boziewicz 01.03.07, 11:57 serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34397,3954353.html fiu fiu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
esscort Re: sąsiad? 01.03.07, 12:24 Widuję Romana G. w rzadowym aucie (mamy nie rozpoznaję), ale z reguly jest to bmw a nie lancia. Czasem honorowy prezez Młodzieży Wszechpolskiej kieruje sam - wywala koguta na dach i grzeje. Odpowiedz Link Zgłoś
boziewicz Re: sąsiad? 01.03.07, 12:48 A w jakich rejonach Wielki Sąsiad stacjonuje? Odpowiedz Link Zgłoś
lomek2 Re: sąsiad? 01.03.07, 15:37 Niebieskim swiatłem pulsującym ma prawo poruszac się po drogach publiczbnych wyłacznie pojazd uprzywilejowany w akcji, a nie byle oszołom, który ma takie widzimisię. Nawet radiowóz czy karetka pogotowia moze używać tych świateł w określonych wypadkach. Zawsze twierdziłem że to zwykły burak. To co czytam napisane przez świadków-sąsiadów w najmniejszym stopniu nie zmienia mojego poglądu na temat klanu Giertychów :) Tatuś, rusofil i przeciwnik wystapienia Polski w RWPG i Układu Warszwskiego (po 90-tym roku!) wychwalał Jaruzelskiego i był jednym z jego doradców w okresie istnienia WRON, dziś dzięki prostym, naiwnym ludziom o krótkiej pamięci jest szczodrze opłacanym europosłem i ośmiesza Polskę negując teorię ewolucji. Synalek poszedł drogą kariery politycznej, bo w końcu jest to najlepszy sposób żeby na wpół dzikim kraju nic nie ryzykując natrzaskać kasiory. I z drugim, sobie równym, Lepperem niszczą w Polakach resztki wyczucia godności i przyzwoitości. Ale czego się spodziewać po osobnikach, którzy pochodzą nie od naczelnych ale od koniowatych? Odpowiedz Link Zgłoś
ciuciubabka3 Re: sąsiad?.... i wszystko jasne:))) 01.03.07, 13:41 wiadomosci.onet.pl/1495354,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
boziewicz Re: sąsiad?.... i wszystko jasne:))) 01.03.07, 13:53 Dla jasności - zacząłem ten wątek bardziej z chęci poznania łomiankowskich sąsiadów w sensie "celebrities" a nie z chęci kolekcjonowania adresów a co za tym idzie wszelkich niedogodności z racji tłumaczenia się "na co wam to obywatelu?". Jestem tu od niedawna. Na forum Żoliborz Bielany wątek "Kto znany mieszka na Żoliborzu" jest dośc popularny, stąd moja próba transplantacji na Łomianki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: sąsiad?.... i wszystko jasne:))) 01.03.07, 14:05 Przerabialiśmy wątek znanych łominakowiczów. Niestety mam wyjatkowo krótka pamięć i nie pamietam, jaki mial tytuł. Odpowiedz Link Zgłoś
etaam Re: sąsiad?.... i wszystko jasne:))) 21.04.07, 09:34 esscort napisał: > . Niestety mam wyjatkowo krótka pamięć Krótką ale dobrą czy Dobrą ale krótką. Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: sąsiad?.... i wszystko jasne:))) 01.03.07, 14:03 E tam, zaraz jasne. Gdyby Roman powiedzial wprost: samochód był prywatny nikomu nic do tego, kto i gdzie nim jechał, to by było jasne. A tak można odnieść wrażenie, że Roman kręci. Nie powiedział wprost, że auto było prywatne, więc może faktycznie nie było MEN ani BOR-u, ale za to np. innego ministerstwa. Jeżeli auto było prywatne, to po cholerę to tłumaczenie, że nie jechali rodzice. Nie zdziwiłbym się, gdyby sie okazało, że samochód był np. z ministerstwa kultury a jechali nie rodzice lecz teściowie Romana :) Oczywiscie guzik mnie obchodzi, kto po jaką flaszkę do tego sklepu jechał. Odpowiedz Link Zgłoś
grzybowaa Re: sąsiad?.... i wszystko jasne:))) 01.03.07, 16:25 Dwie limuzyny codziennie przywożą i odwożą pana, który podobno ma wpływać na edukację naszych dzieci. Zawsze jak ich widzę zastanawiam się dlaczego akurat dwie a nie jedna albo 4. Codziennie ok. 8.20 przyjeżdżają, czekają pod płotem aż pan wyjdzie i ruszają z piskiem opon i wyciem syren. Odpowiedz Link Zgłoś
i_bella Re: sąsiad?.... i wszystko jasne:))) 01.03.07, 17:02 dajcie spokój, naprawdę Odpowiedz Link Zgłoś
mmc_lomianki Re: sąsiad?.... i wszystko jasne:))) 01.03.07, 17:26 >Codziennie ok. 8.20 przyjeżdżają, czekają pod płotem aż pan wyjdzie i ruszają z >piskiem opon i wyciem syren. A motłoch stoi w korku, bo nie ma syren i nikt z drogi się nie usuwa... Odpowiedz Link Zgłoś
beasaf celebrities po sąsiedzku 20.04.07, 23:11 No jest chyba jeszcze Stan Borys. I, kto wie, moze niebawem zadomowi się Marcin Mroczek. Pytał niedawno o Urząd Gminy, konkretnie owydział gruntów, więc kto wie... Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: celebrities po sąsiedzku 20.04.07, 23:14 Obejrzałem ostatnio Pana Mroczka w programie Wojewódzkiego. Wygląda na to, że kolejny "zaskok ala Giertych" do Ł.się wprowadza:) Dziękuję za taką nobilitację. Odpowiedz Link Zgłoś
beasaf Re: celebrities po sąsiedzku 20.04.07, 23:30 No nie przesadzaj, to tylko malutki mroczek, co najwyżej z narzeczoną, a nie Wielki tfu Sąsiad Odpowiedz Link Zgłoś
beasaf Re: celebrities po sąsiedzku 21.04.07, 00:22 Na szczęście nie mój, ten Wielki, patrz google i... Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: sąsiad? 21.04.07, 01:17 to chyba mam hit, dla lpru. W Łomiankch zamiszka doda, tak ta doda:) No ale nie mam jeszcze pewności, sledztwa robić nie będe, słyszałem na razie:) Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: sąsiad? 21.04.07, 01:24 papirus22 napisał: > to chyba mam hit, dla lpru. W Łomiankch zamiszka doda, tak ta doda:) Dlaczego dla LPR-u?! Myślisz, że Roman i ska lubią sobie popatrzeć na laski z silikonowymi częściami? Odpowiedz Link Zgłoś