22.03.07, 00:41
Co tu się wyrabia... nie ma moich kochanych Przyjaciół??? lomiankowicz,
tęsknię! Zenia, za Tobą też, nie martw się :)))) Ja Was nigdy nie zapomnę Kochani!
Obserwuj wątek
    • grzybowaa Re: Kraksa!!! 22.03.07, 08:50
      ja jestem :)) A kto i czym się martwi???
      • frags Re: Kraksa!!! 22.03.07, 09:40
        grzybowaa napisała:

> ja jestem :)) A kto i czym się martwi???

a kto Ty jesteś??? Bo nie kojarzę? Zenia?
        • lomiankowicz Re: Kraksa!!! 22.03.07, 09:54
          Dzień bez obrzucenia kogoś błotem jest dla fragsa dniem straconym?
          • frags Re: Kraksa!!! 22.03.07, 09:56
            Jeesteś, cześć stary. A czy ja cię obrzucam błotem? Na razie nie. Co słychać. A
            propos błocka podobno strasznie rozmiękło po tych deszczach. Jak poranny spacer?
            Buty nie zostały na łące?
    • etaam Re: Kata sterofa 22.03.07, 10:09
      frags napisał:

> Co tu się wyrabia.. Ja Was
      >Kochani!

Nerwy puściły, coś mocno zabolało, czy może głęboki stan
      depresji psychofizycznej.

---------------
      Czy słońce, czy chmury
      Głowa do góry
      • frags Re: Kata sterofa 22.03.07, 10:11
        Wręcz przeciwnie! Ostatnie wydarzenia forumowe rozbawiły mnie serdecznie.
        Hahahaha, a że pamiętam, to chyba miło?
        • kiix Re: Kata sterofa 22.03.07, 10:34
          frags napisał:

> .
          > , a że pamiętam, ?

Co pamiętasz, a toto wyżej jakoś tak dziwnie brzmi.
          • frags Re: Kata sterofa 22.03.07, 11:06
            kiix napisał:

Co pamiętasz, a toto wyżej jakoś tak dziwnie brzmi.

Wszystko pamiętam. Każdą rozmowę. Ale - dlaczego się wtrącasz? Hmmm :))) kiix :)))
        • dodan Re: Kata sterofa 22.03.07, 12:31
          A jakie to wydarzenia cię tak rozbawiły,też bym się z czegoś pośmiał:-))
          • frags Re: Kata sterofa 22.03.07, 12:58
            Wczorajsze pseudopęknięcie emocjonalne jednego z forumowiczów, który był bardzo
            zangażowany w to, że Pszczoła została Wielką Pszczołą. A wczoraj napisał, że nie
            cierpi hipokryzji. Rozbawiło mnie to, że sprawa jest małej wagi, a emocji w tym
            forumowiczu tyle, że można obdzielić kilka roztrzęsionych pań w okresie
            kobiecego przekwitania...
            • robert_58 Re: Kata sterofa 22.03.07, 13:03
              :)
              a może to tylko chwilowa wiosenna deprecha? Wczorajszy dzień pasuje jak żaden inny
              • frags Re: Kata sterofa 22.03.07, 13:04
                Raczej coś cyklicznego. Od czasu do czasu ów forumowicz ma takie gwałtowne
                wzloty i upadki.
                • dodan Re: Kata sterofa 22.03.07, 13:38
                  myślisz że chodzi o wielką pszczołę? jeśli tak , to przykre ale naiwność czasem
                  faktycznie bywa śmieszna
                  • frags Re: Kata sterofa 22.03.07, 13:44
                    Ten forumowicz, którego mam na myśli ma wiele twarzy, ale nie jest Wielką
                    Pszczołą. Co nie zmienia faktu, że zabawnie wypada jego uniesienie. Aż zaczynam
                    z rozbawieniem zastanawiać się, jak wygląda, gdy unosi się w innych sytuacjach
                    życiowych... :))))))))))))))))))))))))))))))))
                    • dodan Re: Kata sterofa 22.03.07, 15:54
                      wiem fragi kogo masz na myśli, pytałem tylko skąd wiesz że skutkiem jego
                      uniesień jest wielka pszczoła????, bo jeśli tak jest jak mówisz to mnie to też
                      zaczyna rozśmieszać:-))
                      • frags Re: Kata sterofa 22.03.07, 15:58
                        Skutek uniesienia jest bardziej prozaiczny, to nie afekt do Wielkiej Pszczoły
                        wywołał ów stan, lecz defekt w uchwale o opłatach adiacenckich. No cóż, jak
                        mawiał Witkacy "Nie jest to przyjemność duża cały dzień malować stróża i za taki
                        marny zysk..." - niee dalej jest nieładnie.
                        • kowalik22 Re: Kata sterofa 22.03.07, 18:48
                          Przeczytałam, co napisaliście, i myśle sobie, że chyba zbyt krótko na forum
                          jestem, bo nie umiem się z tego "uniesienia jednego z Forumowiczów" - choć
                          często mi dokuczał, i z pewnością nie jestem jego "poplecznikiem" - naśmiewać.
                          Skoro tak bardzo dyskusja nad owym:
                          > defektem w uchwale o opłatach adiacenckich
                          wywołala u uczestnika dyskusji takie uczucia, to ja myślę, że źle to wróży.
                          I też nienawidze hipokryzji - choć mnie nic nie zaskoczyło.
                          • frags Re: Kata sterofa 22.03.07, 19:06
                            Ja właśnie kowaliku, nienawidzę hipokryzji. Dlatego nie będę udawał. Mnie ta
                            sytuacja bawi. Z wielu powodów. po pierwsze problem nie jest wart emocji. Po
                            drugie emocje są nieadekwatne do sytuacji. Po trzecie cała dotychczasowa
                            przygoda z tym forum owego forumowicza to wesola sprawa...
                            • kowalik22 Re: Kata sterofa 22.03.07, 19:26
                              Problem mógł wzbudzić emocje u kogoś, kto był absolutnie pewien, że mieszkańcy
                              na komisji mają swoje prawa, a głos ludu winien być przez radnych wysłuchany.
                              Problem mógł wzbudzić emocje u kogoś, kto uważał, że w radzie zasiadają
                              wyłącznie osoby kierujące się zdrowym rozsądkiem, znający prawo, i je
                              przestrzegający.
                              A także u kogoś, kto faktycznie pomagał - myślę, że w najlepszej wierze
                              - PZ w objęciu rządów. W przeświadczeniu, że będzie inaczej, niż było.
                              Wbrew pozorom, ten problem nie jest tak błahy.
                              On ma drugie dno - dla przyszłości Łomianek.
                              Jestem przekonana, że wszystko to razem mogło wywołać taką reakcję.
                              Ponadto nie wiemy, co jeszcze wydarzyło się na komisji.
                              • frags Re: Kata sterofa 22.03.07, 19:52
                                Kowaliku. To mnie wzrusza. Czuję się pobudzony...
                                • zenia13 Re: Kata sterofa 22.03.07, 20:58
                                  Zostałam wywołana do tablicy przez fragsa, więc się zgłaszam tylko nie przypominam
                                  sobie żebyśmy byli przyjaciółmi. Frags należę do osób które sobie same
                                  wybierają przyjaciół i nie pamiętam abyś kiedykolwiek do nich należał jak
                                  zapewne zauważyłeś od dawna traktuję Cię jak powietrze i niech tak zostanie.
                                  • frags Re: Kata sterofa 22.03.07, 22:38
                                    Cześć Zenka! Niezupełnie jak powietrze. Często perełki twojego humoru wypluwałaś
                                    w odpowiedzi na moje posty. Fajnie, że jesteś. Bałem się, że już znikłaś :))))
                                    Ale jak jesteś to OK. Droga Przyjaciółko!
                                • kowalik22 Re: Kata sterofa 22.03.07, 22:59
                                  > Czuję się pobudzony...

