bondi76
26.02.14, 22:49
Trochę zacofany jestem, ale dopiero dziś skusiłem się na lekturę...
Władze obecne Gminy i Miasta popieram całym sercem, duszą i umysłem, jedynie proszę Je o oświecenie mego prostego umysłu i wytłumaczenie, czemu:
1. Tak zbieżne są daty 4.2 (wręczenie medalu TD przez Komendanta Stołecznego Policji, gdzie - uwaga - legitymację podpisał SAM MINISTER) i 7.2 (wręczenie szabli p. Sławomirowi z Komendy Stołecznej przez TD). Szybka riposta czy handel wymienny?
2. Zabrakło informacji o inicjatywie i tematach poruszonych przez "Burmistrza wraz z zastępcą", którzy wzięli udział w spotkaniu w GDDKiA ws. S7. Wzięcie udziału to chyba trochę mało?
3. Radny TK (czemu tylko on?) łapie się obecnie za okular, ale nadal twierdzi, że organ, w którego pracach uczestniczy i za co pobiera wynagrodzenie, łamie prawo? "A przecież radny powinien być odpowiedzialny, w końcu za swoją pracę pobiera niemałą comiesięczną dietę"...
4. "ZWiK pracuje całym rokiem", a nie pełnymi siłami przez cały rok? Całym rokiem to latoś odprawiało się gregorianki, a nie teraz kładzie się rury... Przaśne te sformułowania, prosty lud tego nie zrozumie...
A dalej to się aż nie chce pisać - te wizyty gospodarskie w firmach lokalnych z niezapiętą marynarką, te literówki w sprawozdaniu z "Raju", to używanie inicjałów kryminalnych typu Kinga L. świadczące o braku wyczucia i uzgodnień....
Panowie Władza, jakie wyście szkoły menedżerskie ukończyli? Popełniacie tak ewidentne i śmieszne błędy, że jeszcze długo po Was potomni będą zrywać boki ze śmiechu.
Co i ja niniejszym czynię. Dziękuję, dobranoc.