mgr12 28.09.06, 18:20 Jeśli nie Pani Zofia G.B. burmistrzem to kto? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
netbot Re: Jeśli nie Pani Zofia G.B. burmistrzem to kto? 28.09.06, 20:36 doda elektroda Odpowiedz Link
69iwona Re: Jeśli nie Pani Zofia G.B. burmistrzem to kto? 12.10.06, 19:02 A może ta postawić pytanie dlaczego Pani Zofia G.B. nie startuje do powiatu? Jak przez ostatnie dwie kadencje. Przecież bardzo dużo z nas ze względu na jej nazwisko głosowaliśmy. Bo nic kochani nie zrobiła w powiecie dla Piechowic. A tu w NASZYM MIEŚCIE ma ogromne szanse tylko dlatego, że nazwya się: ZOFIA GRABIAS no przeprzaszam jeszcze należy dodać BARANOWSKA.I ta kobietkla o fantastycznym wyglądzie i wspaniałym poczuciu humoru wg mnie ma 99,9% szansę zostania nowym burmistrzem Miasta Piechowice :)) Odpowiedz Link
azeta2 Re: Jeśli nie Pani Zofia G.B. burmistrzem to kto? 13.10.06, 22:30 Pani Baranowska to już niestety emerytka, choć pewnie chciałaby byc uważana za jeszcze ładną kobietę. Wśród emerytów to poparcia nie ma bo z SLD i komunistka, młode pokolenie nie pójdzie głosować, a w średnim wieku większośc ją pamięta ze szkoły. Macie jakies pozytywne wspomnienia - bo ja nie. Ja uważam że nikt z komitetu ZGB nie wejdzie do Rady Miasta bo to raczej zbieranina osób, które chciałyby zadbać o własne interesy. Ludzie to widzą i ocenią. Odpowiedz Link
gracz.27 Re: Jeśli nie Pani Zofia G.B. burmistrzem to kto? 14.10.06, 00:40 azeta2 myśle ze twój idol stach wygra a ty dalej bedziesz sie w urzedzie szarogesić baj baj Odpowiedz Link
wind_of_change_piechowice Re: Jeśli nie Pani Zofia G.B. burmistrzem to kto? 14.10.06, 20:59 Jest tam pare osob co walcza o wlasne interesy, to prawda np. kto zna pania Katarine Geremek wie po co ona idzie hehe - to jest jasne ze po własne interesy. Ale jest tez kilka osob, ktore moga wniesc troche swiezej krwi z tego co slyszalem. Podoba mi sie ze nie zamknela sie Pani Zofia na ludzi naznaczonych, ale jest w jej komitecie i młoda krew, ktora moze wniesc promyk słonca do Piechowic. To wlasnie ludzie mlodzi moga swoimi pomyslami zmieniac na lepsze nasze miasteczko. Bo coz powiedizec o ekipie u steru rzadow ktora to akurat chce zadbac o wlasne interesy, ktorych ma oj sporo sporo;) Odpowiedz Link
kuku39 Re: Jeśli nie Pani Zofia G.B. burmistrzem to kto? 14.10.06, 22:58 a co powiecie o świeżej krwi z innych komitetów np PSL Arleta Ejnik? Odpowiedz Link
wind_of_change_piechowice Re: Jeśli nie Pani Zofia G.B. burmistrzem to kto? 15.10.06, 11:33 hehe ja bym tego akurat przykładu nie nazwał swieza krwią. Jak pisalem wczesniej, mi sie spodobalo, ze w Komitecie Pani Zofi jest naprawde szeroki wachlarz doswiadczenia i rutyny tzw. starych wyjadaczy z wykształconą młodzieża, która swoimi pomysłami i nie daniu sie podporzadkowaniu układom, moze całkiem niezle zafunkcjonowac. Szczegolnie jesli Pani Grabias zostałaby burmistrzem. Jedyna plamka jest ta Pani Geremek, kto z nia pracował wie jaka z niej mieszaczka i macicielka, takze tu akrutat nietrafiony wybor, ale nie mozna miec wszystkiego. A co do Pani arlety to swieza krwia bym jej nie nazwała ... PIECHOWICOM potrzebna jest transfuzja, ja sadze -ze chyba z kandydatow opozycyjnych Pani Grabias jest najsilniejsza kandydatka:) Czy sie uda ta transfuzja? Zobaczymy po wyborach... Odpowiedz Link
giniol13 Re: Jeśli nie Pani Zofia G.B. burmistrzem to kto? 15.10.06, 16:27 no niestety po zwycistwie p. Zochy SLD - ZNOWU PODNIESIE GLOWE W PIECHOWICACH! Odpowiedz Link
roman681 Re: Jeśli nie Pani Zofia G.B. burmistrzem to kto? 15.10.06, 16:48 Ta pani Geremek raczej dała się poznać z innej strony niż ty sądzisz raczej nie mieszała i mąciła a robiła coś dla ludzi i Piechowic.Ciekawe skąd ją znasz wind_of_change? Odpowiedz Link
wind_of_change_piechowice Re: Jeśli nie Pani Zofia G.B. burmistrzem to kto? 15.10.06, 20:14 no jak to skad ja znam? z telewizji przecziez :P Odpowiedz Link
roman681 Re: Jeśli nie Pani Zofia G.B. burmistrzem to kto? 15.10.06, 21:17 To masz dziwne skojarzenia uważaj na służby specjalne.Nie znasz dnia i godziny. MSZ się kłania! Odpowiedz Link
netbot Re: Jeśli nie Pani Zofia G.B. burmistrzem to kto? 16.10.06, 05:59 zdecydowanie także stawiam na młodych kandydatów na radnych takich którzy nie mają powiązania z obecną ekipą, w komitecie bani zofii jest paru młodych wykształconych i myslą że oni mają szansę coś zmienic w Piechowicach na lepsze, jak wybierzemy tych samych dojrzałych kalafiorów to na pewno nic się nie poprawi. Oczywiście odpadają tutaj panowie dzielnicowi jako młodzi bo oni powinni zabrać się za swoją robotę dzielnicowego a nie za polityke. Odpowiedz Link
wind_of_change_piechowice Re: Jeśli nie Pani Zofia G.B. burmistrzem to kto? 16.10.06, 17:36 Do romana681>>> A Ty uwazaj na SS buraku:P Odpowiedz Link
roman681 Re: Jeśli nie Pani Zofia G.B. burmistrzem to kto? 18.10.06, 21:51 Burakiem kto jest to chyba użytkownicy forum widzą.A Ty jesteś cukrowym!!!!!!! Odpowiedz Link
wind_of_change_piechowice Re: Jeśli nie Pani Zofia G.B. burmistrzem to kto? 18.10.06, 23:26 oj roman roman ... jak Ty mało o życiu wiesz... Odpowiedz Link
kula68 Re: Jeśli nie Pani Zofia G.B. burmistrzem to kto? 19.10.06, 22:03 Jak znam Romana Jeśli to on to ty nawet cukrowym nie jesteś może pastewnym?Ciekawe kogo chcesz utuczyć? Odpowiedz Link
marta2314 Re: Jeśli nie Pani Zofia G.B. burmistrzem to kto? 20.10.06, 10:26 Na radną najlepsza Kataryna G z Piastowa ponieważ lubi tylko tych co jej pomogli jak pani Z . B. kiedy była dyrektorkom wtedy Kataryna G była drugą osobą po dyrektorce. Odpowiedz Link
netbot Re: Jeśli nie Pani Zofia G.B. burmistrzem to kto? 20.10.06, 11:21 hej marta2314 co masz do pani grabias i do pani katarzyny ze takie bzdury wypisujesz nie znając faktów a może jesteś nasłana przez ejnika podejrzewam że z nim sypiasz a te liczby w twoim loginie to pewnie godzina 23 14 o której rozpoczynasz prace po latarnią hi hi hi Odpowiedz Link
marta2314 Re: Jeśli nie Pani Zofia G.B. burmistrzem to kto? 20.10.06, 11:27 Tak masz racę razem to robiliśmy jak pracowała w technikum Odpowiedz Link
netbot Re: do kozety 16.10.06, 05:51 nie wypowiadaj się za wszystkich na tym forum załoąe się że jesteś jeszcze za młoda żeby pamiętać panią zofię ze szkoły, dodam jeszcze że pani zofia nie startuje z komitetu SLD lecz z własnego bezpartyjnego, a co do radnych to wymień mi teraz radnego w tej kadencji który dba o innych interesy. Więc zamiast wypisywać takie pierdoły na forum lepiej idz się pobawić w piaskownicy. Odpowiedz Link
azeta2 Re: do kozety 17.10.06, 18:59 Moje posty w miarę możliwości nie są złośliwe, choc jak widzę rozbudzają emocje i twórczość ludową. Notbotku choc chciałeś byc niemiły sprawiłeś mi frajdę. Ja juz coraz rzadziej słyszę komplementy. Poglądów i tak nie zmienię, a Tobie i innym opozycjonistom jeden argument (że władza jest zła bo za dużo pije) nie starczy na jej obalenie. Cała Polska pije i na picie przyzwala, pijesz Ty, piję ja - inni też. Jak na razie Wasze działania aby udowodnic Ejnikowi nietrzeźwość w pracy na nic sie zdały. Burmistrz nawet oczerniany wydaje mi sie lepszy niż np. wyidealizowany Spolnik czy inny obecny kandydat - są w porównaniu z Ejnikiem po prostu bez jajec. I to też jest w pewnym sensie tajemnica sukcesu. Ciekawe co o tym sądzisz mój cichy wielbicielu. Odpowiedz Link
netbot Re: do kozety 18.10.06, 05:37 tutaj nie chodzi o t oczy ejnik pije czy nie bo jak sama zauważyłaś wszyscy piją i to jest prawda tylko z tą różnicą że inni w małych a jeszcze inni w dużych ilościach, chodzi tytaj o to iż burmistrz już skapciał przebywając tak długo na tym stanowisku i doszedł do momentu aż przestał co kolwiek robić dla miasta oprócz funkcji reprezentacyjnej, owszem w poprzednich kadencjach ejnika nie można nic złego powiedzieć dużo żeczy zrobił w piechowicach ale tak jak już pisałem teraz skapciał i czas na zmianę czas na kogoś nowego żądnego krwi takiego kogoś jak naprzykład pani Zofia Grabias. serdecznie cię pozdrawiam i zapraszam na prywatną pogawendkę może umówimy się na kawe. netbot@gazeta.pl Odpowiedz Link
azeta2 Re: do kozety 18.10.06, 21:12 To że P. Grabias jest żądna krwi to wiadomo nie od dziś, ale ja nie uważam, żeby z powodu czyjegoś przekwitania i humorów, zmiennych nastrojów, itp należałoby komuś upuszczać krwi. Wg mnie Burmistrz powinien być ostoją spokoju, taki dystans jaki mu daje doświadczenie jest potrzebny, Pani Grabias na pewno poradziłaby sobie na tym stanowisku, ale najpierw musieli by ją wybrać wyborcy. Wg mnie po wyborach na tym stanowisku zmian nie będzie - czy się mylę zobaczymy. Moje sympatie są po stronie Ejnika. Odpowiedz Link
tojahehe Re: do kozety 20.10.06, 13:13 azeta2, po pierwsze idz na odwyk, swojej psychuki ! ja nie pijem wielu moich znajomych i przyjaciol nie pije, i nie cala polska pije nie generalizuj w oparciu o srodowisko w ktorym sie obracasz tzn. sugeruje z Twojej wypowiedzi ze jest to pijace srodkowisko;( Odpowiedz Link
69iwona Re: do kozety 25.10.06, 15:10 co ty piszesz. To dane z : wybory2006.pkw.gov.pl/kbw/geoGmina.html?id=020603&type=0 Grabias Baranowska Zofia lat 60 wyksztyałcenie: wyższe Miejsce zamieszkania, przynależność i poparcie: Pieechowice, zgłoszona przez KWW Zofii Grabias Baranowskiej, członek Sojuszu Lewicy Demokratycznj Widzę, że jesteś ulubieńcem ZG-B. Odpowiedz Link
mgr12 Re: Jeśli nie Pani Zofia G.B. burmistrzem to kto? 13.11.06, 17:23 NO I CO ? NO I CO? MA SIE NOSA! I CO WY TERAZ NA TO?????? ŁYSO??????? Odpowiedz Link
mgr12 Re: Jeśli nie Pani Zofia G.B. burmistrzem to kto? 13.11.06, 17:24 mgr12 napisała: > Jeśli nie Pani Zofia G.B. burmistrzem to kto? Odpowiedz Link
piechow Re: Jeśli nie Pani Zofia G.B. burmistrzem to kto? 13.11.06, 17:28 Jeszcze musisz jednka troszkę poczekać z otwieraniem szampana , przynajmniej oficjalnie bo zwycięztwo raczej pewne , wystarczy policzyć głosy Grabias Spolnika i Rębisza , nikt nie uwierzy że ich wyborcy mogą poprzeć w drugiej turze obecnego Burmistrza Odpowiedz Link
mgr12 Re: Jeśli nie Pani Zofia G.B. burmistrzem to kto? 27.11.06, 20:32 ZGB -BURMISTRZEM! GRATULACJE!SZAMPAN NIE MUSIAŁ DŁUGO CZEKAĆ!A BYŁO GO TROCHĘ! Odpowiedz Link