iod Re: Dzień Dobry w lato 22.06.06, 09:35 Dzień dobry latem. Dzień dobry w lecie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lashana1 Re: Dzień Dobry w lato 22.06.06, 21:10 Uf jak goraco i parno. Za kilka dni się przyzwyczaimy. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: Dzień Dobry w lato 22.06.06, 21:28 Za kilka dni ma być zimno.. Podobno większośc goracych dni tego lata juz za nami... Odpowiedz Link Zgłoś
robert_58 Re: Dzień Dobry w lato 25.06.06, 08:16 część, śpiochy pobudka, wstać!!! koniom wody ... trajlalaljlaljalaljlalajlalalalala Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: Dzień Dobry w lato 25.06.06, 08:51 też coś, jakie śpiochy... Dzień dobry. Znów gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
mazowianka Re: Dzień Dobry w lato 25.06.06, 12:32 Całuję wszystkich gorąco, kocham taką pogodę,niech będzie jak najdłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
drabbu Re: Dzień Dobry w lato 25.06.06, 14:31 mazowianka napisała: Całuję wszystkich gorąco Mazowianko - dziękujemy równie gorąco. A czy mogłabyś postawić lody? Odpowiedz Link Zgłoś
mazowianka Re: Dzień Dobry w lato 25.06.06, 22:15 Sorry,dopiero wróciłam,lody bardzo chętnie, czekam na podanie, gdzie i kiedy, oczywiście te lody:) Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: Dzień Dobry w lato 26.06.06, 08:34 Dzień dobry. ktos chyba narzekał, że w Polsce jest zimno-brrr. Odpowiedz Link Zgłoś
qaz2510 Re: Dzień Dobry w lato 26.06.06, 08:40 pogoda jest komfortowa- za to moj brzuch woła stanowczo o pomoc - strasznie mnie boli:(((( macie jakieś rady? P.S chodzę już na basen w icds no i jest fajnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: Dzień Dobry w lato 26.06.06, 08:48 ale ból brzucha to nie jest efekt opicia się wody w basenie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ilexx Re: Dzień Dobry w lato 26.06.06, 09:06 Tobie P22 wszystko się kojarzy z jednym. Zapewne woda ma badania, bo bez nich to zbyt duże ryzyko. Tak przy okazji w szanujacych się basenach takie badania sa wywieszane na tablicy ogłoszeń, żeby każdy mógł sprawdzić, że niczym nie ryzykuje. A na brzuch to mi mięta pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
qaz2510 Re: Dzień Dobry w lato 26.06.06, 09:19 powiem Wam jedno! Macie rację! ale woda jest chyba nie za bvardzo czysta :( moja jam ustna jest bardzo uczulona na rózne nieczystości np zjedzenie nieumytego owocu czy nieumycie rąk przed jedzeniem skutkuje u mnie otwarciem ranek po wewnętrznej stronie policzków no i złapałem sie na tym jak na basenie nabieram wodę w usta no i wczoraj rano już miałem tego efekt niestety :( Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: Dzień Dobry w lato 26.06.06, 09:20 no tak, ale mi chodziło o chlor. Woda jest chlorowana i przez to mogą wystepowac różne objawy. Odpowiedz Link Zgłoś
robert_58 Re: Dzień Dobry w lato 26.06.06, 09:25 dzień dobry, a z wodą nie przesadzajcie. Jest mocno chlorowana (bardziej niż na innych basen gdzie byłem). Idealnie "jałowej" wody nigdy się nie uzyska, zwłaszcza na basenie a dodatkowo w tak gorące dni. A jeżeli jeszcze Gaz masz jakąś nadwrażliwość - musisz być bardziej ostrożny. Chyba, że coś się w wodzie w ostanich upalnych dniach rozwineło... Odpowiedz Link Zgłoś
ilexx Re: Dzień Dobry w lato 26.06.06, 09:38 No cóż jedną z licznych zalet ICDSu są kłopoty z klimatyzacją. Nie wiem jak jest na basenie, ale na sali gimnastycznej to poprostu dramat, podobnie na widowiskowej i w korytarzach. Mam osobiste doświadczenia a i relacje innych sa podobne. Odpowiedz Link Zgłoś
