,że nie chcą partii politycznych w samorządzie gminnym...wszyscy wiemy jak partie polityczne działają w Sejmie...czy chcecie tego samego na szczeblu gminnym? wybór należy do nas WYBORCÓW i mam nadzieję,że następna Rada da radę i zamiast kłótnie będzie konstruktywne działanie...przecież nikt nie oczekuje,że Radni będą się zgadzać we wszystkich z Burmistrzem i vice versa....jednakże Radni winni w ważnych kwestiach nie zależnie od swoich sympatii współdziałać z Burmistrzem i Burmistrz winien współdziałać z Radnymi..dla dobra nas MIESZKAŃCÓW...mam nadzieję,że nowi Radni dadzą radę...a mieszkańcy w wyborach dadzą nauczkę poprzez głosowanie przy urnie wyborczej....
          • be-cacy Re: do okleoik 19.10.13, 14:10
            Burmistrz nie ma doświadczenia w pracy samorządowej,a opiera się na złych doradcach i razem poniewierają wszystkie osoby,które przygotowane były i są do pracy w samorządzie.
            Burmistrz,który nie potrafi współpracować z radnymi nie nadaje się na to stanowisko.Jest to pierwszy burmistrz Łomianek,który tak bardzo przy pomocy swoich złych doradców skonfliktował wszystkich ze wszystkimi.
            Przecież tak wielu ludzi burmistrza wcześniej popierało,będąc w jego komitecie wyborczym, a teraz te osoby są lekceważone i już niepotrzebne.
            Burmistrz,który nie umie współpracować z radą i zastrasza pracowników swojego urzędu działa na swoją niekorzyść.
            Okleoik twoje tu posty są śmieszne. Piszesz,że radna zwiała z sesji , potem piszesz że nie przyszła.Cóż to dziwnego,radna też mogła mieć do załatwienia pilną sprawę, która uniemożliwiała jej uczestnictwo w sesji.
            Atakujesz bez powodu innego radnego.Przecież nie jeden radny decyduje o przeznaczeniu środków na dany cel, a cała rada.
            Zwróć lepiej uwagę prochowni2,żeby jej wpisy na forum miały jakiś sens merytoryczny.
            Okleoik,jeżeli ty jesteś pierwszym zastępcą burmistrza jak tu ludzie piszą, to winę za nieporozumienia i upodlenia pracowników ponosisz w dużej części właśnie ty.
            • be-cacy Re: do okleoik 19.10.13, 20:20
              <Może udzielisz odpowiedzi,gdzie ta radna uciekła.
              • 11chwilka Nieobecna i ucieka - czyli rozum burmistrzowych 20.10.13, 12:18
                Jak można uciec z jakiegoś miejsca ( sesja rady) jeżeli się tam nie było? Zapewne jest w tym tyle sensu co w całej gadaninie burmistrzowych wielbicieli!
                • prochownia2 nieobecność z powodu ucieczki 20.10.13, 13:10
                  Nie była bo udaje że jej partyjka nie głosuje przeciwko mieszkańcze i niby sie w tym nie ubabra:-) ciekawe czy diety w całości weźmie?
                  • neptun666 A jak tam radny Nastula 20.10.13, 14:19
                    Małe pytanie do prochowni2, Czy i jakiej wysokości diety pobierał radny Nastula
                    od Kwietnia do Pażdziernika?
                    Czekamy na odpowiedż!
                    • tuzimka Re: A jak tam radny Nastula 20.10.13, 14:24
                      radny Nastula jest bardzo zajęty reklamowaniem elektronicznych papierosów :)
                    • prochownia2 Bezradniaki to to nie radni 20.10.13, 16:24
                      Nie porównujcie prostaczków, chamków, bezradniaczków do radnych Łomianek. Nie ma żadnego porównania - jak to kiedyś mówiono "won chamy z dwora"
                      • wichura.lomianki Re: Bezradniaki to to nie radni 20.10.13, 17:25
                        prochownia2 DEBIL
                  • 11chwilka Re: nieobecność z powodu ucieczki 21.10.13, 21:05
                    Ot i prochownia pojął
                    • be-cacy Re: nieobecność z powodu ucieczki 21.10.13, 21:22
                      Ciekawy wciąż jestem,gdzie ta pani radna" uciekła "?
                      Prochownia2 i okeoik jak to wreszcie jest z tą "ucieczką" możecie wyjaśnić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka