bonbon.ella 08.10.14, 01:46 Jak czołg prze do przodu i walczy o inwestycje dla swojego okręgu. Nie zauważam w jego działaniach żadnych partykularnych interesów. Mam nadzieję że się nie mylę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mieszkanka-dziekanowa Re: A KTO TO? Marcin Etienne 09.10.14, 10:07 Walczy o inwestycje dla swojego okręgu ??? Oprócz oświetlenia Kolejowej co i tak planowane już było dawno i zrobienia kortu tenisowego nie zrobił nic !!! Odpowiedz Link Zgłoś
4kierowca_bombowca Re: A KTO TO? Marcin Etienne 09.10.14, 11:14 mieszkanka-dziekanowa napisał(a): > Walczy o inwestycje dla swojego okręgu ??? Oprócz oświetlenia Kolejowej co i ta > k planowane już było dawno i zrobienia kortu tenisowego nie zrobił nic !!! No tak, ale gdyby naten przykład, Radnym został jego sąsiad , aktywista krzyczący na sesjach rady. Zapewne byś poczuła empiryczne znaczenie słowa ,,nic,, . Według mnie, bez względu na to co o nim myślałem zrobił ,,kadencje,, wzorowo. Pomimo oporów naczelnych udało mu się zrobić między innymi kort i bosiko. To i tak o 100% normy więcej niż mu pozwolono. w/g mnie szapo ba, szacunek p.Etienne. Zastrzegam że nie jestem miłośnikiem PO, zresztą w gminie nie ma to najmniejszego znaczenia,szczególnie gdy się jest społecznikiem jak Etienne,Porowski, Podolska, Kućkowska. Odpowiedz Link Zgłoś
grochownia Re: A KTO TO? Marcin Etienne 09.10.14, 13:24 Należy podziać zapał i spokój tego człowieka stale prowokowanego przez zielonych ludzików burmistrza. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkanka-dziekanowa Re: A KTO TO? Marcin Etienne 16.10.15, 23:04 Prawie rok po wyborach i co radny Etienne zrobił dla swojego sołectwa ? Odpowiedz Link Zgłoś
ari-vederci Re: A KTO TO? Marcin Etienne 17.10.15, 08:38 Przynajmniej można zagrać w tenisa, mieszkańcy są również skonsolidowani wokół jego osoby. Jak na radnego który nic nie może zrobił wiele i jak widać mieszkańcy to doceniają -korty, plac zabaw wyrównanie ulic co sezon,oświetlenie. Pokaż mi choć jednego takiego co zrobił tak wiele i nawet nie ,,popsuł mu się jeszcze samochód,,. Graniczący z Bajkowym, Dziekanów Polski nie ma obecnie żadnego przedstawiciela który cokolwiek robi. Odpowiedz Link Zgłoś
be-cacy Re: A KTO TO? Marcin Etienne 18.10.15, 01:25 Mieszkanko Dziekanowa zgłoś swoje postulaty do burmistrza niech realizuje wnioski radnego z innej opcji, a nie tylko ze swojej. Odpowiedz Link Zgłoś
2lanser Re: A KTO TO? Marcin Etienne 18.10.15, 09:25 Zamieszkana, mieszkanko Dziekanowa . Czyją opcję reprezentuje sołtys Dziekanowa Nowego? Czy robi coś i w imieniu mieszkańców? A może uczy się sterowania ręcznego ruchem zwierząt na obszarze TUNELU EKOLOGICZNEGO? Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkanka-dziekanowa Re: A KTO TO? Marcin Etienne 21.10.15, 22:40 Mam od tego radnego, żeby załatwiał sprawy z burmistrzem. A może nie mam bo nic się nie dzieje. Jakoś inni radni realizują swoje wnioski . 2lanser mieszkam w Dziekanowie Bajkowym a nie w Nowym więc Nowy mnie nie interesuje. Ja mam swojego sołtysa p.Gregorczyka, z którego jak na razie jestem zadowolona. A radny Etienne przestał działać coś dla swojego okręgu.... Odpowiedz Link Zgłoś
ulawa Re: A KTO TO? Marcin Etienne 12.11.15, 13:10 A co takiego Pan Gregorczyk zrobił dla sołectwa w ostatnim czasie ??? Bo jakoś nie pamiętam, kiedy były równane ulice, żadnego nowego oświetlenia nie odnotowałam, już nie mówiąc o jakiś imprezach dla dzieci !!! Za Etienne to przynajmniej się działo (imprezy dla dzieci, oświetlenie ulic, równanie, odśnieżanie, plac zabaw, kort itp) a teraz nic !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rado-191 Re: A KTO TO? Marcin Etienne 27.10.15, 16:38 Radny Etienne -miłośnik Himalajów. W 2010 roku na Krakowskim Przedmieściu marzył o zdobyciu K -2. Sądzę ,że jego pragnienia przeistaczają się w rzeczywistość. Zabierze ze sobą pozostałych łomiankowskich miłośników tego szczytu jak Wolanin , Kolwas itd. Odpowiedz Link Zgłoś
11chwilka Re: A KTO TO? Marcin Etienne 27.10.15, 17:30 Wiadomo, że zawsze większość rządzi Łomiankami. Trudno mniejszości przebić się przez mur obskurantyzmu naszego wielce światłego i poprawnie katolickiego burmistrza. Jak wiadomo w takich sytuacji trudno się spodziewać nawet śladów miłosierdzia czy choć chęci uwzględnienie faktu, że radny nie walczy w swojej sprawie, lecz w sprawach mieszkańców? A jak ktoś tego nie pojmuje to trudno. Będą nowe wybory i sytuacja może się zmienić na zupełnie inną. A uporu i konsekwencji panu Marcin Etienne nie brakuje tak samo jak chęci o walki o sprawy mieszkańców! A że ma tak wysokich lotów marzenia to tylko pogratulować. W dodatku będzie je realizował za własne nie za zazdrosnego rado191 pieniądze! www.lomianki.info/ forum.gazeta.pl/forum/w,229,155233129,155233129,Psychopaci_u_wladzy.html Odpowiedz Link Zgłoś
rado-191 Re: A KTO TO? Marcin Etienne 27.10.15, 22:28 11 chwilka nie wiesz, czy udajesz ? Dla niezorientowanych polecam fragment 11min 38 s- 12min 11s filmu www.youtube.com/watch?v=j5nCdb4_62w O jakiej zazdrości piszesz ? Osobiście dorzucę Panu Etienne ze dwa ojro na colę w podróży na jego K-2. Odpowiedz Link Zgłoś
4kierowca_bombowca Re: A KTO TO? Marcin Etienne 28.10.15, 07:02 Ja natomiast rado dorzucę ci kilka pln, na sprawę z Hubertem. Zdaje się że poległeś, co? Lepiej zajmij się zabawą z wazelinką w tle. Odpowiedz Link Zgłoś
wlagolek Re: A KTO TO? Marcin Etienne 05.11.15, 23:11 Czy to prawda że wiceburmistrz przegrał w sądzie sprawę przeciwko panu Etienne? Oliwa sprawiedliwa. Odpowiedz Link Zgłoś