iod 28.03.06, 22:21 atmosfera nam się zagęszcza - szanse zdecydowanie maleją na jakieś sympatyczne forumowe grile, majówki, ogniska. Czy może się mylę??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iod Re: forumowe majówki 28.03.06, 22:43 przecież Wy się pozabijacie do czasu nadejścia wczesnego lata, czy nie? A juz na pewno ponazywacie ładnie wzajemnie. Ja tylko pytam, krzysiom, miło mi będzie usłyszeć, że przy przysłowiowej wódce w końcu nam wszystkim przejdzie. Nam - mieszkańcom bardzo małego miasteczka (juz nie wnikam, czy zielone, czy nie). Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: forumowe majówki 28.03.06, 22:55 Eeee. Bez przesady. Na pewno mamarestauracyjna przekroczyła wszelkie granice i chyba wielu forumowiczów nie chce z nią mieć nic wspólnego. Frags też się wykłada na swych wielkich kompleksach i puszczają mu czasami hamulce ale nie jest tak żle. Jeżeli się martwisz o potencjalne spotkania to spróbuj na nich wpłynąć. Nam do szczęścia nie są potrzebni. Sorry! Będę pisał za siebie. Mi nie są potrzebni do szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: forumowe majówki 28.03.06, 22:56 iod sorry, spotkanie jest mało prawdopodobne w tej sytuacji, cenię pewne tutaj osoby za ideały, ale nigdy nie zaakceptuję totalnej ironii, wysmiewania, głupoty, braku szacunku i tolerancji. Nie intsersuje, mnie czy te osoby tworzą tutaj swoja druga tozsamość, bo chcą zaimponowac innym, czy maja problemy osobiste z żoną. Chetnie spotkam sie z ludzmi którzy sa tutaj dla naszego wspólnego dobra nie będa ironizowały, poważnie traktuja nasze Łomianki. Nie trzeba tu mieszkać 3 lata czy 10 lat wystarczy szanowac siebie i innych. W innym wypadku nasze spotkania nie maja sensu. Możemy sie spotkac wśród ludzi wesołych i fajnych, ale bez pewnych osobników, do których apelujemy od kilku miesięcy. Mi takie towarzystwo nie odpowiada, jeżeli Tobie tak, to trudno, ja nie chce spotykac sie z ludzmi którzy nie są odpowiedzialni za to co mówia i pisza. Przepraszam, ale to nie ma sensu. Zacznijmy szanować siebie jak pisała Tuzimka. Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: forumowe majówki 28.03.06, 23:12 zawsze mówiłam i powtarzam - zanim zaczniesz oceniać kogoś, sam siebie najpierw oceń. Ciekawe ilu z Was lubi z samym sobą wypić, ilu z Was lubi siebie. Pytam zupełnie generalnie, nie będę się teraz wypowiadać kto jest jaki, kogo lubię, kogo nie. Gdybym miała oceniać, znajdę pewnie w każdym z Was/Nas wiele cech, które lubię. Może dlatego, że puszczam mimo uszu niektóre komentarze, nie burzą one mojego spojrzenia na świat, może jest ono zbyt optymistyczne, ale wolę tak. Spotkania o dziwo wychodziły nam zupełnie nieźle, o ile pamiętam. Ale może lepiej się puszyć i kłócić. Ot tak sobie marudzę wieczornie. znowu ta morcheeba w tle. tyle. A majówki i grile lubię :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: forumowe majówki 28.03.06, 23:19 Nie martw się iod. Pewnie jakaś majówka się uda. Nie będzie tak żle. Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: forumowe majówki 28.03.06, 23:23 krzysiom, tylko żeby ta majówka bez scyzoryków się odbyła ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: forumowe majówki 28.03.06, 23:28 Ja to niespotykanie spokojny człowiek jestem. Dosłownie! Tak samo jak na tym filmie.. Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: forumowe majówki 28.03.06, 23:20 Iod odpisywałem Tobie, jednocześnie nie mając na mysli Ciebie. Wiesz o tym dobrze. Oceniam siebie zawsze negatywnie, ale sa osoby które sa niestety duzo gorsze i po prostu niszczą to wszystko co tutaj robimy. Wysmiewaja wszystkich, iroiują szkoda, że nie wszysy to dostrzegaja, stop wariatom, stop obelgom, stop negacji, stop nihilizmowi!!! a do czego prowadzi nihilizm? Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: forumowe majówki 28.03.06, 23:22 papirus22 napisał: > > a do czego prowadzi nihilizm? mnie zdecydowanie do pijaństwa ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: forumowe majówki 28.03.06, 23:24 Iod a Sokratesa zaprosimy na majówkę? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: forumowe majówki 28.03.06, 23:35 no niech nacieszy oczy i zobaczy komu nawymyślał ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: forumowe majówki 28.03.06, 23:30 do pijaństwa to prowadzi alkohol, a nihilizm do zagłady ludzkosci:( Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: forumowe majówki 28.03.06, 23:34 masz cytat : Według nihilistów, świat a zwłaszcza ludzka egzystencja są pozbawione jakiegokolwiek znaczenia, celu lub zasadniczej wartości. Mnie tam to do alkoholizmu wyłącznie może doprowadzić. A Ty to chyba o wersji poFryderykowej mówisz???? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: forumowe majówki 28.03.06, 23:36 "dziecko jest dziecko! Wypic zawsze można!" Filozofów do tego nie potrzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: forumowe majówki 28.03.06, 23:47 nie iod nihilizm to nihilizm, dla mnie to jest wersja z zagładą ludzkosci, utrata wszystkich wartości, człowieczeństwa, brakiem moralności i zasad jak chcesz to sprawdzę w filozofii kto mi to napisał. Z tym, że było to dość dawno więc juz nie pamiętam może Nitsche. Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: forumowe majówki 28.03.06, 23:48 nie Papi, ale cóż, za późno na dysputy filozoficzne teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: forumowe majówki 28.03.06, 23:54 na miłość mądrości nigdy nie jest za późno:) Odpowiedz Link Zgłoś
robert_58 Re: forumowe majówki 29.03.06, 00:10 Papirus, czy Ty masz również informacje, które możesz udowodnić, o relacjach niektórych forumowiczów z ich żonami, mężami, generalnie o ich związkach i życiu prywatnym? To trochę przegięcie, pisac takie rzeczy. To moja opinia. Osoby bez meldunku w Łomiankach Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: forumowe majówki 29.03.06, 00:16 mogę, ale nie muszę. Podziwam np. Kornela za meldunek, dzieki ze Twoje podatki wpływają do naszej społeczności, mimo, że rządzi nimi Sokół. Nawet taka mała cegiełka buduje nasza wspólna społecznośc i przyszłość!! Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: forumowe majówki 29.03.06, 00:25 O, tu tez wesoło... ;) Mysza oczywiście że twoja obecność na majówce jest obowiązkowa. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: forumowe majówki 29.03.06, 00:46 Bo ja już taka jestem przerażająca... UUUUU! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: forumowe majówki 29.03.06, 00:51 nie żeby, ale spać juz idę. Ciężki dzień się zapowiada ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: forumowe majówki 28.03.06, 23:04 Jakies spotkania na pewno sie odbedą, bo czemu mialyby sie nie odbyć. Nie ma na pewno szans (i potrzeby), by spotykali sie wszyscy ze wszystkimi. Ja np. z angielskim akcentem cieniutko, z telefonem komorkowym takoż. Kto by chciał się ze mną spotykać Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: forumowe majówki 28.03.06, 23:06 mysle, że pare osób się znajdzie. ja tez mógłbym przyjśc bez telefonu:) Odpowiedz Link Zgłoś
mazowianka Re: forumowe majówki 28.03.06, 23:27 Ja też na spotkanie z esccortem,gotowa jestem telefon utopić w jez.fabrycznym póki jeszcze istnieje:))angielski też mało znam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: forumowe majówki 28.03.06, 23:36 jej, pomogę Wam z tym angielskim, nie taki diabeł....akcent mam kiepski, taki środkowoeuropejski, ale ja go lubię. Inni - a co mi tam inni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
latajacamysz Re: forumowe majówki 29.03.06, 00:08 Jestem tu od niedawna, nie specjalnie wprowadzona w forumowe tematy, które podwyższaja ciśnienie. Jednak zawsze chętnie zgłoszę się na majówkę/grila/ognisko/imprezę! Co się zaś tyczy osobników którzy tu mogą kogoś obrażać, to sądzę nieśpieszno im będzie to samo robić 'w realu' lub nawet pojawić się na spotkaniu ;-) Tak czy inaczej oby już było ciepło, a do spotkania na łonie natury, zawsze parę osób sie znajdzie, prawda? Pozdrawiam ciepło, Mysza Odpowiedz Link Zgłoś