frags 22.03.07, 00:41 Co tu się wyrabia... nie ma moich kochanych Przyjaciół??? lomiankowicz, tęsknię! Zenia, za Tobą też, nie martw się :)))) Ja Was nigdy nie zapomnę Kochani! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzybowaa Re: Kraksa!!! 22.03.07, 08:50 ja jestem :)) A kto i czym się martwi??? Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: Kraksa!!! 22.03.07, 09:40 grzybowaa napisała: > ja jestem :)) A kto i czym się martwi??? a kto Ty jesteś??? Bo nie kojarzę? Zenia? Odpowiedz Link Zgłoś
lomiankowicz Re: Kraksa!!! 22.03.07, 09:54 Dzień bez obrzucenia kogoś błotem jest dla fragsa dniem straconym? Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: Kraksa!!! 22.03.07, 09:56 Jeesteś, cześć stary. A czy ja cię obrzucam błotem? Na razie nie. Co słychać. A propos błocka podobno strasznie rozmiękło po tych deszczach. Jak poranny spacer? Buty nie zostały na łące? Odpowiedz Link Zgłoś
etaam Re: Kata sterofa 22.03.07, 10:09 frags napisał: > Co tu się wyrabia.. Ja Was >Kochani! Nerwy puściły, coś mocno zabolało, czy może głęboki stan depresji psychofizycznej. --------------- Czy słońce, czy chmury Głowa do góry Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: Kata sterofa 22.03.07, 10:11 Wręcz przeciwnie! Ostatnie wydarzenia forumowe rozbawiły mnie serdecznie. Hahahaha, a że pamiętam, to chyba miło? Odpowiedz Link Zgłoś
kiix Re: Kata sterofa 22.03.07, 10:34 frags napisał: > . > , a że pamiętam, ? Co pamiętasz, a toto wyżej jakoś tak dziwnie brzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: Kata sterofa 22.03.07, 11:06 kiix napisał: Co pamiętasz, a toto wyżej jakoś tak dziwnie brzmi. Wszystko pamiętam. Każdą rozmowę. Ale - dlaczego się wtrącasz? Hmmm :))) kiix :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dodan Re: Kata sterofa 22.03.07, 12:31 A jakie to wydarzenia cię tak rozbawiły,też bym się z czegoś pośmiał:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: Kata sterofa 22.03.07, 12:58 Wczorajsze pseudopęknięcie emocjonalne jednego z forumowiczów, który był bardzo zangażowany w to, że Pszczoła została Wielką Pszczołą. A wczoraj napisał, że nie cierpi hipokryzji. Rozbawiło mnie to, że sprawa jest małej wagi, a emocji w tym forumowiczu tyle, że można obdzielić kilka roztrzęsionych pań w okresie kobiecego przekwitania... Odpowiedz Link Zgłoś
robert_58 Re: Kata sterofa 22.03.07, 13:03 :) a może to tylko chwilowa wiosenna deprecha? Wczorajszy dzień pasuje jak żaden inny Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: Kata sterofa 22.03.07, 13:04 Raczej coś cyklicznego. Od czasu do czasu ów forumowicz ma takie gwałtowne wzloty i upadki. Odpowiedz Link Zgłoś
dodan Re: Kata sterofa 22.03.07, 13:38 myślisz że chodzi o wielką pszczołę? jeśli tak , to przykre ale naiwność czasem faktycznie bywa śmieszna Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: Kata sterofa 22.03.07, 13:44 Ten forumowicz, którego mam na myśli ma wiele twarzy, ale nie jest Wielką Pszczołą. Co nie zmienia faktu, że zabawnie wypada jego uniesienie. Aż zaczynam z rozbawieniem zastanawiać się, jak wygląda, gdy unosi się w innych sytuacjach życiowych... :)))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dodan Re: Kata sterofa 22.03.07, 15:54 wiem fragi kogo masz na myśli, pytałem tylko skąd wiesz że skutkiem jego uniesień jest wielka pszczoła????, bo jeśli tak jest jak mówisz to mnie to też zaczyna rozśmieszać:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: Kata sterofa 22.03.07, 15:58 Skutek uniesienia jest bardziej prozaiczny, to nie afekt do Wielkiej Pszczoły wywołał ów stan, lecz defekt w uchwale o opłatach adiacenckich. No cóż, jak mawiał Witkacy "Nie jest to przyjemność duża cały dzień malować stróża i za taki marny zysk..." - niee dalej jest nieładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kowalik22 Re: Kata sterofa 22.03.07, 18:48 Przeczytałam, co napisaliście, i myśle sobie, że chyba zbyt krótko na forum jestem, bo nie umiem się z tego "uniesienia jednego z Forumowiczów" - choć często mi dokuczał, i z pewnością nie jestem jego "poplecznikiem" - naśmiewać. Skoro tak bardzo dyskusja nad owym: > defektem w uchwale o opłatach adiacenckich wywołala u uczestnika dyskusji takie uczucia, to ja myślę, że źle to wróży. I też nienawidze hipokryzji - choć mnie nic nie zaskoczyło. Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: Kata sterofa 22.03.07, 19:06 Ja właśnie kowaliku, nienawidzę hipokryzji. Dlatego nie będę udawał. Mnie ta sytuacja bawi. Z wielu powodów. po pierwsze problem nie jest wart emocji. Po drugie emocje są nieadekwatne do sytuacji. Po trzecie cała dotychczasowa przygoda z tym forum owego forumowicza to wesola sprawa... Odpowiedz Link Zgłoś
kowalik22 Re: Kata sterofa 22.03.07, 19:26 Problem mógł wzbudzić emocje u kogoś, kto był absolutnie pewien, że mieszkańcy na komisji mają swoje prawa, a głos ludu winien być przez radnych wysłuchany. Problem mógł wzbudzić emocje u kogoś, kto uważał, że w radzie zasiadają wyłącznie osoby kierujące się zdrowym rozsądkiem, znający prawo, i je przestrzegający. A także u kogoś, kto faktycznie pomagał - myślę, że w najlepszej wierze - PZ w objęciu rządów. W przeświadczeniu, że będzie inaczej, niż było. Wbrew pozorom, ten problem nie jest tak błahy. On ma drugie dno - dla przyszłości Łomianek. Jestem przekonana, że wszystko to razem mogło wywołać taką reakcję. Ponadto nie wiemy, co jeszcze wydarzyło się na komisji. Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: Kata sterofa 22.03.07, 19:52 Kowaliku. To mnie wzrusza. Czuję się pobudzony... Odpowiedz Link Zgłoś
zenia13 Re: Kata sterofa 22.03.07, 20:58 Zostałam wywołana do tablicy przez fragsa, więc się zgłaszam tylko nie przypominam sobie żebyśmy byli przyjaciółmi. Frags należę do osób które sobie same wybierają przyjaciół i nie pamiętam abyś kiedykolwiek do nich należał jak zapewne zauważyłeś od dawna traktuję Cię jak powietrze i niech tak zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: Kata sterofa 22.03.07, 22:38 Cześć Zenka! Niezupełnie jak powietrze. Często perełki twojego humoru wypluwałaś w odpowiedzi na moje posty. Fajnie, że jesteś. Bałem się, że już znikłaś :)))) Ale jak jesteś to OK. Droga Przyjaciółko! Odpowiedz Link Zgłoś
kowalik22 Re: Kata sterofa 22.03.07, 22:59 > Czuję się pobudzony... Nie uwierzę:) Toż Ty nie jesteś idealistą (chyba?). Nie Ty zderzyłeś się z szarą rzeczywistością... Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: Kata sterofa 22.03.07, 23:01 Ale wzruszenie mnie złapało za gardziel. Scisnęło i trzyma. Nakładają się na nie nerwy przeogromne, co też nasi Władcy w Wielebnym Ulu uchwalili. Czy mamy zerową stawkę czy zupelnie wręcz przeciwnie. Paps, czy żyw wrócił i czy humor mu dopisuje... Odpowiedz Link Zgłoś
kowalik22 Re: Kata sterofa 22.03.07, 23:04 :) Ale faktycznie - też jestem ciekawa. może jednak nie jest zerem? Tym bardziej, że Brycek nawet tej zerowej stawce odpuścił;) Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: Kata sterofa 22.03.07, 23:21 Brycek, Kowaliku, już siedzi od wczoraj w lesie. Ziemia zmarznięta, ale karbidem i łomem wykuł okop i flagę KOŁ na żerdce zatknął. Jak Pszczoły podejdą, będzie jaaatkaaaa!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kowalik22 Re: Kata sterofa 22.03.07, 23:30 :))) No to chyba znaczy, że oprócz flagi ma też laptopa i internet bezprzewodowy:) Albo.... ktoś inny za niego posty dziś wysyłał... O, psubraty, a komuś innemu na forum takie praktyki zarzucali;) PS. jatka będzie, i owszem... za niekorzystanie z owocu, wykonanego w znoju i trudzie (pożal się Boże!) Bilansu Otwarcia;) Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: Kata sterofa 22.03.07, 23:32 Przerobił w lesie znalezioną poniemiecką radiostację i za jej pomocą wlamuje się na forum Odpowiedz Link Zgłoś
kowalik22 Re: Kata sterofa 22.03.07, 23:41 A, faktycznie, o tej radiostacji zapomniałam;) I pepeszę tez ma? Ma, co ja się pytam. Dobranoc, Fragi, późno, jak na mnie. Do jutra:) Odpowiedz Link Zgłoś
subiekt-96 Re: Kowaliko frags 23.03.07, 00:31 Zaiste poziom dwóch ostatnich dyskutantów świadczy o ich wartościach duchowych i lubości ponad wszystko prymitywnie niskiego paplania i prób upadlania bliźniego . Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: Kowaliko frags 23.03.07, 10:38 subiekt-96 napisał: > Zaiste poziom dwóch ostatnich dyskutantów świadczy o ich wartościach > duchowych i lubości ponad wszystko prymitywnie niskiego paplania i prób upadlania bliźniego . :) Nawet z kowalika wychodzi w nocy ukryta natura złośliwej sroki Odpowiedz Link Zgłoś
kowalik22 Re: Kowaliko frags 23.03.07, 11:27 Do obu Panów powyżej: Zaiste, trafnie bardzo odczytaliście moje posty. Pogratulować! ;) Z Brycka i owszem, nieco się pośmiałam, ale o "upadlaniu" mowy być nie może. Nawiązałam jedynie do faktu, przedstawionego przez owego "bliżniego" na tym drugim forum, niezadowolenia autora Bilansu Otwarcia z powodu widocznych oznak "braku oszczędności", postulowanych przez Bryceziona w owym bilansie. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44690&w=59493531 Cytuję ostatnie zdanie: "Ale możliwość oszczędności ignoruje się." Pragnę nadmienić, że przeanalizowałam również (i Bry chyba też, skoro to napisał)zmiany proponowane w budżecie na 2007 r, które miały zostać zatwierdzone przez Radę na wczorajszej sesji. Pozdrawiam wszystkich - dzień dobry:) Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: Kowaliko frags 23.03.07, 12:04 Kowalik to hybryda, więc zależy, która głowa pisze, raz miła, raz złosliwa, a innym razem ugodowa:))) Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: Kowaliko frags 23.03.07, 14:01 Paps ten subiekt to jakiś twój nowy patent? Śmieszny nawet. Odpowiedz Link Zgłoś
subiekt-96 Re: Kowaliko frags 23.03.07, 20:59 frags napisał: > Paps ten subiekt to jakiś twój nowy patent? Tak myślisz. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: Kata sterofa 23.03.07, 20:11 Skucha! W wątku o hipokryzji chodziło mi o moich sąsiadów:)))) Frags z robkem dali się złapać jak muchy na lep :))) Odpowiedz Link Zgłoś