inferno_m 23.09.05, 21:44 Proszę Państwa, o oddanie głosu na moją osobę w Wyborach Parlamentarnych 25 września, w niedzielę. U mnie nie będzie okrągłych słówek - tylko prawda i to, co zrobię. Wojciech Leszczyk Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
murzyn3 Re: Wojciech Leszczyk 24.09.05, 14:59 Na mine i moją rodzinę też !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
obok1 Re: Wojciech Leszczyk 24.09.05, 22:08 Na mój... NIGDY W ŻYCIU I ZA ŻADNE SKARBY ŚWIATA!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
alter4 Re: Wojciech Leszczyk 24.09.05, 23:12 Normalna kolej rzeczy obok1.Skończyłoby się koryto i jedzenie z ręki przedstawicieli władzy.Konkursy ujrzałyby światło dzienne, które są w wydaniu naszej władzy farsą.Potwierdza to ich fetowanie 2 dni przed ogłoszeniem wyników.Zapewniam,że nie pozostanie to bez echa.-)). Odpowiedz Link
obok1 Re: Wojciech Leszczyk 25.09.05, 19:36 Konkurs odbył się i wygrał kandydat NAJ!!! :-))) Fetowanie... Ludzka rzecz spotkać się i pogadać o przyszłości piechowickiej oświaty! Zazdrościsz??? Odpowiedz Link
czub1 Re: do obok1 25.09.05, 20:01 Przyznajesz ,że fetowałeś wyniki konkursu przed konkursem?Co za tupet! Odpowiedz Link
inferno_m Dziękuję 25.09.05, 20:15 Dziękuję wszystkim, którzy wzięli udział w wyborach a szczególnie tym, którzy głosowali na mnie:) Wojciech Leszczyk Odpowiedz Link
unipop1 Re: do obok1 25.09.05, 22:16 Dziwne, że obok1 od razu wiedział o jaki konkurs chodzi. Masz rację alter4, że to właśnie jest potwierdzenie co najmniej niejasnych kulis tego konkursu. Odpowiedz Link
pie-wice Re:do obok1 25.09.05, 22:55 Gdyby o przyszłości piechowickiej oświaty debatowano(nie gadano)w czasie godzin urzędowych(nie w czasie fet) i w gronie osób kompetentnych(nie fetujących) może nie zdarzyłoby się obcięcie(o przepraszam,nadcięcie)kaptura w gimnazjum ani tez zamontowanie zielonej klatki w szkole podstawowej. Dalszych (bez)owocnych spotkań życzę... Odpowiedz Link
inferno_m Re: Wojciech Leszczyk 26.09.05, 16:07 Otrzymałem 966 głosów w okręgu. Dziękuję Wojciech Leszczyk Odpowiedz Link
queenfan1 Re: Wojciech Leszczyk 27.09.05, 15:19 i zdały się na coś ? zająłeś już jakieś ważniejsze stanowisko ? o a co sądzisz o pojęciu "zawód poseł" wiadomą rzeczą jest ile to już lat część posłów pracuje na wiejskiej - może tak jeszcze poselska emerytura i dodatkowe ulgi. Nielepiej byłoby stara ekipe wyrzucić i dać szanse młodym, a takich ambitnych Wojtków Leszczyków dopuszczać do sejmu tylko na 4 lata a potem wracaliby do swoich zawodów i nowi objęli by władze - ludzi niebrak a zawód poseł to ciekawa perspektywa nawet na 4 lata Odpowiedz Link
irys20 Re: Wojciech Leszczyk 27.09.05, 16:06 Jakie to wzruszające "na mój głos może Pan liczyć itd... " blee blee ... Odpowiedz Link
irys20 Re: Wojciech Leszczyk 27.09.05, 16:07 Tak jak reszta, Pan tylko mówi. A co z praktyką ? Założenie forum? To chyba nie jest nic wielkiego , czym można się szczycić ? Chyba ,że się mylę ... ? Odpowiedz Link
azeta2 Re: Wojciech Leszczyk 13.10.05, 09:42 najpierw coś trzeba osiągnąc, a nie na krytyce innych próbować wypłynąć. Wynik i tak rewelacyjny - gratulacje. Odpowiedz Link
pikollo1 Re: Wojciech Leszczyk 13.10.05, 16:37 Najpierw trzeba coś osiągnąć-nieprawda Prosze podać osiągnięcia kogokolwiek z wladz Piechowic sprzed sprawowania obecnych stanowisk inspektor oświaty-jakie osiągniecia sprzed objęcia tej funkcji burmistrz-jakie osiągniecia sprzed objęcia tego stanowiska radni np z Michałowic,Osiedla Młodych,Górzyńca,Pakoszowa ,Górnych Piechowic,Piastowa-jakie osiągnięcia sprzed objęcia mandatu radnych Nikt o nich w Piechowicach nie słyszał,może znani byli na swoich ulicach z sąsiedzkich kontaktów. Odpowiedz Link
mgr12 Re: Wojciech Leszczyk 13.10.05, 18:51 Osiągnąć coś uczciwie to jest sukses. A co ty azeta2 takiego osiągnęłaś, że jesteś tam gdzie jesteś? Czy osiągnęłaś to dzięki swojej uczciwej pracy, czy może jakimiś brzydactwami? Odpowiedz sobie - tylko uczciwie! Odpowiedz Link