k72 06.01.06, 21:47 Widać że oglądanie zdjęć się przedłuża bo na forum cisza. Ja nie mogłem być bo mam remont w domu, ale następnym razem się postaram. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robert_58 Re: Cisza 06.01.06, 23:31 ja niuestety również nie dotarłem - zapalenie gardła i temp Bardzo mi przykro Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: Cisza 07.01.06, 00:02 Wróciłem z ogladania zdjęć. Obawiam się, ze cisza będzie jutro trwała dosyć długo. Było bardzo wesoło. Pokazowi towarzyszyly wspominki i komentarze. Potem zostały same komentarze, a gdy wychodzilem po 23.30 to zaawansowane byly rozmowy w sprawie wyższości dwóch studentek wynajmujacych pokoik na poddaszu nad żoną rotacyjną i wlaśnie zamowiono pizzę. Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: Cisza 07.01.06, 00:17 esscort, zajrzyj do innego wątka, ja też już dotarłam i nawet potańczyłam odrobinę. Literki jakoś niepokorne na klawiaturze, więc kończę pisać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mazowianka Re: Cisza 07.01.06, 10:58 Jestem,obudziłam się niech żałują Ci co nie byli,było wspaniale,tylko dzisiaj trochę ciężko żyć;) Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: Cisza 07.01.06, 11:29 krzysiom1 napisał: > Oj ciężko, ciężko. > Spacer też nie pomógł. cała nadzieja w rosołku :) Odpowiedz Link Zgłoś
boryska Re: Cisza 07.01.06, 12:46 Mnie jest zwsze smutno, ze przez moje dzieciaki muszę wcześnie wracać do domu:) Ale za to jestem juz po saneczkach:) Odpowiedz Link Zgłoś