Dodaj do ulubionych

kupię działkę

31.10.05, 11:42
kupię działkę w łomiankach do 1000 m 0601225064 poprzednio podany został
błędny telefon kontaktowy
Obserwuj wątek
    • esscort Re: kupię działkę 31.10.05, 11:50
      Dobrze trafiłaś. Jest tu kilka osób, które niedawno kupowały, więc maja
      spenetrowany rynek, znają ceny itp. Czyli: witaj w Łomiankach!
      • logownica Re: kupię działkę 31.10.05, 12:17
        Ja wyszukałam swoją działkę na www.trader.pl polecam rozejrzeć się tam,
        przynajmniej można się zorientować jaka jest oferta na rynku, z mojego
        doświadczenia wynika, że jest bogatsza niż w lokalnych agencjach nieruchomości.
        Druga opcja to pokręcić się po Łomiankach, zwłaszcza mam tu na myśli ul.
        Rolniczą i popytać ludzi. Krzysiom chyba wspominał coś o odrolnieniu jakiś
        gruntów w okolicy Pawłowa, może rozwinie ten wątek.
        • esscort Re: kupię działkę 31.10.05, 12:42
          Należy chyba jednak uprzedzic Anię, że kupując działkę w Łomiankach, a
          następnie osiedlając się na niej musi być przygotowana na wszystko. Np.
          któregos dnia mogą ja obudzić dochodzące z zewnatrz odgłosy geodetów, którzy
          przyszli wytyczać pod jej oknem autostradę lub drogę szybkiego ruchu. Należy
          się wówczas szybko ubrać, bo zaraz za geodetami przyjdzie urzędnik z decyzją o
          wysokiej opłacie (tzw. adiacenckiej) za zbudowaną przy działce infrastrukturę
          drogową. Łomianki w każdej chwili mogą został zgłoszone do organizowania
          jakiejś wielkiej międzynarodowej imprezy, np. olimpiady (wszystko jedno:
          letniej lub zimowej), co będzie się wiązało z koniecznością pracy społecznej na
          rzecz komitetu organizacyjnego i przyjęcia pod dach sportowców. Nie ma co
          liczyć na takie urządzenia jak wodociąg czy kanalizacja, bo tutaj jest to
          traktowane jak fanaberia, a władze miasta są powołane do zdecydowanie wyższych
          celów niż zajmowanie się czyimiś - za przeproszeniem - odchodami. Budżet miasta
          i gminy wykorzystywany jest na projektowanie ważnych przedsięwzięć - np. dużego
          hotelu dla rowrzystów, którzy po przyjechaniu z pobliskiej Warszawy moga poczuć
          sie zmęczeni i postanowią zostać w centrum łomianek na noc. Łomianki są
          zdecydowanie dla ludzi lubiacych silne wrażenia i przygodę.
          • kaktus77 Re: kupię działkę 31.10.05, 16:11
            No i o to chodzi. Teraz już na pewno osiedle się w Łomiankach. Moc wrażeń! A ja
            głupi myślałem że jedyną atrakcją jest klub jazzowy. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka