Dodaj do ulubionych

ŁOMIANKOWSKIE FIRMY

10.03.07, 11:33
czesc w tym roku koncze studia, do ktorych firm polecacie zlozyc aplikacje a
ktore omijac szerokim lukiem?????
z gory dzieki za pomoc
Obserwuj wątek
    • lapassion2 Re: ŁOMIANKOWSKIE FIRMY 12.03.07, 12:37
      nikt nie odpowie? :((
      • lomek2 Re: ŁOMIANKOWSKIE FIRMY 12.03.07, 12:43
        Bo to, czy się będziesz dobrze czuł w firmie, zalezy nie tylko od szefa i jugo
        pracowników ale i od Ciebie.
        Co chciałbys usłyszeć? Żale tych, którym jedna czy druga praca z jakichś powodów
        nie odpowiadała?
        • lapassion2 Re: ŁOMIANKOWSKIE FIRMY 12.03.07, 13:25
          nie nie chodzi mi o zale pracownikow, ale nie oszukujmy sie, sa firmy w ktorych
          traktuje sie pracownika jak smiecia a sa i takie, w ktorych panuje naprawde
          mila atmosfera. jezeli co nieco slyszeliscie o atmosferze w Łomiankowskich
          firmach, to bylbym wdzieczny za podpowiedz. oczywiscie zgadzam sie, ze wiele
          zalezy od samego kandydata do pracy. ja koncze sgh.
          • lomek2 Re: ŁOMIANKOWSKIE FIRMY 12.03.07, 14:16
            Nie wiem, czy w Łomiankach jest wiele firm, które docenią Twoje SGH. Nie wiem
            czy są jakiekolwiek... Szukałbym w dużych firmach, które zbudowały tu sobie
            siedzibę, a nie w małych firmach lokalnych, które wyrosły z zakładów
            rzemieślniczych.
            Zobacz na stronach www tych firm, czy nie szukają obsady.
            I bardziej niż szefem martw się o współpracowników, którzy jeśli poczują się
            zagrożeni, nie umilą Ci zycia :)
            • lapassion2 Re: ŁOMIANKOWSKIE FIRMY 12.03.07, 14:44
              dzieki za odpowiedz. tez mysle, ze lepsza opcja to szukanie pracy w firmach
              duzych, z ugruntowana pozycja, jak np. CAT czy Inter Cars. wiele juz slyszalem
              na temat pracy w malych firemkach, w ktorych szefem jest wlasciciel. chociaz
              oczywiscie nie nalezy generalizowac.
              • lomek2 Re: ŁOMIANKOWSKIE FIRMY 12.03.07, 14:52
                W większośc firm szefem jest właściciel. Pytanmie tylko czy mu podlegasz
                bezpośrednio. W duzych firmach zwykle nie. I to jest wada a nie zaleta.
    • boziewicz Re: ŁOMIANKOWSKIE FIRMY 12.03.07, 13:20
      Może IQ mi nie staje, ale jakoś sie niedoczytałem, jaką sprawność na studiach
      zdobyłeś?
      Obawiam sie, że moga być takie kierunki, które i w Łomiankach będą mało
      przydatne. Myślę oczywiście o pracy w zawodzie, bo na inną to chyba szkoda było
      czasu na studia.
      Pozdrawiam i sukcesów zyczę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka