Dodaj do ulubionych

Nowy solar

20.04.07, 21:52
Zauważyliście nowe solarium tuż przy wejsciu do ICDS? Nowy biznes prowadzony
przez spaloną na heban rodzinkę. Na mnie działa nieco odstraszająco...
Obserwuj wątek
    • olla1660 Re: Nowy solar 20.04.07, 22:23
      Dobre :)
      A gdyby solarium prowadziła rodzinka biała jak kreda to by było lepiej?
      Są chodzącą reklamą swojego biznesu, no, to trzeba chyba docenić ;))
      • beasaf Re: Nowy solar 20.04.07, 22:30
        Pewnie ich jeszcze nie widziałaś:) Od wszystkiego można się uzależnić.
        • olla1660 Re: Nowy solar 20.04.07, 22:35
          No nie widziałam :)
          Bo też generalnie nie chodzę do solariów, ale... widziałam kiedyś taką spaloną
          na heban dziewczynę i faktycznie wyglądała okropnie i do tego staro (ona pewnie
          tego nie widziała i ciągle jej było mało).
          Jak się prowadzi taki biznes i ma opalanie za darmochę, to pewnie i o umiarze
          się zapomina.
          • lomek2 Re: Nowy solar 20.04.07, 23:40
            Salony wdychania tlenu zniknęły tak szybko jak sie pojawiły, kiedy do ludzi
            dotarło że przyspieszają sobie zgon i jeszcze za to płacą.
            Ciekawe kiedy do kobiet dotrze, że opalanie się ultrafioletem biologicznie
            postarza skórę. Oczywiście zawsze można położyc kolejną warstwę tapety, ale...
            Juz lepiej pójść do spa i kazać sobie za stówę połozyć kamienie na plecach :)
            Pomóc nie pomoże ale przynajmniej nie zaszkodzi.
            • krzysiom1 Re: Nowy solar 20.04.07, 23:44
              Są odżywki dla psów oparte na karotenie na ładne wybarwienie sierści.
              Myslę, że u ludzi zadziałały by tak samo na skórę.
              • robert_58 Re: Nowy solar 20.04.07, 23:49
                myślę, że dobrze myślisz
                spróbuj i opowiesz
                • krzysiom1 Re: Nowy solar 20.04.07, 23:51
                  robert_58 napisał:

> myślę, że dobrze myślisz
                  > spróbuj i opowiesz
                  Dzięki za radę ale poczekam.
                  Tak mi to przyszło do głowy w ramach mody na stosowanie leków weterynaryjych
                  dla ludzi.
                  • robert_58 Re: Nowy solar 20.04.07, 23:53
                    :))

o!
                    to Ty mnie widzisz i czytasz :))
                    nie wiedziałem :))
              • i_bella Re: Nowy solar 21.04.07, 00:05
                są takie odżywki dla ludzi, karoten w tabletkach, nic nowego. Albo po prostu
                marchewka :)
                • poziomalka Re: Nowy solar 25.04.07, 10:38
                  hehe mi smakuja te jednodniowe soczki, a na dobra opalenizne dobry balsam
                  brazujacy, w sieci jak sie wczytalam to wybralam sobie dove summer glow i jest
                  git, balsamikiem zrobilam grunt, do tego marcheweczka coby nature wspomoc i wuala ;)

Do solarium topredzej sie zastrzele niz wejde... nie znosze solarnych panienek.
                  • sfrutta Re: Nowy solar 25.04.07, 19:28
                    mmm, dove summer glow i marwitki to faktycznie dobra kombinacja:)i jak dla mnie
                    naprawde fajny i zdrowy sposob na przygotowanie sie do lata:)
            • robert_58 Re: Nowy solar 20.04.07, 23:48
              Ty się, Lomek, nie śmiej z ... kamieni/krążków kosmicznych ... na plecach :)
            • beasaf Re: Nowy solar 21.04.07, 00:19
              lomek2 napisał:

> Ciekawe kiedy do kobiet dotrze, że opalanie się ultrafioletem biologicznie
              > postarza skórę. Oczywiście zawsze można położyc kolejną warstwę tapety, ale...
              Ale "zza lady" solarium widać hebanowych panów właśnie, w białych
              kontrastujacych t-shirtach. No tak, oni z make-up em to tylko w telewizji na
              wizji, a przecież muszą sobie jakos radzić:)
              • krzysiom1 Re: Nowy solar 21.04.07, 00:23
                Oni na pewno jedli odżywki na wybarwienie gniadoszy i nie trzaskali się na
                solarce.
            • slimoza2 Re: Nowy solar 21.04.07, 21:04
              solarka jest moze modna, ale faktycznie niezdrowa.bylam moze kilka razy,ale moja
              skora koszmarnie pozniej wygladala,byla zaczerwieniona.no naczytalam sie
              mnostwo o szybszym starzenu sie skory i rakotworczosci.juz wole samoopalacz,
              przynajmnej nie ryzykuje jakis takich jazd.nasmaruje se trzy razy w tygodnu
              dovem efekt jest lepszy, a duzo zdrowiej.
            • mmc_lomianki Re: Nowy solar 21.04.07, 22:33
              E tam - jak stosuje się to z umiarem to nie jest aż tak źle.
              Poza tym solarium działa antydepresyjnie :)
              • etaam Re: Bzyk, bzyk 21.04.07, 23:07
                mmc_lomianki napisał:

> E tam - jak stosuje się to z umiarem to...
                > działa antydepresyjnie :)

Etaam stosuje i poleca inne biologiczie czynne środki antydepresyjne
                i to bez żadnego umiaru.

------------
                Nie traćmy ani chwili
                Nie traćmy ani dnia.
          • purchawaa Re: Nowy solar 23.04.07, 13:02
            Zamaist smażyć się na solarach lepiej juz posmarować sie na spokojnie dobrym
            balsamem brązujacym - ja np stosuje dove summer glow i polecam ten balsamik,
            uroczo działa.

Wychodzi taniej niż solarka, a za 10 lat skóra bedzie o wiele mniej zniszczona
            niż tych przebarwionych pomarszczelów posolariowych.
            • kmsanczia Re: Nowy solar 23.04.07, 13:12
              Czy ten Dove też tak 'pachnie' jak inne samoopalacze i barwi na pomarańczowo?
              Bo ja przyznam się tego zapachu nie mogę znieść. Solarka rzeczywiście działa
              antydepresyjnie, to jak 15 minut na plaży. Tylko czasem potrafią puścić disco w
              głośniki, koszmar. Albo te nowoczesne łóżka, makabra. ;)
              • purchawaa Re: Nowy solar 23.04.07, 14:36
                Mnie na pomarańczowo nie ubarwił, co do zas samego zapachu to miło pachnie, a
                ten charakterystyczny zapach który powstaje przy samoopalaczach zwiazany jest z
                reakcjami chemicznymi twej skóry i u każdej on jest inny, wiec po prostu
                spróbuj, polecam :)

Depresyjnie to solarki za kilkanascie lat zostawia efekt. heheh jak ze
                wszystkim, teraz poprawia humor a potem bedzie biadolenie i zgrzyt zebów ;D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka