zenia13 02.11.06, 16:42 Szanowny bajm-mot znowu oszukał mieszkańców,program który tak hucznie zapowiadał będzie JUTRO O GODZ 16.10 w Polsacie, a nie dzisiaj. Nawet wiadomości nie umie przekazać uczciwie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
papirus22 Re: Kłamstwo bajm-mota 02.11.06, 23:04 jak to bajmot oszukał znowu? A co dzisiaj nie było tego programu? Pora rzeczywiście fatalna na oglądanie! Odpowiedz Link Zgłoś
lomek2 Re: Kłamstwo bajm-mota 02.11.06, 23:19 E tam, zaraz oszukał! Pomerdało się chłopinie i tyle... :) Po tym jak mu dziennikarka z TVP przerwała wpół słowa i podważyła stwierdzenie, jakoby reprezentuje całe Łomianki, musi się nieco stresować przed kolejną migawką w porze najmniejszej oglądalności :) Odpowiedz Link Zgłoś
mazowianka Re: Kłamstwo bajm-mota 02.11.06, 23:44 lomek2 napisał: > E tam, zaraz oszukał! > Pomerdało się chłopinie i tyle...- Ta niech mu się merda już coś innego:) Jak się tak bardzo stresuje występami w TV to niech siedzi w domu, a nie pcha się na afisz reprezentować całe Łomianki. Mnie się nie pytał czy może mnie reprezentować,więc niech mówi tylko w swoim imieniu. Forum Łomianki OIOM Lec Sokole Odpowiedz Link Zgłoś
jaco2001 Re: Kłamstwo bajm-mota 03.11.06, 09:58 mazowianka napisała: > Jak się tak bardzo stresuje występami w TV to niech siedzi w domu, > a nie pcha się na afisz reprezentować całe Łomianki. ten kolo z bajmot to przede wszystkim niewyględny jest:) ale ciągnie go do malego ekranu, ciągnie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
starsailor3 Re: Kłamstwo bajm-mota 03.11.06, 10:15 >ten kolo z bajmot to przede wszystkim niewyględny jest:) ale ciągnie go do >malego ekranu, ciągnie...:) Dlatego też powinni puścić ten program w Halloween - miałby straszącą wartość edukacyjną. W dodatku ta zgroza bijąca od tras śmierci biegnących przez środek salonów nieświadomych zagrożenia mieszkańców Łomianek. A w centralnym punkcie ekranu - makieta największego węzła komunikacyjnego w Europie wielkości 10ciu Tesco i szum wody w głośnikach - Dolby Digital 24 bity. To woda zalewa Łomianki. Zalewa, bo trasy po wale nie wybudowali (każdy przecież wie, że to trasy chronią przed powodzią, a najlepiej już wie to Bajm, bo stowarzyszenie założył). Wycie tłumu, lament kobiet z dziećmi. A na końcu On - wybawia... Bohatersko ujmuje łopatę i sypie. Sypie pod trasę po wale. Wyciąga piach z Wisły pogłębiając ją i niwelując zagrożenie powodziowe. Nasz kochany. Wielki. Piękny (przesadziłem!) bohater! Odpowiedz Link Zgłoś
jaco2001 Re: Kłamstwo bajm-mota 03.11.06, 10:26 starsailor3 - hehe niezły nastrój wprowadziłeś. nie wiem czy tego gościa kiedyś widziałeś ale on mi bardziej pasował do programów typu wódko pozwól żyć:) taki wódczany fejs chłop ma:) nie ma to tamto - naprawdę nas ochroni przed powodzią:) alko. Odpowiedz Link Zgłoś
starsailor3 Re: Kłamstwo bajm-mota 04.11.06, 00:16 Obejrzałem materiał na stronie Polsatu. Bajm jak zwykle w nienajlepszej formie. Nadal utrzymuję, że powinni niektóre fragmenty tego programu puścić w Halloween dla siania zgrozy. Za to jego oponent w niebieskiej koszuli bardzo medialny. Wyjściowy. I do rzeczy mówi. Niech się więcej w TV pokazuje :) Ciekawe kto to. Odpowiedz Link Zgłoś