raash 10.07.07, 16:54 tak sobie coś sprawdzałem wszedłem na stronkę jak poniżej: www.lomianki.friko.pl/informacje.htm aaaa .... lekko mną zatelepało :-|| Można ta informacje zaktualizować nieco ?? Może być bez zdjęcia, byle aktualne zniknęło ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kowalik22 Re: lomianki.friko.pl 10.07.07, 17:36 Bez zdjęcia? no co Ty...:) Zdjęcie (aktualne, oczywiście) musi być;) Odpowiedz Link Zgłoś
raash Re: lomianki.friko.pl 10.07.07, 21:43 kowalik22 napisała: > Bez zdjęcia? no co Ty...:) Zdjęcie (aktualne, oczywiście) musi być;) Kurcze Kowalik wszystko byle nie to zdjęcie a'la Generalissimus z Bananowej Republiki ... Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: lomianki.friko.pl 10.07.07, 23:33 Myśklę, że sa tutaj forumowicze (a na pewno jest forumowiczka), która te lub podobna fotkę trzyma w ramce na TV lub na szafce nocnej Odpowiedz Link Zgłoś
robert_58 Re: lomianki.friko.pl 10.07.07, 23:40 esscort napisał: > Myśklę, że sa tutaj forumowicze (a na pewno jest forumowiczka), która te lub > podobna fotkę trzyma w ramce na TV lub na szafce nocnej a'la Generalissimus? Nie wątpię :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Re: lomianki.friko.pl 11.07.07, 08:43 Już raz to wypomniałam Kmsanczi kilka miesięcy temu ale widać, że ona totalnie porzuciła swoją, tak dobrze zapowiadającą się, witrynę, czy jak to sie tam nazywa !#!#! (to znaki roźnych min własnego projektu) Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: lomianki.friko.pl 11.07.07, 10:32 Sentyment mam widocznie, za Sokiego to jednak się dziaaałoo... A teraz nudy. ;)) Red.info zrobił profesjonalną stronę, nie mam szans konkurować. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Re: lomianki.friko.pl 11.07.07, 11:40 Nie ma wyjścia, trzeba znaleźć/wyznaczyć nowego wroga zeby znowu było fajnie :)) A co do konkurowania to masz na swojej stronie fajne elementy, których u redakcji nie ma i odwrotnie, mozna przeciez sie uzupełniać. Jest super przewodnik po lokalach gasronomocznych, moznaby pojść dalej w tym kierunku i zrobić przewodniki po innego rodzaju punktach usługowych. Tylko trzebaby ludzi systematycznie przymuszać do nadsyłania zdjęć i komentowania jakości usług. Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: lomianki.friko.pl 11.07.07, 11:45 Sądząc po frekwencji na forum wątpię w ponowne zaangażowanie ludu w robienie fotek. ;) Ale może jak się przeproszę z aparatem to coś wrzucę. Nowe lokale nam przybyły i inne przybytki. Odpowiedz Link Zgłoś
kowalik22 Re: lomianki.friko.pl 11.07.07, 11:55 krzysiom1 napisał: > Pozory mylą:) Też tak sądzę:) Dzień dobry, oczywiście:) Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Re: lomianki.friko.pl 11.07.07, 11:54 kmsanczia napisała: > Sądząc po frekwencji na forum wątpię w ponowne zaangażowanie ludu w robienie > fotek. ;) Zastanawiałam się o co chodziło z tym "dzaaaaało sie" a teraz rozumiem, że to była jakaś zbiorowa ekstaza związana z robieniem fotek? Można wiedzieć dzie te fotki? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: lomianki.friko.pl 11.07.07, 11:58 Może nie ekstaza, ale zbiorowa była. ;) Podjudzajcie dalej, może się reaktywuje co nieco. :] Odpowiedz Link Zgłoś