krzysiom1 07.03.07, 19:58 Mam pytanie do naszych drogich Forumowiczek. Co myślicie o Parti Kobiet? Przydałaby się jakaś nowa, świeża polityczna siła w Łomiankach! Może jakieś Koło byscie założyły? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysiom1 Re: Partia kobiet 07.03.07, 20:45 i_bella napisała: > żartujesz, tak? Poważnie! Odpowiedz Link Zgłoś
lomek2 Re: Partia kobiet 07.03.07, 21:03 W tak dużej wsi Koło Gospodyń Wiejskich powinno działać i to aktywnie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
i_bella Re: Partia kobiet 07.03.07, 21:18 Lomek, marzycielu, instytucja wiejskiej gospodyni we współczesnym świecie zamiera; nawet ja niestety już do tejże nie należę. A skoro ja odpadam, a chyba na tym forum byłam jedyną (mogę się mylić) wiejską gospodynią, to koła nie stworzymy. Chyba, że w celach wybitnie odprężających wieczorową porą...dla mnie to może być i koło, partia czy tez cokolwiek innego. Zresztą, nieformalnie to i tak już działamy troszku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: Partia kobiet 07.03.07, 21:31 i_bella napisała: > Zresztą, nieformalnie to i tak już działamy troszku ;) No właśnie! Może wystarczy trochę to działanie sformalizować i będzie przyjemne z pożytecznym. Odpowiedz Link Zgłoś
jorybka1 Re: Partia kobiet 08.03.07, 17:30 krzysiom1 napisał: > i_bella napisała: > > > Zresztą, nieformalnie to i tak już działamy troszku ;) > No właśnie! > Może wystarczy trochę to działanie sformalizować i będzie przyjemne z > pożytecznym. Ale my juz miałyśmy i przyjemnie i pożyteczne działania. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: Partia kobiet 08.03.07, 18:02 "Partia Kobiet koło w Łomiankach" Popatrzcie jak to brzmi... Odpowiedz Link Zgłoś
robert_58 Re: Partia kobiet 08.03.07, 20:28 krzysiom1 napisał: > "Partia Kobiet koło w Łomiankach" > Popatrzcie jak to brzmi... Partia broni Partia radzi Partia nigdy Cię nie zdradzi Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: Partia kobiet 08.03.07, 20:31 robert_58 napisał: > Partia broni > Partia radzi > Partia nigdy Cię nie zdradzi "Mniej łańcuchów, więcej batów!":) Odpowiedz Link Zgłoś