piechow 02.11.06, 15:08 Nie udał sie pomysł stworzenia nowego forum p . Rębiszowi od tygodni jest tam głucho Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
netbot Re: Martwe forum 03.11.06, 05:45 oj wcale nie ja zaglądam od czasu do czasu i ostatnio była bardzo gorąca dyskusja o tym jak pan Rębisz wstawiał oceny z matematyki za prezenty od uczniów, nawet było stwierdzenie że grono osób pozdawało matury dzięki tym prezentom, Niestety posty już nie są do poczytania gdyż Pan Rębisz uznaje je bardzo niewygodne dla swojej kampanii i kasuje je na biężąco dlatego forum wygląda tak jakby się na nim nic nie działo. Odpowiedz Link
69iwona Re: Martwe forum 03.11.06, 14:43 Jak piszesz takie rzezczy to musisz mieć dowody wieć nie wypowiadaj sie na ten temat. Zdana nowa matura w ostatnich 2 latach w jego szkole nie miała wpływu ponieważ nie uczniowie tejże szkoły z informacji jawnych nie zdawało matematyki. Wieć o co Ci chodzi? Odpowiedz Link
netbot Re: Martwe forum 06.11.06, 13:33 mi? o nic nie chodzi ja tylko mówią co się działo na forum pana rębisza a ty napewno wiesz także co się tam działo, ciemny szpiegu leszka, lub panie leszku, tylko po co się ukrywać za nowym nickiem. Odpowiedz Link
piechow Re: Martwe forum 06.11.06, 14:53 ciekawie sie ten wątek rozwija , hyhyhy Może są tu byli uczniowie? Odpowiedz Link
69iwona Re: Martwe forum 06.11.06, 21:22 a ty ciemny szpiegu Zofii. Więcej nie piszę tu, bo wypowiadasz głupoty przed kampaniąsamorządową. Może się tak troszę opamiętasz? A jak zdawali uczniowie za czasów Zofii (była równiez wicedyrektorem szkoły) w Karelmie, chyba wiesz najlepiej no cóż o tym się nie mówi a ja nie porusze tego tematu. Pa PA Odpowiedz Link
netbot Re: Martwe forum 06.11.06, 21:26 iwonko69 określ swoje orientacje bo ja nie bardzo wiem o co ci chodzi raz piszesz że lubisz panią Zofią a zaraz w następnym poście smarujesz po niej, z drugiej strony to dlaczego pan rębisz pokasował wszystkie wstydliwe posty na zwoim forum czyżby było w tym jakieś ziarno prawdy. ??? Odpowiedz Link
panterka_k Re: Martwe forum 06.11.06, 21:57 Skoro Rębisz kasował posty, to tylko dlatego, że były nieprawdziwe. Ktoś go chciał "obsmarować", żeby ludzie na niego nie głosowali. A tu takie bezsensowne sprzeczki na tym forum. Zachowujecie się tak, jakbyście nie wiedzieli jacy są ludzie. Odpowiedz Link
69iwona Re: Martwe forum 06.11.06, 22:08 nawet pomyslę o tym. Dużo czasu ci zajęło myślenie Odpowiedz Link
netbot Re: Martwe forum 07.11.06, 15:48 iwonko ty mnie chyba lubisz jak chcesz to możemy umówić się na kawę napisz na meila kiedy i gdzie tylko nie w barze pod rybką. Odpowiedz Link
69iwona Re: Martwe forum 07.11.06, 18:24 Może po wyborach? Piszę bo zbyt często oczerniasz innych kandydatów i daleto można co nieco napisać o twojim a mam swój wybór od początku ale ty doprowadziłeś do tego, że można też wiele zarzucić. Ale jak napisałam w innym poście przeszłość zostawiamy w tyle. Nasz na zamiany i myslenie ludzi z Piechowic. Pa Pa :)) Odpowiedz Link
netbot Re: Martwe forum 07.11.06, 20:09 ale czemu mamy czekać do końca wyborów, a jak będzie druga tura ??? Odpowiedz Link
netbot Re: Martwe forum 07.11.06, 21:12 każesz mi tak długo czekać na tą kawę, ale mam nadzieje ze nie jesteś facetem bo ja zdecydowanie i jednomyślnie wolę kobiety. Odpowiedz Link
69iwona Re: Martwe forum 07.11.06, 21:25 no nie wiem patrzę a tu ktoś? A to checa. A tak bardzo chesz wypić kawkę ze mną? OK. Odpowiedz Link
netbot Re: Martwe forum 08.11.06, 13:22 no o niczym innym nie myślę, na pogawędke przy kawie. Odpowiedz Link