qaz2510 Re: Dzień Dobry w lato 26.06.06, 09:53 ilexx napisała: > No cóż jedną z licznych zalet ICDSu są kłopoty z klimatyzacją. Nie wiem jak > jest na basenie, ale na sali gimnastycznej to poprostu dramat, podobnie na > widowiskowej i w korytarzach. Mam osobiste doświadczenia a i relacje innych sa > podobne. dla korzystających z basenu to nie kłopot bo woda przytjemna, ale jak stałem na widowni to tragedia - pot płynie wszystkimi możliwymui drogami :) Odpowiedz Link Zgłoś
mazowianka Re: Dzień Dobry w lato 26.06.06, 10:44 Kochani, o czym wy piszecie,z tego co mi wiadomo, to ICDS nie ma klimatyzacji? przynajmniej ja o tym nie wiem żeby była, przekonałam się na własnej skórze,sesje odbywają się w auli i jeszcze nigdy nie była włączona,są tylko nawiewy powietrza z zewnatrz,wiadomo że jak jest upał,to w auli też jest upał,ostatnia sesja była na korytarzu w 50 stopniowym upale wewnątrz,to samo jest w salach lekcyjnych,pójdzcie i sprawdzcie,a może jest tylko w ramach oszczędności jest nie włączana, a tak ciekawe czy w gabinecie P. Dyrektora też jest taki upał?? czy może tylko w salach i na korytarzach? Odpowiedz Link Zgłoś
mazowianka Re: Dzień Dobry w lato 26.06.06, 12:20 Oczywiście że nie, tylko trzeba to sprawdzić, ale rok szkolny się zakończył, i powiedzą że to strata pieniędzy teraz aby w klasach była włączona klimatyzacja w czasie kiedy nie ma uczniów. W czasie słynnego "tańca z gwiazdami" też pot lał się po plecach i nie tylko:) ale tańczącym włodarzom to nie przeszkadzało. Odpowiedz Link Zgłoś
ilexx Re: Dzień Dobry w lato 26.06.06, 14:50 Czy jest az tak żle z kasa gminną, że oszczędzają na klimatyzacji, czy może tam nie ma skutecznej klimatyzacji i w taki dzień jak dzisiaj, lepiej być nie może ... Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: Dzień Dobry w lato 26.06.06, 16:26 ilexx napisała: > No cóż jedną z licznych zalet ICDSu są kłopoty z klimatyzacją...na sali gimnastycznej to poprostu dramat... oj tam, dramat, najlepsze połączenie: wysiłek fizyczny plus naturalna sauna. Efekt murowany!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ilexx Re: Dzień Dobry w lato 26.06.06, 17:51 I to jest to! W czasach walki ze zbędnymi kilogramami, proponuję w ICDS organizować zajęcia dla puszystych, którzy nie chcz byc puszyści. Integracyjne Centrum Drenowania Sadełka Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: Dzień Dobry w lato 26.06.06, 22:02 ilexx napisała: > I to jest to! W czasach walki ze zbędnymi kilogramami, proponuję w ICDS > organizować zajęcia dla puszystych, którzy nie chcz byc puszyści. > Integracyjne > Centrum > Drenowania > Sadełka umknęło mi jakoś, a takie ładne!!! wiedziałam, że to miejsce ma przyszłość ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: Dzień Dobry w lato 27.06.06, 08:22 Dzień dobry, 30 stopni, imieniny Władysława i Cyryla, dzień po urodzinach najpiękniejszego, a żyć trzeba dalej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
randolff Re: Dzień Dobry w lato 27.06.06, 16:22 Co za pogoda... żyć sie nie da. Narzekaliście że zima zła i długa, prosiliście o trochę ciepła i słoneczka - to teraz proszę, wykrakaliście i smażymy się... och jak przyjemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mortimerr Re: Dzień Dobry w lato 27.06.06, 17:39 jak jest snieg to zle, bo trzeba odsniezac, jak pada deszcz to zle, bo bloto, jak swieci slonce to zle, bo goraco. czy zawsze trzeba narzekac na pogode? dla mnie jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
mortimerr Re: Dzień Dobry w lato 27.06.06, 17:42 jak Ci sie nie podoba randolffie to sobie jedz do jakiegos zimnego kraju - polecam norwegie. temperatura nie przekracza 18 stopni C. Odpowiedz Link Zgłoś
randolff Re: Dzień Dobry w lato 27.06.06, 17:52 Koncepcja ze wszech miar słuszna. Ja jako miłośnik temperatur nie przekraczajcych 20 stopni pow. zera chętnie bym się tasm wybrał. Tylko nie wiem co na taką propozycję spędzenia wakacji powie moja ciepłolubna lepsza połowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
mortimerr Re: Dzień Dobry w lato 27.06.06, 17:54 a (przepraszam, ze zadam bardzo osobiste pytanie) musisz ja wszedzie ze soba ciagac?? ty do Norwegii, ona na Bora Bora :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Dzień Dobry w lato 27.06.06, 17:56 No właśnie, uczepią się te chłopy jakby nie mogli sobie sami wyjechać (tzn. sami z dziećmi). A my na Bora... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
randolff Re: Dzień Dobry w lato 27.06.06, 18:01 Chyba macie na myśli wyspy Bara Bara :) Odpowiedz Link Zgłoś
mortimerr Re: Dzień Dobry w lato 27.06.06, 18:04 no prosze! jaki fuluterny, myslalby kto. ja znam takich, co to na forum tu o bikini tu o bara bara, a w domu jak przychodzi co do czego, to spac sie chce. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mazowianka Re: Dzień Dobry w lato 27.06.06, 18:05 Mnie się też ta propozycja podoba,niech sobie chłopy:) jadą do tej norwegi, a my dziewczyny jedziemy na bora-bora, nie mylić z bara,bara:) panowie oczywiście z dziećmi. Odpowiedz Link Zgłoś
randolff Re: Dzień Dobry w lato 27.06.06, 18:08 O przepraszam. Wyspy Bara Bora są bardziej przyjazne dzieciom - woda, piasek, ciepło. W Norwegii to mogą się szybko zaziębić, zostac pogryzione przez komary, a i na loda czy Mcdonalda nie mają co liczyć bo drożyzna a tata oszczędza na piwo :) Odpowiedz Link Zgłoś
mortimerr Re: Dzień Dobry w lato 27.06.06, 18:10 wyspy Bara to raczej nie sa przyjazne dzieciom. chyba, ze tym poczetym :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Bara Bara 27.06.06, 18:32 Stanowczo tam jedziemy dziewczyny! images.google.pl/images?q=bora%20bora&oe=UTF-8&client=firefox-a&rls=org.mozilla:pl-PL:official&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Bara Bara 27.06.06, 18:34 Boraborańczyk ;) www.jefflewisphotography.com/adm/photo/37_BoraBoraManWebsite.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
mortimerr Re: Bara Bara 27.06.06, 18:35 te domki na palach snia mi sie juz po nocach :)) eh... Odpowiedz Link Zgłoś
randolff Re: Bara Bara 27.06.06, 18:36 Tragedia. Nie widziałem żadnego baru piwnego z TV. Nie ma tez gdzie pograc w piłę, na rowerze też nie pojeździsz bo wszędzie piach. Nic tylko plaża i rekiny w morzu. Nie dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mortimerr Re: Bara Bara 27.06.06, 18:40 plywanie. to bardzo zdrowy sport. nie obciaza kregoslupa i stawow. a zeby wyjsc na plaze trzeba najpierw przeplynac. przyjemne z pozytecznym :) Odpowiedz Link Zgłoś
j46 Re: Bara Bara 27.06.06, 21:06 Tego brak, ale są za to tajfuny, rekiny, i cudowne atole i przepyszne laguny. No i napewno mnogość bogatych turystów. Odpowiedz Link Zgłoś
mazowianka Re: Bara Bara 27.06.06, 23:02 I niedługo bedą tam, kobitki z Łomianek, nam nawet rekiny nie straszne, a bogaci turyści się przydadzą:) prawda dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: Dzień Dobry w lato 29.06.06, 09:11 dzień dobry, kawa lepiej smakuje, jak chłodniej wokół :) Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: Dzień Dobry w lato 04.07.06, 08:48 kolejny gorący dzień 30 st, jutro 33 st:) Odpowiedz Link Zgłoś