Nie uwierzę:) Toż Ty nie jesteś idealistą (chyba?).
                                  Nie Ty zderzyłeś się z szarą rzeczywistością...
                                  • frags Re: Kata sterofa 22.03.07, 23:01
                                    Ale wzruszenie mnie złapało za gardziel. Scisnęło i trzyma. Nakładają się na nie
                                    nerwy przeogromne, co też nasi Władcy w Wielebnym Ulu uchwalili. Czy mamy zerową
                                    stawkę czy zupelnie wręcz przeciwnie. Paps, czy żyw wrócił i czy humor mu
                                    dopisuje...
                                    • kowalik22 Re: Kata sterofa 22.03.07, 23:04
                                      Ale faktycznie - też jestem ciekawa.
                                      może jednak nie jest zerem?
                                      Tym bardziej, że Brycek nawet tej zerowej stawce odpuścił;)
                                      • frags Re: Kata sterofa 22.03.07, 23:21
                                        Brycek, Kowaliku, już siedzi od wczoraj w lesie. Ziemia zmarznięta, ale karbidem
                                        i łomem wykuł okop i flagę KOŁ na żerdce zatknął. Jak Pszczoły podejdą, będzie
                                        jaaatkaaaa!!!!!!
                                        • kowalik22 Re: Kata sterofa 22.03.07, 23:30
                                          :)))
                                          No to chyba znaczy, że oprócz flagi ma też laptopa i internet bezprzewodowy:)
                                          Albo.... ktoś inny za niego posty dziś wysyłał...
                                          O, psubraty, a komuś innemu na forum takie praktyki zarzucali;)

PS. jatka będzie, i owszem... za niekorzystanie z owocu,
                                          wykonanego w znoju i trudzie
                                          (pożal się Boże!) Bilansu Otwarcia;)
                                          • frags Re: Kata sterofa 22.03.07, 23:32
                                            Przerobił w lesie znalezioną poniemiecką radiostację i za jej pomocą wlamuje się
                                            na forum
                                            • kowalik22 Re: Kata sterofa 22.03.07, 23:41
                                              A, faktycznie, o tej radiostacji zapomniałam;)
                                              I pepeszę tez ma? Ma, co ja się pytam.

Dobranoc, Fragi, późno, jak na mnie.
                                              Do jutra:)
                                              • subiekt-96 Re: Kowaliko frags 23.03.07, 00:31
                                                Zaiste poziom dwóch ostatnich dyskutantów świadczy o ich wartościach
                                                duchowych i lubości ponad wszystko prymitywnie niskiego paplania i prób
                                                upadlania bliźniego .
                                                • esscort Re: Kowaliko frags 23.03.07, 10:38
                                                  subiekt-96 napisał:

> Zaiste poziom dwóch ostatnich dyskutantów świadczy o ich wartościach
                                                  > duchowych i lubości ponad wszystko prymitywnie niskiego paplania i prób
                                                  upadlania bliźniego .

Nawet z kowalika wychodzi w nocy ukryta natura złośliwej sroki
                                                  • kowalik22 Re: Kowaliko frags 23.03.07, 11:27
                                                    Do obu Panów powyżej:
                                                    Zaiste, trafnie bardzo odczytaliście moje posty. Pogratulować! ;)
                                                    Z Brycka i owszem, nieco się pośmiałam, ale o "upadlaniu" mowy być nie może.
                                                    Nawiązałam jedynie do faktu, przedstawionego przez owego "bliżniego" na tym
                                                    drugim forum, niezadowolenia autora Bilansu Otwarcia z powodu widocznych
                                                    oznak "braku oszczędności", postulowanych przez Bryceziona w owym bilansie.
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44690&w=59493531
                                                    Cytuję ostatnie zdanie:
                                                    "Ale możliwość oszczędności ignoruje się."

Pragnę nadmienić, że przeanalizowałam również (i Bry chyba też, skoro to
                                                    napisał)zmiany proponowane w budżecie na 2007 r, które miały zostać
                                                    zatwierdzone przez Radę na wczorajszej sesji.

Pozdrawiam wszystkich - dzień dobry:)
                                                  • papirus22 Re: Kowaliko frags 23.03.07, 12:04
                                                    Kowalik to hybryda, więc zależy, która głowa pisze, raz miła, raz złosliwa, a
                                                    innym razem ugodowa:)))
                                                  • frags Re: Kowaliko frags 23.03.07, 14:01
                                                    Paps ten subiekt to jakiś twój nowy patent? Śmieszny nawet.
                                                  • subiekt-96 Re: Kowaliko frags 23.03.07, 20:59
                                                    frags napisał:

> Paps ten subiekt to jakiś twój nowy patent?

Tak myślisz.
            • krzysiom1 Re: Kata sterofa 23.03.07, 20:11
              Skucha!
              W wątku o hipokryzji chodziło mi o moich sąsiadów:))))
              Frags z robkem dali się złapać jak muchy na lep :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka