26.04.05, 10:49
Myślałem ,że da się troche podyskutować ,mimo odmiennego zdania na forum.
dlatego też po chwilowej nieobecności pozwoliłem sobie na powrót .
Niestety 90% wpisów to jest tylko szambo, te wszystkie podjazdy
personalne,plotki,jątrzenie powodują ,że mam dość tej uwłaczającej każdej
inteligencji dyskusji.Żegnam Państwa.(Jestem pewien,że nikt nie będzie płakał)
Obserwuj wątek
    • logo20 Re: szambo 26.04.05, 10:55
      Jest super, jest super więc o co Ci chodzi...?
      • loonapark masz kłopoty ze zrozumieniem tekstu????? 26.04.05, 11:10
        Przecież napisał.
        • logo20 Re: masz kłopoty ze zrozumieniem tekstu????? 26.04.05, 11:18
          masz problem z interpretacją tekstu piosenki?.Polecam teledysk. A tak w ogóle te wasze plotki to niestety szczera prawda, patrz obcinanie kaptura, alkohol w gimnazjum, wiecznie "trzeźwy" burmistrz, i niezwykle wykształcona i oświecona specjalistka od oświaty piechowickiej, otaczająca się ludzmi swojego pokroju.Dalej nie ęde wymieniał bo jest tego troche, polecam uważne przestudiowanie forum.I proszę o sprostowanie tych rzekomych "plotek".Życzę miłej pracy.
    • logo20 Re: szambo 26.04.05, 11:04
      T.Love - Jest super

Popatrz na wspaniałe autostrady
      Na drogi, na których nie znajdziesz wybojów
      Rosną nowe bloki i nie ma wypadków
      W czystych szpitalach ludzie umierają rzadko
      Mamy extra rząd i super prezydenta
      Ci wszyscy ludzie to wspaniali fachowcy
      Ufam im i wiem, że wybrałem swoją przyszłość
      Za rękę poprowadzą mnie do Europy

Jest super
      Jest super
      Więc o co Ci chodzi

Mamy tolerancję wobec innych upodobań
      Kościół zaciekle broni najbiedniejszych
      Bogaci są fajni i w miarę uczciwi
      Policja surowo karze złych przestępców

Jest super
      Jest super
      Więc o co Ci chodzi
    • kornelia33 Re: 26.04.05, 11:25
      A jakie ga3 ty masz zdanie?Nie zauważyłam,abyś przedstawił na forum swój punkt
      widzenia na jakąkolwiek sprawę ,no chyba tylko na to tytułowe szambo i krytykę
      Księdza Proboszcza.Na żadne zadane pytanie nie odpowiedziałeś i nie
      zdemaskowałeś żadnej "plotki"ani "pomówienia".Udowodniłeś tylko,że każda władza
      nawet jak jest niegodziwa ma swoich ga3,którzy dadzą się poćwiartować ,broniąc
      układów i kolesiostwa!
      • irys15 Re: racja! 26.04.05, 11:34
        Przyznaje ci ga3 racje, ja też uważam,że szambo to dobre określenie ,ale na to
        co aktualnie dzieje się w naszej mieścinie.Jak więc widzisz punkt widzenia
        zależy od miejsca siedzenia!
    • mega.7 Re: 26.04.05, 11:38
      ga3-szlachetne poglądy,plugawe słownictwo!Gratulacje!
      • inferno_m Re: 26.04.05, 12:09
        ga3 zmienia teraz nicka na olimpia2.
        Zaraz pojawią się zaprzeczenia.
        • omega_7 Re: 26.04.05, 12:18
          ga3 jest zirytowany, ja trochę też. Forum to miejsce, gdzie każdy może się wypowiedzieć, na prawie każdy temat. Jeżeli na tym forum znaczna większość głosów nie zgadza się z polityką obecnych władz Piechowic, to coś w tym jednak jest. Bezsensowne są personalne docinki, bo po prostu nic nie wnoszą, oprócz irytacji. Każdy może mieć swoje poglądy, ale na przekonanie przeciwników najlepsze są argumenty, nie pyskówki.
        • loonapark Re: 26.04.05, 12:49
          Ależ Cię to rajcuje. Może założysz post w stylu WHO IS WHO W PIECHOWICACH i
          uporządkujesz informacje.
          Będziesz zgadywał, typował i może nawet obstawiał.
    • kroll5 Re: szambo 26.04.05, 17:04
      Re: Stowarzyszenie
      Autor: ga3
      Data: 28.01.2005 10:00

"Życzę powodzenia z całego serca.Niestety to chyba nie jest dobry teren do
      działania(forum),czytając te wypociny podparte cytatami mądrych ludzi
      odechciało mi się uczestniczyć w czymkolwiek.Jeżeli zobaczę ,że coś naprawdę
      się w mieście dzieje,może zacznie prężnie działać Pańskie Stowarzyszenie to nie
      wykluczam swojego zaangażowania ,oczywiście o ile ktoś będzie chciał .
      W tej chwili postanowiłem się z Państwem pożegnać."

Re: Towarzystwo Wzajemnej Adoracji
      Autor: ga3
      Data: 28.01.2005 10:07

"Jakie informacje?Tobie pomyliło się realne życie z filmami szpiegoskimi.
      Niestety a może na szczęście dla frustratów żegnam się .Pozdrawiam wszystkich
      normalnie myślących a reszta niech udaje ,że tak na sercu leżą jej sprawy
      naszego miasteczka i dalej bije pianę."

ga3 ile Ty jeszcze razy będziesz się z nami żegnał? W Twoich postach dominuje tylko :jakie macie pomysły , zróbcie coś, a jak się zacznie coś dziać to ewentualnie się zaangażujesz.Właśnie sygnalizujemy patologię którą Ty nazywasz ploteczkami, chyba jeszcze żadnej nie sprostowałeś? Niestety tu nikt nie zamierza się dzielić swoimi pomysłami, bo szybko zostałyby one przejęte przez e-kipe.
      • omega_7 Re: szambo 26.04.05, 19:18
        Osoby należące do władzy, oraz z nią związane, dosyć często używają sformułowania - zróbcie coś, zamiast tylko ktytykować.
        Ale do przecież to ONI sami pchali się na stołki, twierdząc, że mają pomysł na
        praktycznie wszystko. (bietnice wyborcze, potem Plan Rozwoju Reg).
        I to ONI biorą za to kasę z pieniędzy podatników. Czyli jak kasa do brania, to my, jak problemy, niezadowolenie, to wy - frustraci - zróbcie coś.
        Tylko ONI są odpowiedzialni za stan miasta, wobec jego mieszkańców.

ga3 lubi zwracać na siebie uwagę, dlatego żegna się ponownie.
        Widocznie nie może uwierzyć, że naprawdę nikt nie będzie po nim płakał.
        • sirk1 Re: szambo 26.04.05, 23:13
          Podsumowując działania E-kipy szczególnie należy pamiętać o czasach w jakich
          funkcjonuje.
          Z jednej strony olbrzymi napływ środków na inwestycje i większość miasteczek je
          pożytkuje.
          Z drugiej strony nacisk na uczciwość i otwarte działania.
          Czytając forum dopiero otwierają mi się oczy jaka jest skala zaniedbań w P.
          • mgr5 Re: szambo 27.04.05, 07:26
            Jaka jest otwartośc działań Ekipy każdy widzi-nagłośnić sukcesy,
            inne sprawy przemilczeć a o problemach cicho sza! Gdy spostrzeżono,że spora
            część ludzi zagląda do BIP-u , czyta dokumenty i analizuje ich treść
            wydano "rozkaz":zablokować dostęp!
            • inferno_m Re: szambo 27.04.05, 09:52
              Trzeba by było spalić jeszcze wszystkie dokumenty w UM, bo likwidacja niczego
              nie da. Co prawda UM liczy sobie za udostępnienie strony dokumentu podobno aż
              50 złotych, ale to nie blokuje drogi do uzyskania poszukiwanych informacji.
            • omega_7 Re: szambo 27.04.05, 09:55
              Burmistrz chciał dobrze. Kazał stworzyć BIP, by odeprzeć zarzuty o braku nowoczesności i informacji. Nie przewidział, że beda go czytać osoby o większej inteligencji, niż 5 letnie dzieci i jego ekipa.
              Najbardziej żal Planu Rozw Regionaln. To prawdziwy, a niedoceniony piechowicki bestseler. Zwłaszcza od strony 46, gdzie przewidziano świetlaną przyszłość Piechowic. Dlaczego burmistrz się wstydzi tego dokumentu (bo jak inaczej zinterpretować jego usunięcie, razem z BIP). Niechby się wszyscy dowiedzieli w jakim mieście będą żyć po roku 2009. Trzeba tylko dać chłopu szansę i wybrać ponownie na następną kadencję jego i całą dotychczasową ekipę.
              • inferno_m Re: szambo 27.04.05, 10:06
                Tak, 2004 i 2005 to lata stracone, 2006 pewnie też.
                Może być jeszcze jednen powód dla którego ktoś niechce pieniędzy na inwestycje.
                Są to kontrole które przychodzą i w trakcie i po realizacji projektu. A wtedy
                trzeba odkryć wszystkie karty.
                Kilku może brakować. Kara jest sroga.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka